Повезане вести

Бекер о хорору који је доживео у затвору: Сео за сто са окорелим румунским криминалцима, а онда је настао хаос: "Долазили су у…

Бекер о хорору који је доживео у затвору: Сео за сто са окорелим румунским криминалцима, а онда је настао хаос: "Долазили су у…

Курир пре 14 дана
Прослављени Немачки тенисер Борис Бекер крајем 2022. године због финансијских малверзација завршио је иза решетака. Бекер је осуђен по три тачке оптужнице и то за отуђење имовине, непријављивање имовине и скривање дугова… »
Бекер открио језиве детаље из затвора, покер са румунским криминалцима умало био кобан: „После су ми долазили у ћелију“

Бекер открио језиве детаље из затвора, покер са румунским криминалцима умало био кобан: „После су ми долазили у ћелију“

Нова пре 14 дана
Легендарни немачки тенисер Борис Бекер (57) отворено је проговорио о трауматичним месецима које је провео иза решетака у Великој Британији. Некадашњи освајач Вимблдона, који је током каријере зарадио богатство процењено на 44… »
Бекер открио страхоте затвора: "Помислио сам на само мало забаве, а онда су ми Румуни долазили у ћелију..."

Бекер открио страхоте затвора: "Помислио сам на само мало забаве, а онда су ми Румуни долазили у ћелију..."

Телеграф пре 14 дана
Легендарни немачки тенисер Борис Бекер отворено је говорио о тешком периоду који је провео у британским затворима! Некадашњи освајач Вимблдона, који је током каријере имао богатство процењено на чак 44 милиона евра, 2017… »

Вести дана »