Povezane vesti

Ivan Matović: Pritvor me promenio, sada se treba još jače boriti, kraj im je blizu

Ivan Matović: Pritvor me promenio, sada se treba još jače boriti, kraj im je blizu

Ozon press 05.09.2025
Odbornik stranke Novo lice Srbije u Skupštini Kraljeva Ivan Matović posle dva i po meseca pušten je iz zatvorskog u kućni pritvor. Njemu su građani prilikom dolaska u Kraljevo organizovali spontani doček, a on se okupljenima obratio s krova jednog… »
Ivan Matović za Danas: Pritvor me promenio, sada se treba još jače boriti, kraj im je blizu

Ivan Matović za Danas: Pritvor me promenio, sada se treba još jače boriti, kraj im je blizu

Danas 05.09.2025
Odbornik stranke Novo lice Srbije u Skupštini Kraljeva Ivan Matović posle dva i po meseca pušten je iz zatvorskog u kućni pritvor. Njemu su građani prilikom dolaska u Kraljevo organizovali spontani doček, a on se okupljenima obratio s krova jednog… »
Ivan Matović za Nova.rs posle dva i po meseca zatvora: Ništa se nije promenilo, samo smo još jači. Vučić ne može da pobedi, i…

Ivan Matović za Nova.rs posle dva i po meseca zatvora: Ništa se nije promenilo, samo smo još jači. Vučić ne može da pobedi, i…

Nova 05.09.2025
Opozicionar i odbornik stranke Novo lice Srbije u Skupštini Kraljeva Ivan Matović posle dva i po meseca pušten je iz Centralnog zatvora u kućni pritvor. U izjavi za Nova.rs kaže da ga to nije obeshrabrilo i da će nastaviti da se bori protiv režima kojem… »

Vesti dana »

Sutra u Srbiji skraćeno radno vreme prodavnica, tržnih centara, pošte

Sutra u Srbiji skraćeno radno vreme prodavnica, tržnih centara, pošte

Serbian News Media pre 41 minutajoš 44 povezane
Kraljevo: Mlekari prosuli mleko u znak protesta

Kraljevo: Mlekari prosuli mleko u znak protesta

Vesti online pre 21 minutajoš 20 povezanih
Austrija sve zaduženija

Austrija sve zaduženija

Vesti online pre 36 minutajoš 17 povezanih
Mraz za praznike

Mraz za praznike