Повезане вести

"Кад се уциркам кочи ми се нога": Гастоз мора на хитну операцију кичме, открио шта су му лекари рекли

"Кад се уциркам кочи ми се нога": Гастоз мора на хитну операцију кичме, открио шта су му лекари рекли

Мондо пре 14 дана
Победнике Елите 8 Ненад Маринковић Гастоз, гостовао је у емисији "Народ пита" и том приликом говорио о операцији која га чека у будућности. "Ишао сам на консултације, 99% ћу морати да идем под нож. Имам укљештење кичмене… »
Гастоз мора на хитну операцију Суочава се са здравственим проблемом, ево о чему је реч

Гастоз мора на хитну операцију Суочава се са здравственим проблемом, ево о чему је реч

Ало пре 14 дана
Отворено је проговорио о проблему који има. Ненад Маринковић Гастоз открио је све о здравственом проблему који има. Наиме, Гастоз је у емисији "Народ пита" открио да ће највероватније морати да иде на операцију. - Ишао сам на… »
Гастоз мора на операцију: Открио детаље здравственог проблема: "Кочи ми се нога"

Гастоз мора на операцију: Открио детаље здравственог проблема: "Кочи ми се нога"

Блиц пре 14 дана
Ненад Маринковић Гастоз открио је све о здравственом проблему који има. Наиме, Гастоз је у емисији "Народ пита" открио да ће највероватније морати да иде на операцију. - Ишао сам на консултације, 99% ћу морати да идем под нож… »
Гастоз мора на хитну операцију! Симптоме које има коче целу леву страну тела, а кад попије алкохол тек настаје проблем

Гастоз мора на хитну операцију! Симптоме које има коче целу леву страну тела, а кад попије алкохол тек настаје проблем

Курир пре 14 дана
Ненад Маринковић Гастоз открио је јуче да 99 посто мора на операцију. Победнике Елите 8 гостовао је у емисији "Народ пита" и том приликом говорио о операцији која га чека у будућности. - Ишао сам на консултације, 99% ћу морати да… »
Гастоз мора на операцију! Победник Елите 8 проговорио о свом здравственом проблему "Кочи ми се нога...."

Гастоз мора на операцију! Победник Елите 8 проговорио о свом здравственом проблему "Кочи ми се нога...."

Телеграф пре 14 дана
Ненад Маринковић Гастоз изашао је из Елите 8 као победник. Након одласка из Беле куће не одваја се од своје девојке Анђеле Ђуричић те показују како и даље уживају у својој љубави. Сада се он суочава са здравственим проблемом… »

Вести дана »