Повезане вести

Очекује се даљи раст цена половних аутомобила у Србији

Очекује се даљи раст цена половних аутомобила у Србији

Бизнис.рс 05.09.2025
одлука о куповини све спорија. У анкети спроведеној на сајту Половни аутомобили о ценама и куповини половних возила у Србији, учествовало је више од 120 професионалних продаваца половних возила. Осим проблема са којима се… »
Лоше вести за возаче у Србији: Половни аутомобили опет поскупили, ево за колико!

Лоше вести за возаче у Србији: Половни аутомобили опет поскупили, ево за колико!

Телеграф 05.09.2025
У Србији су у првих шест месеци ове године цене свих оглашених путничких аутомобила порасле за 6,6 одсто у односу на исти период прошле године, а продавци не очекују да половни аутомобили у наредном периоду буду јефтинији… »
У првих шест месеци раст цена половних аутомобила за 6,6 одсто

У првих шест месеци раст цена половних аутомобила за 6,6 одсто

РТВ 05.09.2025
БЕОГРАД - У Србији су у првих шест месеци ове године цене свих оглашених путничких аутомобила порасле за 6,6 одсто у односу на исти период прошле године, а продавци не очекују да половни аутомобили у наредном периоду буду… »
Половњаци поскупели Цена половних аутомобили за шест месеци порасла 6,6%

Половњаци поскупели Цена половних аутомобили за шест месеци порасла 6,6%

Дневник 05.09.2025
БЕОГРАД: У Србији су у првих шест месеци ове године цене свих оглашених путничких аутомобила порасле за 6,6 одсто у односу на исти период прошле године, а продавци не очекују да половни аутомобили у наредном периоду буду… »

Вести дана »