Povezane vesti

Dečak (13) pokušao da siluje majku svog druga Došao sa izgovorom, pa izvadio nož, žena potresena: Rekao je "sedi i slušaj moja…

Dečak (13) pokušao da siluje majku svog druga Došao sa izgovorom, pa izvadio nož, žena potresena: Rekao je "sedi i slušaj moja…

Kurir pre 4 dana
Dečak (13) je pre nekoliko nedelja došao u kuću svog školskog druga i pokušao da siluje njegovu majku, a sve pod izgovorom da ga je napao pas ispred navedene kuće, saznaje "24sata". - Pozvonio je na vrata i rekao mi da ga je napao crni pas. Nakon toga… »
Dečak (13) pokušao da siluje majku svog druga! Horor u komšiluku, nesrećnoj ženi zapretio ovim!

Dečak (13) pokušao da siluje majku svog druga! Horor u komšiluku, nesrećnoj ženi zapretio ovim!

Alo pre 4 dana
Dečak (13) je pre nekoliko nedelja došao u kuću svog školskog druga i pokušao da siluje njegovu majku, a sve pod izgovorom da ga je napao pas ispred navedene kuće u Hrvatskoj. - Pozvonio je na vrata i rekao mi da ga je napao crni pas. Nakon toga… »
"Izvadio nož i rekao 'sedi i slušaj moja uputstva'": Maloletnik (13) pokušao da siluje majku svoj druga

"Izvadio nož i rekao 'sedi i slušaj moja uputstva'": Maloletnik (13) pokušao da siluje majku svoj druga

Mondo pre 4 dana
Dečak (13) je pre nekoliko nedelja došao u kuću svog školskog druga i pokušao da siluje njegovu majku, a sve pod izgovorom da ga je napao pas ispred navedene kuće, saznaje 24sata.hr. "Pozvonio je na vrata i rekao mi da ga je napao crni pas. Nakon toga… »
Dečak (13) pokušao da siluje majku svog druga, izvadio je nož: Užas u Hrvatskoj!

Dečak (13) pokušao da siluje majku svog druga, izvadio je nož: Užas u Hrvatskoj!

Telegraf pre 4 dana
Dečak (13) pokušao je da siluje majku svog druga, držeći nož! Horor se dogodio pre nekoliko nedelja u jednom selu u Slavoniji, javlja 24sata. Dečak je navodno došao u kuću školskog druga pod izgovorom da ga je napao pas. "On je pozvonio na vrata i… »

Vesti dana »