Povezane vesti

Otkriveno ko je danas hteo da nasilno upadne u kancelariju Milanovića: On je bivši pripadnik hrvatske vojske, zahtevao je da…

Otkriveno ko je danas hteo da nasilno upadne u kancelariju Milanovića: On je bivši pripadnik hrvatske vojske, zahtevao je da…

Alo pre 3 dana
Muškarac koji je tokom prepodneva pokušao da bez odobrenja uđe u kompleks hrvatskog predsedništva u zagrebačkom naselju Pantovčak je bivši pripadnik hrvatske vojske, koji je zahtevao da ga hrvatski predsednik Zoran Milanović postavi za ambasadora u… »
Bivši vojnik pokušao da upadne Milanoviću u kabinet: Imao za predsednika nesvakidašnji zahtev

Bivši vojnik pokušao da upadne Milanoviću u kabinet: Imao za predsednika nesvakidašnji zahtev

Telegraf pre 3 dana
Muškarac koji je tokom prepodneva pokušao da bez odobrenja uđe u kompleks hrvatskog predsedništva u zagrebačkom naselju Pantovčak je bivši pripadnik hrvatske vojske, koji je zahtevao da ga hrvatski predsednik Zoran Milanović postavi za ambasadora u… »
Poznato ko je muškarac koji je upao u kompleks predsednika Hrvatske i pretio bombom: Preskočio ogradu i uneo paniku

Poznato ko je muškarac koji je upao u kompleks predsednika Hrvatske i pretio bombom: Preskočio ogradu i uneo paniku

Mondo pre 3 dana
Muškarac (67) koji je danas preskočio ogradu kompleksa Kancelarije predsednika na Pantovčaku u Zagrebu i sukobio se sa pripadnicima obezbeđenja je bivša vojna osoba, trenutno u penziji, nezvanično se saznaje. Prema informacijama 24sata, on je bivši vojni… »
Istraga nakon incidenta na Pantovčaku: penzionisani hrvatski vojnik sa bombom kod Milanovića po ambasadorsku funkciju

Istraga nakon incidenta na Pantovčaku: penzionisani hrvatski vojnik sa bombom kod Milanovića po ambasadorsku funkciju

Politika pre 3 dana
Očekuje se podizanje krivične prijave. Zagrebačka policija jutros je privela 67-godišnjeg muškarca koji je pokušao da upadne u kompleks Kancelarije predsednika Hrvatske na Pantovčaku, preteći da u vozilu ima bombu. Prema nezvaničnim informacijama, reč je… »
Incident na Pantovčaku: Muškarac pokušao nasilno da uđe u kancelariju hrvatskog predsednika Milanovića, pretio bombom

Incident na Pantovčaku: Muškarac pokušao nasilno da uđe u kancelariju hrvatskog predsednika Milanovića, pretio bombom

Euronews pre 3 dana
Ispred kompleksa kancelarija hrvatskog predsednika Zorana Milanovića u zagrebačkom naselju Pantovčak, danas je tokom prepodneva došlo do incidenta kada je muškarac (67) pokušao da neovlašćeno uđe u zaštićeni prostor uz pretnju da u vozilu kojim je došao… »
Drama u Zagrebu: Pokušao da uđe kod Milanovića: "Imam bombu"

Drama u Zagrebu: Pokušao da uđe kod Milanovića: "Imam bombu"

B92 pre 3 dana
Ispred kompleksa kancelarija hrvatskog predsednika Zorana Milanovića u zagrebačkom naselju Pantovčak, došlo je do incidenta kada je muškarac (67) pokušao da neovlašteno uđe u zaštićeni prostor uz pretnju da u vozilu kojim je došao ima bombu, javlja… »
Drama u Zagrebu: Muškarac pokušao da uđe u kabinet hrvatskog predsednika Zorana Milanovića

Drama u Zagrebu: Muškarac pokušao da uđe u kabinet hrvatskog predsednika Zorana Milanovića

Kurir pre 3 dana
Muškarac srednjih godina izazvao je incident ispred kompleksa Kabineta hrvatskog predsednika Zorana Milanovića na Pantovčaku, gde se u prepodnevnim satima verbalno sukobio sa pripadnicima obezbeđenja, a navodno je pokušao i neovlašćeno da uđe u kompleks… »
"U autu mi je bomba" Muškarac pokušao da uđe u kabinet hrvatskog predsednika Milanovića

"U autu mi je bomba" Muškarac pokušao da uđe u kabinet hrvatskog predsednika Milanovića

Večernje novosti pre 3 dana
MUŠKARAC srednjih godina izazvao je incident ispred kompleksa Kabineta hrvatskog predsednika Zorana Milanovića na Pantovčaku, gde se u prepodnevnim satima verbalno sukobio sa pripadnicima obezbeđenja, a navodno je pokušao i neovlašćeno da uđe u kompleks… »
"U autu mi je bomba": Muškarac pokušao da uđe u kabinet hrvatskog predsednika Milanovića: Drama na Pantovčaku

"U autu mi je bomba": Muškarac pokušao da uđe u kabinet hrvatskog predsednika Milanovića: Drama na Pantovčaku

Blic pre 3 dana
Muškarac srednjih godina izazvao je incident ispred kompleksa Kabineta hrvatskog predsednika Zorana Milanovića na Pantovčaku, gde se u prepodnevnim satima verbalno sukobio sa pripadnicima obezbeđenja, a navodno je pokušao i neovlašćeno da uđe u kompleks… »
"U automobilu mi je bomba!": Muškarac pokušao da uđe u kabinet predsednika Hrvatske

"U automobilu mi je bomba!": Muškarac pokušao da uđe u kabinet predsednika Hrvatske

Mondo pre 3 dana
Muškarac srednjih godina izazvao je incident pred kompleksom Kancelarije predsednika Hrvatske na Pantovčaku, gde se u prepodnevnim satima verbalno sukobio s radnicima obezbeđenja, a navodno je pokušao i neovlašćeno da uđe u kompleks. Na kraju je pozvana… »
Drama u Zagrebu, hoće da uđe u kancelariju predsednika "Imam bombu"!

Drama u Zagrebu, hoće da uđe u kancelariju predsednika "Imam bombu"!

Alo pre 3 dana
Prema nezvaničnim informacijama hrvatskih medija, muškarac srednjih godina izazvao je incident ispred kompleksa kancelarije hrvatskog predsednika na Pantovčaku, gde se ujutru verbalno sukobio sa pripadnicima obezbeđenja, i navodno je pokušao da… »
Muškarac pokušao da uđe u Milanovićev kabinet: "u automobilu mi je bomba!"

Muškarac pokušao da uđe u Milanovićev kabinet: "u automobilu mi je bomba!"

Telegraf pre 3 dana
Muškarac srednjih godina izazvao je incident pred kompleksom Kancelarije predsednika Hrvatske na Pantovčaku, gde se u prepodnevnim satima verbalno sukobio s radnicima obezbeđenja, a navodno je pokušao i neovlašćeno da uđe u kompleks. Na kraju je pozvana… »

Vesti dana »