Povezane vesti

Vaso Bakočević za Telegraf o haosu u Budvi, FNC 24 i meču s Kroatom: "Konor ono nikad nije video, namešta se"

Vaso Bakočević za Telegraf o haosu u Budvi, FNC 24 i meču s Kroatom: "Konor ono nikad nije video, namešta se"

Telegraf pre 5 dana
Pred nama je veliki FNC 24 u Zagrebu, a u Areni ćemo gledati ukupno 12 odličnih mečeva! Onaj koji svakako privlači najveću pažnju poslednjih dana, jeste okršaj Vasa Bakočevića i Franciska Barija Kroate, koji je došao nenadano, pošto je Lom Ali Eskijev… »
Ekskluzivno! Legendarni Kro Kap ušao u svlačionicu kod Vasa Bakočevića, pa ga pitao samo jednu stvar

Ekskluzivno! Legendarni Kro Kap ušao u svlačionicu kod Vasa Bakočevića, pa ga pitao samo jednu stvar

Telegraf pre 4 dana
U Zagrebu se ove subote održava veliki FNC 24, koji je okupio sam krem regionalne scene, a među njima našao se i legendarni hrvatski borac, Mirko Filipović Kro Kap! Mirko nije neko ko se previše javno eksponira, ali ovog puta, pristigao je da uveliča… »
Gde gledati FNC 24 spektakl?

Gde gledati FNC 24 spektakl?

Nova pre 4 dana
Final Fight Championship (sada Fight Nation Championship) 24 biće održan 6. septembra 2025. u zagrebačkoj Areni, sa početkom od 19.30. Glavni meč večeri je borba za FNC titulu u teškoj kategoriji između aktuelnog šampiona Ivana Vitasovića i Srbina Darka… »
Dražen Forgač za Telegraf pred FNC 24: "s Vasom smo se dogovorili u roku od sat vremena..."

Dražen Forgač za Telegraf pred FNC 24: "s Vasom smo se dogovorili u roku od sat vremena..."

Telegraf pre 4 dana
Ove subote, Zagreb će ugostiti sam krem regionalne MMA scene, pošto će u zagrebačkoj Areni biti održan veliki FNC 24! Očekuje nas ukupno 12 mečeva, od čega i tri borbe za šampionski pojas, a tim povodom, ekskluzivno za Telegraf, govorio je prvi čovek… »
Darko Stošić za Telegraf pred FNC 24 o tituli, Fabjanu: "Roki uskoro puni 50 godina, sad me ne zanima taj meč"

Darko Stošić za Telegraf pred FNC 24 o tituli, Fabjanu: "Roki uskoro puni 50 godina, sad me ne zanima taj meč"

Telegraf pre 4 dana
Najbolji srpski teškaš Darko Stošić ponovo se vraća u MMA oktagon! Ovog puta, Stošić će nastupiti na velikom FNC-u 24 u zagrebačkoj Areni, gde će se boriti za šampionski pojas teške kategorije, protiv aktuelnog prvaka Ivana Vitasovića! Tim povodom, pred… »
"Džoker" Ilić motivisan pred FNC 24: "Ljudi me često potcenjuju, on ne može da se drži taktike, iako priča..."

"Džoker" Ilić motivisan pred FNC 24: "Ljudi me često potcenjuju, on ne može da se drži taktike, iako priča..."

Telegraf pre 4 dana
Pred nama je novi borilački spektakl, pošto će u zagrebačkoj Areni biti održan veliki FNC 24! Gledaćemo ukupno 12 odličnih mečeva, a u sunaslovnoj borbi, videćemo ponovo na delu jednog od najpoznatijih i najboljih srpskih boraca, Aleksandra Džokera… »
On je poslednja prepreka Darku Stošiću do titule šampiona: Upoznajte Ivana Vitasovića

On je poslednja prepreka Darku Stošiću do titule šampiona: Upoznajte Ivana Vitasovića

Telegraf pre 4 dana
Regionalna MMA scena sa nestrpljenjem čeka spektakl FNC 24, zakazan za 6. septembar 2025. u Areni Zagreb, gde će u glavnoj borbi večeri snage odmeriti Ivan Vitasović i Darko Stošić. Duel dvojice teškaša nosi ogroman ulog, prestiž i pojas FNC prvaka teške… »
Uskočio umesto Mirana Fabjana i ide pravo na "Džokera" Ilića: Ko je Mario Žgela?

Uskočio umesto Mirana Fabjana i ide pravo na "Džokera" Ilića: Ko je Mario Žgela?

Telegraf pre 4 dana
Veliki spektakl FNC 24 zakazan je za 6. septembar 2025. u Areni Zagreb, a jedna od glavnih borbi večeri biće okršaj između Marija Žgele i Aleksandra Ilića. Publika s nestrpljenjem očekuje duel boraca koji važe za jedne od najatraktivnijih u regionu, a za… »
Evo gde možete da pratite uživo prenos FNC-a 24 u Zagrebu

Evo gde možete da pratite uživo prenos FNC-a 24 u Zagrebu

Telegraf pre 4 dana
Predstojeća subota, rezervisana je za novi borilački spektakl! Ovog puta, zagrebačka Arena ugostiće sam krem regionalne MMA scene, na velikom FNC-u 24! Kako to obično biva kada je reč o FNC-u, ni ovog puta nije moglo bez fenomenalnog fajt karda, i… »

Vesti dana »