Povezane vesti
„Spreman sam da svedočim pred svim sudovima sveta…“: Očevidac tvrdi da je policija bespotrebno primenila silu
Nedeljnik 05.09.2025
Sve je više svedočenja o brutalnosti policije na protestu u Novom Sadu. Dragoslav Ljubičić, generalni sekretar SDS-a i bivši poverenik Sindikata Nezavisnost, orgranak Tent, izjavio je da je dvadesetak policajaca istrčalo iz zgrade Rektorata i počelo da… »
Ljubičić o intervenciji policije: Istrčali iz zgrade Rektorata i počeli da udaraju miran narod
N1 Info 05.09.2025
Dragoslav Ljubičić, generalni sekretar SDS-a i bivši poverenik Sindikata Nezavisnost, orgranak Tent, izjavio je da je dvadesetak policajaca istrčalo iz zgrade Rektorata i počelo da udara potpuno mirne građane. „Onda je komešanje nastalo, deca su se… »
Ljubičić: Policija istrčala iz zgrade Rektorata i počela da udara miran narod
Radio 021 05.09.2025
Dragoslav Ljubičić, generalni sekretar SDS-a i bivši poverenik Sindikata Nezavisnost, orgranak Tent, izjavio je da je dvadesetak policajaca istrčalo iz zgrade Rektorata i počelo da udara potpuno mirne građane. "Onda je komešanje nastalo, deca su se… »
Svedok brutalne akcije policije u Novom Sadu: „20-ak policajaca istrčalo iz zgrade Rektorata i počelo da udara narod“
Nova 05.09.2025
"Potpuno nepotrebno izazvan incident od strane policije - tim je rečima jedan građanin opisao večerašnji napad. On je kazao da je stajo ispred zgrade Rektorata, kada je 20-ak policajaca istrčalo iz te zgrade i počelo da udara narod. „Izmičemo se… »
Vesti dana »
BLOG Građani sa protesta došli kod šatora Dijane Hrke da je podrže: Studenti oko Generalštaba nacrtali crvenu liniju koja se ne prelazi FOTO
Nova pre 13 minutajoš 30 povezanih
Poginuli svi članovi posade u padu NATO aviona: Užasna nesreća blizu granice sa Rusijom
Mondo pre 3 satajoš 36 povezanih
Gradska čistoća uklanja crvenu liniju koju su studenti iscrtali oko Generalštaba
N1 Info pre 1 satjoš 43 povezane
Petrušev prvi put protiv Zvezde: Nije mi bilo svejedno, par puta sam ostao bez daha...
Kurir pre 8 minutajoš 86 povezanih