Povezane vesti
Jovana Jeremić pokazala besnu mašinu od 50.000 evra: "Naravno da su na tablicama moji inicijali"
Mondo pre 4 dana
Voditeljka Jovana Jeremić uskoro proslavlja rođendan, a tim povodom odlučila je da se počasti vrednim poklonom. Na društvenim mrežama podelila je fotografiju iz luksuznog automobila, uz najavu glamuroznog slavlja koje sprema za svoj poseban dan… »
(Foto) Jovana Jeremić kupila auto od: 50.000 evra, a tek planira sebe da počasti: "Megalomanski, ne volim lažnu skromnost"
Blic pre 4 dana
Voditeljka Jovana Jeremić uskoro slavi rođendan, a kako kaže planira sebe da obraduje skupocenim poklonom. Jovana je, naime, pozirala u skupocenom automobilu, te najavila veliko slavlje za svoj rođendan. - Uskoro ce moj rođus, a ja samu sebe najbolje… »
Vesti dana »

Polsat njuz: Ruski dron pogodio stambenu zgradu na istoku Poljske, nema povređenih
RTV pre 12 minutajoš 64 povezane

Najveće poniženje u istoriji srpskog fudbala: Evo kako je izgledala bruka u sred Beograda! Daleko je ovo od najjačeg sastava Engleske: Englezi su zapravo igrali bez desetak fudbalera u Srbiji!
Hot sport pre 12 minutajoš 21 povezana

'Petarda': Debakl Srbije protiv Engleske, uz tenzije na tribinama i povike 'Piksi, odlazi'
BBC News pre 32 minutajoš 19 povezanih

Gore alarmi zbog 4 pojave: Rhmz izdao upozorenje za celu Srbiju za tri dana, danas najgore!
Blic pre 37 minutajoš 9 povezanih