Povezane vesti

"Tugo moja golema, kako ćemo bez tebe! Reči su mi nestale, nema ih..." Društvene mreže preplavili bolni oproštaji od Bogdana…

"Tugo moja golema, kako ćemo bez tebe! Reči su mi nestale, nema ih..." Društvene mreže preplavili bolni oproštaji od Bogdana…

Kurir pre 6 dana
Bogdan Stojković (23) iz Aranđelovca nastradao je pre dva dana u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mladenovca, a njegova porodica i prijatelji opraštaju se od njega potresnim porukama na društvenim mrežama. Nesreća se dogodila 3. septembra oko 18 časova u… »
Ovo je mladić (23) poginuo kod Mladenovca! Bogdan bio u "poršeu" pa sleteo s puta! Prijatelji izgubili kontrolu nad luksuznim…

Ovo je mladić (23) poginuo kod Mladenovca! Bogdan bio u "poršeu" pa sleteo s puta! Prijatelji izgubili kontrolu nad luksuznim…

Kurir pre 5 dana
Mladić Bogdan Stojković (23) iz Aranđelovca, nastradao je pre dva dana u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Mladenovca. Nesreća se, podsetimo, desila u utorak 3. septembra oko 18 časova kod Orašca kod Mladenovca. Od zadobijenih povreda Stojković je… »
"Bio je divno dete": Poznanici Bogdana koji je stradao u Orašcu neutešni zbog tragedije: Drugovi kolima sleteli sa puta, jedan…

"Bio je divno dete": Poznanici Bogdana koji je stradao u Orašcu neutešni zbog tragedije: Drugovi kolima sleteli sa puta, jedan…

Blic pre 5 dana
U Aranđelovcu će danas u 13:30 na Šamotskom groblju biti sahranjen Bogdan S. koji je život izgubio u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u utorak uveče desila u mestu Orašac nedaleko od Aranđelovca. Bogdan, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći, je… »

Vesti dana »