Povezane vesti
Otkriveno ko je danas hteo da nasilno upadne u kancelariju Milanovića: On je bivši pripadnik hrvatske vojske, zahtevao je da…
Alo pre 25 dana
Muškarac koji je tokom prepodneva pokušao da bez odobrenja uđe u kompleks hrvatskog predsedništva u zagrebačkom naselju Pantovčak je bivši pripadnik hrvatske vojske, koji je zahtevao da ga hrvatski predsednik Zoran Milanović postavi za ambasadora u… »
Bivši vojnik pokušao da upadne Milanoviću u kabinet: Imao za predsednika nesvakidašnji zahtev
Telegraf pre 25 dana
Muškarac koji je tokom prepodneva pokušao da bez odobrenja uđe u kompleks hrvatskog predsedništva u zagrebačkom naselju Pantovčak je bivši pripadnik hrvatske vojske, koji je zahtevao da ga hrvatski predsednik Zoran Milanović postavi za ambasadora u… »
Poznato ko je muškarac koji je upao u kompleks predsednika Hrvatske i pretio bombom: Preskočio ogradu i uneo paniku
Mondo pre 25 dana
Muškarac (67) koji je danas preskočio ogradu kompleksa Kancelarije predsednika na Pantovčaku u Zagrebu i sukobio se sa pripadnicima obezbeđenja je bivša vojna osoba, trenutno u penziji, nezvanično se saznaje. Prema informacijama 24sata, on je bivši vojni… »
Istraga nakon incidenta na Pantovčaku: penzionisani hrvatski vojnik sa bombom kod Milanovića po ambasadorsku funkciju
Politika pre 26 dana
Očekuje se podizanje krivične prijave. Zagrebačka policija jutros je privela 67-godišnjeg muškarca koji je pokušao da upadne u kompleks Kancelarije predsednika Hrvatske na Pantovčaku, preteći da u vozilu ima bombu. Prema nezvaničnim informacijama, reč je… »
Incident na Pantovčaku: Muškarac pokušao nasilno da uđe u kancelariju hrvatskog predsednika Milanovića, pretio bombom
Euronews pre 26 dana
Ispred kompleksa kancelarija hrvatskog predsednika Zorana Milanovića u zagrebačkom naselju Pantovčak, danas je tokom prepodneva došlo do incidenta kada je muškarac (67) pokušao da neovlašćeno uđe u zaštićeni prostor uz pretnju da u vozilu kojim je došao… »
Drama u Zagrebu: Pokušao da uđe kod Milanovića: "Imam bombu"
B92 pre 26 dana
Ispred kompleksa kancelarija hrvatskog predsednika Zorana Milanovića u zagrebačkom naselju Pantovčak, došlo je do incidenta kada je muškarac (67) pokušao da neovlašteno uđe u zaštićeni prostor uz pretnju da u vozilu kojim je došao ima bombu, javlja… »
Drama u Zagrebu: Muškarac pokušao da uđe u kabinet hrvatskog predsednika Zorana Milanovića
Kurir pre 26 dana
Muškarac srednjih godina izazvao je incident ispred kompleksa Kabineta hrvatskog predsednika Zorana Milanovića na Pantovčaku, gde se u prepodnevnim satima verbalno sukobio sa pripadnicima obezbeđenja, a navodno je pokušao i neovlašćeno da uđe u kompleks… »
"U autu mi je bomba" Muškarac pokušao da uđe u kabinet hrvatskog predsednika Milanovića
Večernje novosti pre 26 dana
MUŠKARAC srednjih godina izazvao je incident ispred kompleksa Kabineta hrvatskog predsednika Zorana Milanovića na Pantovčaku, gde se u prepodnevnim satima verbalno sukobio sa pripadnicima obezbeđenja, a navodno je pokušao i neovlašćeno da uđe u kompleks… »
"U autu mi je bomba": Muškarac pokušao da uđe u kabinet hrvatskog predsednika Milanovića: Drama na Pantovčaku
Blic pre 26 dana
Muškarac srednjih godina izazvao je incident ispred kompleksa Kabineta hrvatskog predsednika Zorana Milanovića na Pantovčaku, gde se u prepodnevnim satima verbalno sukobio sa pripadnicima obezbeđenja, a navodno je pokušao i neovlašćeno da uđe u kompleks… »
"U automobilu mi je bomba!": Muškarac pokušao da uđe u kabinet predsednika Hrvatske
Mondo pre 26 dana
Muškarac srednjih godina izazvao je incident pred kompleksom Kancelarije predsednika Hrvatske na Pantovčaku, gde se u prepodnevnim satima verbalno sukobio s radnicima obezbeđenja, a navodno je pokušao i neovlašćeno da uđe u kompleks. Na kraju je pozvana… »
Drama u Zagrebu, hoće da uđe u kancelariju predsednika "Imam bombu"!
Alo pre 26 dana
Prema nezvaničnim informacijama hrvatskih medija, muškarac srednjih godina izazvao je incident ispred kompleksa kancelarije hrvatskog predsednika na Pantovčaku, gde se ujutru verbalno sukobio sa pripadnicima obezbeđenja, i navodno je pokušao da… »
Muškarac pokušao da uđe u Milanovićev kabinet: "u automobilu mi je bomba!"
Telegraf pre 26 dana
Muškarac srednjih godina izazvao je incident pred kompleksom Kancelarije predsednika Hrvatske na Pantovčaku, gde se u prepodnevnim satima verbalno sukobio s radnicima obezbeđenja, a navodno je pokušao i neovlašćeno da uđe u kompleks. Na kraju je pozvana… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice: Studenti i zborovi u više gradova organizuju komemorativne skupove
NIN pre 1 satjoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 31 minutajoš 48 povezanih

Oglasila se Sandra Božić: Napadnuta sam na ulici zbog višegodišnje kampanje koja se vodi protiv mene
Telegraf pre 51 minutajoš 29 povezanih

Pevačica i njen muž milioner slave 1. rođendan sinu: Samo za dekoraciju dala 500.000 dinara, raskoš na sve strane
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane