Povezane vesti
Dečak (13) pokušao da siluje majku svog druga Došao sa izgovorom, pa izvadio nož, žena potresena: Rekao je "sedi i slušaj moja…
Kurir pre 4 dana
Dečak (13) je pre nekoliko nedelja došao u kuću svog školskog druga i pokušao da siluje njegovu majku, a sve pod izgovorom da ga je napao pas ispred navedene kuće, saznaje "24sata". - Pozvonio je na vrata i rekao mi da ga je napao crni pas. Nakon toga… »
Dečak (13) pokušao da siluje majku svog druga! Horor u komšiluku, nesrećnoj ženi zapretio ovim!
Alo pre 4 dana
Dečak (13) je pre nekoliko nedelja došao u kuću svog školskog druga i pokušao da siluje njegovu majku, a sve pod izgovorom da ga je napao pas ispred navedene kuće u Hrvatskoj. - Pozvonio je na vrata i rekao mi da ga je napao crni pas. Nakon toga… »
"Izvadio nož i rekao 'sedi i slušaj moja uputstva'": Maloletnik (13) pokušao da siluje majku svoj druga
Mondo pre 4 dana
Dečak (13) je pre nekoliko nedelja došao u kuću svog školskog druga i pokušao da siluje njegovu majku, a sve pod izgovorom da ga je napao pas ispred navedene kuće, saznaje 24sata.hr. "Pozvonio je na vrata i rekao mi da ga je napao crni pas. Nakon toga… »
Dečak (13) pokušao da siluje majku svog druga, izvadio je nož: Užas u Hrvatskoj!
Telegraf pre 4 dana
Dečak (13) pokušao je da siluje majku svog druga, držeći nož! Horor se dogodio pre nekoliko nedelja u jednom selu u Slavoniji, javlja 24sata. Dečak je navodno došao u kuću školskog druga pod izgovorom da ga je napao pas. "On je pozvonio na vrata i… »
Vesti dana »

„Ruski dronovi nisu zalutali“: Snimak Flight Radar-a pokazuje kakva drama se odvijala na nebu iznad Poljske FOTO, VIDEO
Nova pre 19 minutajoš 68 povezanih

Poslanička grupa Obnovimo Evropu u EP nominuje studente u Srbiji za nagradu „Saharov“
Danas pre 10 satijoš 1 povezana

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane

Batinaši tukli navijače Srbije zbog skandiranja „Ko ne skače taj je ćaci“
Nedeljnik pre 28 minutajoš 43 povezane