Povezane vesti

"Kad se ucirkam koči mi se noga": Gastoz mora na hitnu operaciju kičme, otkrio šta su mu lekari rekli

"Kad se ucirkam koči mi se noga": Gastoz mora na hitnu operaciju kičme, otkrio šta su mu lekari rekli

Mondo 06.09.2025
Pobednike Elite 8 Nenad Marinković Gastoz, gostovao je u emisiji "Narod pita" i tom prilikom govorio o operaciji koja ga čeka u budućnosti. "Išao sam na konsultacije, 99% ću morati da idem pod nož. Imam uklještenje kičmene moždine i to mi pravi dizbalans… »
Gastoz mora na hitnu operaciju Suočava se sa zdravstvenim problemom, evo o čemu je reč

Gastoz mora na hitnu operaciju Suočava se sa zdravstvenim problemom, evo o čemu je reč

Alo 06.09.2025
Otvoreno je progovorio o problemu koji ima. Nenad Marinković Gastoz otkrio je sve o zdravstvenom problemu koji ima. Naime, Gastoz je u emisiji "Narod pita" otkrio da će najverovatnije morati da ide na operaciju. - Išao sam na konsultacije, 99% ću morati… »
Gastoz mora na operaciju: Otkrio detalje zdravstvenog problema: "Koči mi se noga"

Gastoz mora na operaciju: Otkrio detalje zdravstvenog problema: "Koči mi se noga"

Blic 06.09.2025
Nenad Marinković Gastoz otkrio je sve o zdravstvenom problemu koji ima. Naime, Gastoz je u emisiji "Narod pita" otkrio da će najverovatnije morati da ide na operaciju. - Išao sam na konsultacije, 99% ću morati da idem pod nož. Imam uklještenje kičmene… »
Gastoz mora na hitnu operaciju! Simptome koje ima koče celu levu stranu tela, a kad popije alkohol tek nastaje problem

Gastoz mora na hitnu operaciju! Simptome koje ima koče celu levu stranu tela, a kad popije alkohol tek nastaje problem

Kurir 06.09.2025
Nenad Marinković Gastoz otkrio je juče da 99 posto mora na operaciju. Pobednike Elite 8 gostovao je u emisiji "Narod pita" i tom prilikom govorio o operaciji koja ga čeka u budućnosti. - Išao sam na konsultacije, 99% ću morati da idem pod nož. Imam… »
Gastoz mora na operaciju! Pobednik Elite 8 progovorio o svom zdravstvenom problemu "Koči mi se noga...."

Gastoz mora na operaciju! Pobednik Elite 8 progovorio o svom zdravstvenom problemu "Koči mi se noga...."

Telegraf 06.09.2025
Nenad Marinković Gastoz izašao je iz Elite 8 kao pobednik. Nakon odlaska iz Bele kuće ne odvaja se od svoje devojke Anđele Đuričić te pokazuju kako i dalje uživaju u svojoj ljubavi. Sada se on suočava sa zdravstvenim problemom. Naime, Gastoz je u emisiji… »

Vesti dana »