Povezane vesti
Beker o hororu koji je doživeo u zatvoru: Seo za sto sa okorelim rumunskim kriminalcima, a onda je nastao haos: "Dolazili su u…
Kurir 06.09.2025
Proslavljeni Nemački teniser Boris Beker krajem 2022. godine zbog finansijskih malverzacija završio je iza rešetaka. Beker je osuđen po tri tačke optužnice i to za otuđenje imovine, neprijavljivanje imovine i skrivanje dugova. Dobio je dve i po godine… »
Beker otkrio jezive detalje iz zatvora, poker sa rumunskim kriminalcima umalo bio koban: „Posle su mi dolazili u ćeliju“
Nova 06.09.2025
Legendarni nemački teniser Boris Beker (57) otvoreno je progovorio o traumatičnim mesecima koje je proveo iza rešetaka u Velikoj Britaniji. Nekadašnji osvajač Vimbldona, koji je tokom karijere zaradio bogatstvo procenjeno na 44 miliona evra, 2017. godine… »
Beker otkrio strahote zatvora: "Pomislio sam na samo malo zabave, a onda su mi Rumuni dolazili u ćeliju..."
Telegraf 06.09.2025
Legendarni nemački teniser Boris Beker otvoreno je govorio o teškom periodu koji je proveo u britanskim zatvorima! Nekadašnji osvajač Vimbldona, koji je tokom karijere imao bogatstvo procenjeno na čak 44 miliona evra, 2017. godine je proglašen… »
Vesti dana »
Hegset: Odnosi SAD i Kine bolji nego ranije, ali oprez zbog brzog uspona kineske vojske
Euronews pre 1 satjoš 18 povezanih
Mali: Proizvodnja humanoidnih robota u Srbiji kreće u junu, od 1.000 do 2.000 godišnje
RTV pre 16 minutajoš 14 povezanih
Tinejdžer srušio Đokovića, pa otkrio detalj koji niko nije očekivao! Evo šta mu je Novak rekao na mreži posle senzacije! (video)
Kurir pre 31 minutajoš 23 povezane
Šta su „bele čiope“ čiji opstanak je ugrožen zbog bilborda „Srbija pobeđuje“
Nedeljnik pre 1 satjoš 12 povezanih