Повезане вести

Велика светска звезда је верни Новаков фан: Прослављени кошаркаш на трибинама УС Опена! Василије Мицић проговорио о повратку…

Велика светска звезда је верни Новаков фан: Прослављени кошаркаш на трибинама УС Опена! Василије Мицић проговорио о повратку…

Хот спорт 05.09.2025
Познато лице на Артур Еш стадиону! Велики спектакл очекује љубитеље тениса у петак од 21.00 час, када ће Новак Ђоковић и Карлос Алкараз укрстити рекете у полуфиналу УС Опена. Лоше је Новак ушао у меч јер је већ у првом гему… »
Динамо предсавио једно од највећих појачања у историји балканског фудбала: Модри имају највише могуће амбиције! Василије…

Динамо предсавио једно од највећих појачања у историји балканског фудбала: Модри имају највише могуће амбиције! Василије…

Хот спорт 05.09.2025
Дефинитивно домаћи задатак осталим клубовима са ових простора! Искусни бивши везиста Милана и репрезентације Алжира, Исмаел Бенасер, успешно је обавио лекарске прегледе у Загребу и постао нови фудбалер Динама. Члан шампионске… »
Гедраитис проговорио о црвеној звезди: Литванац јасан о одласку! Василије Мицић проговорио о повратку у Београд: „Прво сам…

Гедраитис проговорио о црвеној звезди: Литванац јасан о одласку! Василије Мицић проговорио о повратку у Београд: „Прво сам…

Хот спорт 05.09.2025
Гедраитис се захвалио навијачима Црвене звезде: „Биле су то сјајне две године за мене и моју породицу“! Литвански кошаркаш Рокас Гедраитис опростио се од Црвене звезде говоривши за српске медије уочи балтичког дербија између… »
Ово се није видело у преносу: Ђоковићу хитно указана помоћ на мечу са Алкаразом

Ово се није видело у преносу: Ђоковићу хитно указана помоћ на мечу са Алкаразом

Нова 05.09.2025
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, имао је проблема са повредом током меча полуфинала УС Опена против Карлоса Алкараза. Након што је Новак изгубио други сет, тражио је медицински тајм-аут, а то се није видело у преносу… »
Новак Ђоковић хитно звао лекара: Покушао да сакрије проблем, али сви видели колико га боли

Новак Ђоковић хитно звао лекара: Покушао да сакрије проблем, али сви видели колико га боли

Мондо 05.09.2025
Новак Ђоковић поново је позвао лекара УС Опена зато што је осетио бол након изгубљеног другог сета против Карлоса Алкараза. Тражио је Србин да буде измасиран јер је осетио бол у врату, а након кратке паузе наставио је меч према… »
Познати кошаркаш гледа Новака и не верује у њега: Расправљао се са Србином, па ставио 1.000 на Алкараза

Познати кошаркаш гледа Новака и не верује у њега: Расправљао се са Србином, па ставио 1.000 на Алкараза

Мондо 05.09.2025
НБА суперстар Џими Батлер (35) из ложе стадиона "Артур Еш" у Њујорку гледао је полуфинале УС Опена Новак Ђоковић - Карлос Алкараз. Познат као љубитељ свих спортова, амерички ветеран је сигурно уживао у сјајном тенису, а сви… »
ВИДЕО Реакција Алкараза све говори: Ау, какав потез Ђоковића, шта ради овај човек

ВИДЕО Реакција Алкараза све говори: Ау, какав потез Ђоковића, шта ради овај човек

Нова 05.09.2025
Новак Ђоковић, најбољи тенисер икада, још једном је показао да је и даље спреман да игра тенис на највишем нивоу и са 38 година. Током четвртог гема Новак је успео да изведе нестваран потез, баш у његовом стилу из бекхенда… »
Ништа од навијања за Новака, НБА звезда уз Алкараза ВИДЕО

Ништа од навијања за Новака, НБА звезда уз Алкараза ВИДЕО

Нова 05.09.2025
Џими Батлер, НБА звезда, велики је тениски фан, те није пропустио прилику да се нађе на трибинама "Артура Еша" током полуфинала Новака Ђоковића и Карлоса Алкараза. Јасно је да Џими неће навијати за Новака, јер је велики… »
Гедраитис поново о Звезди: "Ако те тренер не жели, онда нема разлога да останеш"

Гедраитис поново о Звезди: "Ако те тренер не жели, онда нема разлога да останеш"

Б92 05.09.2025
Литвански кошаркаш Рокас Гедраитис говорио је за српске медије највише о свом времену које је провео у Црвеној звезди. Литванац је открио како је провео две године у предстоници Србије. "Много ми значи љубав који сам добио… »
Сферопулос се одрекао гедраитиса: Литванац без длаке на језику о свему и одласку из Црвене звезде!

Сферопулос се одрекао гедраитиса: Литванац без длаке на језику о свему и одласку из Црвене звезде!

Курир 05.09.2025
Сада већ бивши кошаркаш Црвене звезде Рокас Гедраитис проговорио је о свом бившем клубу, капитену Огњену Добрићу, али и чињеници да се тренер Јанис Сферопулос одрекао литванског шутера: Непосредно пред тренинг Литваније је… »
Гедраитис: Много ми значи љубав коју сам добио у Београду

Гедраитис: Много ми значи љубав коју сам добио у Београду

Спорт клуб 05.09.2025
Некадашњи кошаркаш Црвене звезде Рокас Гедраитис је у Риги у разговору за српске медије открио како се осећа поводом повратка у репрезентацију Литваније. „Увек је лепо бити са репрезентацијом. Мислим да је то најбоље време за… »

Вести дана »