Povezane vesti

"Moj tata je rođen u 6. mesecu, imao je nekoliko šlogova i 800 grama": Emotivna objava srpske glumice, reagovao Biković

"Moj tata je rođen u 6. mesecu, imao je nekoliko šlogova i 800 grama": Emotivna objava srpske glumice, reagovao Biković

Mondo pre 4 dana
Glumica Miona Marković je emotivnom i potresnom čestitkom rešila da progovori o ocu koji danas slavi 60. rođendan. Miona je objavila niz fotografija sa njim i javno mu se obratila. "Moj tata je heroj od prvog dana. Rođen je u 6. mesecu babine trudnoće… »
"Tata je rođen u 6. mesecu i imao je nekoliko šlogova": Miona Marković se emotivnom porukom obratila ocu i otkrila neverovatne…

"Tata je rođen u 6. mesecu i imao je nekoliko šlogova": Miona Marković se emotivnom porukom obratila ocu i otkrila neverovatne…

Kurir pre 4 dana
Glumica Miona Marković emotivnom porukom čestitala je rođendan svom ocu, istoričaru Predragu Markoviću. Ona je ovom prilikom otkrila neke pojedinosti iz njegovog života o kojima javnost ništa nije znala. "Moj tata je heroj od prvog dana. Rođen je u 6… »
"Moj otac rođen je u 6. mesecu, imao je nekoliko šlogova" Glumica se emotivno obratila ocu, Biković reagovao

"Moj otac rođen je u 6. mesecu, imao je nekoliko šlogova" Glumica se emotivno obratila ocu, Biković reagovao

Telegraf pre 4 dana
Glumica Miona Marković oglasila se na svom Instagram profilu i na taj način čestitala svom ocu 60. rođendan. Ona je podelila nekoliko njegovih fotografija pa je objavila uz to i vrlo emotivnu poruku, nazvavši svog oca herojem: - Moj tata je heroj od… »
"Moj tata je rođen u 6. mesecu, imao je nekoliko šlogova na mozgu i 800 grama": Naša glumica nikad emotivnija, obratila se…

"Moj tata je rođen u 6. mesecu, imao je nekoliko šlogova na mozgu i 800 grama": Naša glumica nikad emotivnija, obratila se…

Blic pre 4 dana
Glumica Miona Marković oglasila se na svom Instagram profilu i u emotivnoj objavi čestitala je ocu 60. rođendan. Naime, Miona je objavila niz fotografija sa njim i javno mu se obratila. - Moj tata je heroj od prvog dana. Rođen je u 6. mesecu babine… »

Vesti dana »