Повезане вести

"Кристијан је у стању да вас толико сломи": Кристина о раскиду са Голубовићем, открила да ју је понизио

"Кристијан је у стању да вас толико сломи": Кристина о раскиду са Голубовићем, открила да ју је понизио

Мондо пре 15 дана
Кристина Спалевић, која је недавно напустила стан у којем је живела са Кристијаном Голубовићем, с којим има два сина, отворено је говорила о разлозима краха њихове везе. Како је открила, управо увреде и тешке речи с његове… »
"У стању је да вас сломи" Кристина Спалевић о свађама са Кристијаном: То је један прљав језик, кад уђе у црвено...

"У стању је да вас сломи" Кристина Спалевић о свађама са Кристијаном: То је један прљав језик, кад уђе у црвено...

Курир пре 15 дана
Кристина Спалевић недавно је са децом напустила породични дом и ставила тачку на однос са Кристијаном Голубовићем. Иако је доста нагађања било од кад је јавно открила да се разишла са партнером, потрудила се да објасни праве… »
"Кад уђе у црвено, у стању је да сломи" Кристина открила језиве детаље о односу са Кристијаном

"Кад уђе у црвено, у стању је да сломи" Кристина открила језиве детаље о односу са Кристијаном

Телеграф пре 15 дана
Кристина Спалевић спаковала је ствари и децу и напустила Кристијан Голубовића, а сада је открила језиве детаље те истакла да је у стању да "сломи". Наиме, Кристина Спалевић је недавно напустила стан у ком је живела са… »
"Кристијан је у стању да вас сломи": Кристина Спалевић о раскиду са Голубовићем, открила шок детаље: "Понизио ме је"

"Кристијан је у стању да вас сломи": Кристина Спалевић о раскиду са Голубовићем, открила шок детаље: "Понизио ме је"

Блиц пре 15 дана
Кристина Спалевић, која је недавно напустила стан у ком је живела са Кристијаном Голубовићем са којим је добила два сина, проговорила је о краху њихове везе и открила да су увреде и ружне речи са његове стране пресудиле да… »
"Кристијан је у стању да вас сломи" Кристина Спалевић први пут о раскиду, открила све детаље: Толико ме је понизио..."

"Кристијан је у стању да вас сломи" Кристина Спалевић први пут о раскиду, открила све детаље: Толико ме је понизио..."

Ало пре 15 дана
Први пут је говорила о разлозима краха везе са Кристијаном. Кристина Спалевић недавно је напустила дом у ком је живела са Кристијаном Голубовићем са којим има два сина. О разлозима раскида први пут је говорила у једној емисији у… »

Вести дана »