Povezane vesti

"Ne jedem ništa, ne znam kako ću da izdržim": Hasan Dudić je na posebnom režimu ishrane: Otkrio da mu je oslabio imunitet

"Ne jedem ništa, ne znam kako ću da izdržim": Hasan Dudić je na posebnom režimu ishrane: Otkrio da mu je oslabio imunitet

Blic pre 11 dana
Pevač Hasan Dudić još uvek pokušava da sanira posledice koje je koronavirus ostavio na njegovo zdravlje generalno. Njemu su naime, doktori sugerisali da zbog kardiovaskularnih problema koje ima treba da smrša, te su ga poslali kod nutricioniste.On je… »
Hasan u lošem zdravstvenom stanju, ali ne želi sebi da pomogne: Ne mogu ja to, makar umro

Hasan u lošem zdravstvenom stanju, ali ne želi sebi da pomogne: Ne mogu ja to, makar umro

Svet & Skandal pre 11 dana
Pevač Hasan Dudić još uvek pokušava da sanira posledice koje je koronavirus ostavio na njegovo zdravstveno stanje. Zbog kardiovaskularnih problema, lekari su mu savetovali da smrša i uputili ga kod nutricioniste, što je za njega postalo veliki izazov. –… »
"Ne jedem ništa, ne znam kako ću da izdržim" Hasan Dudić hitno mora na poseban režim ishrane zbog zdravstvenih problema, tvrdi…

"Ne jedem ništa, ne znam kako ću da izdržim" Hasan Dudić hitno mora na poseban režim ishrane zbog zdravstvenih problema, tvrdi…

Kurir pre 11 dana
Pevač Hasan Dudić još pokušava da sanira posledice koje je koronavirus ostavio na njegovo zdravlje generalno. Njemu su, naime, doktori sugerisali da zbog kardiovaskularnih problema koje ima treba da smrša, te su ga poslali kod nutricioniste. On je… »
Hasanu Dudiću ugroženo zdravlje, lekari mu uveli stroga pravila

Hasanu Dudiću ugroženo zdravlje, lekari mu uveli stroga pravila

Telegraf pre 11 dana
Hasan Dudić je zbog problema sa srcem morao da poseti nutricionistu koji mu je propisao strogi režim ishrane i pevača bacio na muke. Godinama kuburi sa zdravljem, a velike posledice na njegov organizam ostavio je koronavirus zbog kog je završio u bolnici… »

Vesti dana »