Povezane vesti
"Na svadbi su glumili samo tako": Sofija Šašić progovorila o roditeljima, priznala da nikada neće biti prijatelji
Mondo pre 4 dana
Sofija Šašić, ćerka pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, progovorila je o razvodu svojih roditelja i otkrila kako je njihov odnos uticao na nju. "Scena, svađa i rasprava dok su bili u braku nije bilo. Tek možda posle razvoda kada sam ja malo porasla… »
"Rekla sam da su promašili profesiju, sve su odglumili" Sofija Šašić o prvom susretu Željka i Sonje nakon razvoda, otkrila sve…
Kurir pre 4 dana
Sofija Šašić, ćerka pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, od ranog detinjstva izložena je bila javnosti. O razvodu svojiim roditelja nije govorila u medijima, a nedavno je rešila da otvori dušu. Sofija je priznala kako je uticao razvod na nju kao… »
Vesti dana »

Uživo upucan Trampov bliski saradnik "Čarli Kirk je mrtav": Osumnjičeni pušten iz pritvora, objavljen snimak na kom se vidi kako ga metak pogađa (foto, video)
Blic pre 27 minutajoš 19 povezanih

Đurica (Evropski pokret u Srbiji): Teme u govoru predsednice EK ključne za EU, Srbija je kap u moru
Danas pre 3 satajoš 2 povezane