Povezane vesti

Litvanac dao hit odgovor o nikoli Jokiću: Čuli smo se, pričali o konjima...

Litvanac dao hit odgovor o nikoli Jokiću: Čuli smo se, pričali o konjima...

Kurir pre 4 dana
Košarkaška reprezentacija Litvanije sprema se se za duel sa domaćinom Letonijom (subota17.30) u osmini finala Eurobasketa u Rigi. Pred ovaj meč medijima se obratio jedan od najboljih igrača Litvanaca Jonas Valančijunas. Srpski mediji su iskoristili… »
Valančijunas se čuo sa Jokićem: Posavetovao me je o konjima

Valančijunas se čuo sa Jokićem: Posavetovao me je o konjima

Euronews pre 4 dana
Košarkaši Litvanije završili su takmičenje u Grupi B na drugoj poziciji i sada im predstoji duel osmine finala Eurobasketa 2025, zakazan za petak od 17.30 časova (TV Arena Sport). Danas je za srpske medije govorio Jonas Valančijunas, koji je otkrio da se… »
Valančunas: "Zvao sam Jokića, pričali smo o konjima" VIDEO

Valančunas: "Zvao sam Jokića, pričali smo o konjima" VIDEO

B92 pre 4 dana
Jonas Valančunas bio je u centru pažnje medija na treningu Litvanske reprezentacije pred duel osmine finala protiv Letonije. U moru inforamcija u vezi naredne utakmice od strane centra Denvera, usledilo i pitanje za Valančunasa za njegovog saigrača od… »
Hit odgovor NBA igrača o Nikoli Jokiću, budući saigrač Srbina otkrio da su se čuli: "Pričali smo o konjima"

Hit odgovor NBA igrača o Nikoli Jokiću, budući saigrač Srbina otkrio da su se čuli: "Pričali smo o konjima"

Telegraf pre 4 dana
Košarkaška reprezentacija Litvanije sprema se za nokaut fazu na Eurobasketu, gde će u osmini finala igrati protiv domaćina Letonije u Rigi. Na treningu su vrata otvorili Litvanci, a medijima se obratio Jonas Valančijunas. Posle brojnih pitanja tamošnjih… »
Izgovorio samo 4 reči o Nikoli Jokiću: Svi prisutni prasnuli u smeh zbog Jonasa Valančijunasa

Izgovorio samo 4 reči o Nikoli Jokiću: Svi prisutni prasnuli u smeh zbog Jonasa Valančijunasa

Mondo pre 4 dana
Košarkaška reprezentacije Litvanije igra protiv Letonije u osmini finala Eurobasketa, a igrač od čijih partija mnogo toga zavisi je novi igrač Denvera Jonas Valančijunas. Iskusni centar će se od naredne sezone pridružiti Nikoli Jokiću i pokušati da mu… »
VIDEO Jokić obradovao novog saigrača, evo i kako: „Pričali smo o…“

VIDEO Jokić obradovao novog saigrača, evo i kako: „Pričali smo o…“

Nova pre 4 dana
Jonas Valančunas, litvanski centar, od naredne sezone igraće zajedno sa Nikolom Jokićem u Denveru. Valančunas je prošle sezone igrao prvo u Vašingtonu gde je imao 11,5 poena uz osam skokova u proseku po utakmici, a potom u Sakramento Kingsima gde je imao… »

Vesti dana »