Povezane vesti
Važi za sve one sa hrvatskim državljanstvom: Andriji stigao nalog za mobilizaciju, ako se ne odazove biće papreno kažnjen
Blic 05.09.2025
Andrija iz Zagreba ostao je u čudu kada mu je pre nekoliko dana uručen nalog za mobilizaciju s potpisom Civilne zaštite. Kao "mobilizaciono zborište", kako se navodi u pozivu, naveden je Rekreativno-sportski centar Jarun, tačnije Ostrvo hrvatske mladeži… »
"Bližim se 50. i nisam bio u vojsci. Što ja?": Andriji stigao nalog za mobilizaciju, šta se dešava kod Hrvata?
Telegraf 05.09.2025
Zakon se primenjuje jednako na sve. Andrija iz Zagreba ostao je u čudu kada mu je pre nekoliko dana uručen nalog za mobilizaciju s potpisom Civilne zaštite. "Stvarno mi nije jasno zašto ja i šta se događa", bila je Andrijina prva pomisao kada pre primio… »
Vesti dana »
Vučić: Kurti sutra kod Makrona, izneće dva zahteva, molim svetske zvaničnike da se ne igraju s tim
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Jedna osoba teško povređena u saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar – Raška
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(VIDEO) Džeko uveo meč u Kardifu u produžetke, Bosna i Hercegovina posle penala u finalu baraža za Mundijal
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Najviša dnevna danas 10 stepeni: Biće oblačno s kišom i pljuskovima, na planinama sa snegom
Telegraf pre 30 minutajoš 3 povezane