Povezane vesti
Vaso Bakočević za Telegraf o haosu u Budvi, FNC 24 i meču s Kroatom: "Konor ono nikad nije video, namešta se"
Telegraf 06.09.2025
Pred nama je veliki FNC 24 u Zagrebu, a u Areni ćemo gledati ukupno 12 odličnih mečeva! Onaj koji svakako privlači najveću pažnju poslednjih dana, jeste okršaj Vasa Bakočevića i Franciska Barija Kroate, koji je došao nenadano, pošto je Lom Ali Eskijev… »
Ekskluzivno! Legendarni Kro Kap ušao u svlačionicu kod Vasa Bakočevića, pa ga pitao samo jednu stvar
Telegraf 06.09.2025
U Zagrebu se ove subote održava veliki FNC 24, koji je okupio sam krem regionalne scene, a među njima našao se i legendarni hrvatski borac, Mirko Filipović Kro Kap! Mirko nije neko ko se previše javno eksponira, ali ovog puta, pristigao je da uveliča… »
Gde gledati FNC 24 spektakl?
Nova 06.09.2025
Final Fight Championship (sada Fight Nation Championship) 24 biće održan 6. septembra 2025. u zagrebačkoj Areni, sa početkom od 19.30. Glavni meč večeri je borba za FNC titulu u teškoj kategoriji između aktuelnog šampiona Ivana Vitasovića i Srbina Darka… »
Dražen Forgač za Telegraf pred FNC 24: "s Vasom smo se dogovorili u roku od sat vremena..."
Telegraf 06.09.2025
Ove subote, Zagreb će ugostiti sam krem regionalne MMA scene, pošto će u zagrebačkoj Areni biti održan veliki FNC 24! Očekuje nas ukupno 12 mečeva, od čega i tri borbe za šampionski pojas, a tim povodom, ekskluzivno za Telegraf, govorio je prvi čovek… »
Darko Stošić za Telegraf pred FNC 24 o tituli, Fabjanu: "Roki uskoro puni 50 godina, sad me ne zanima taj meč"
Telegraf 06.09.2025
Najbolji srpski teškaš Darko Stošić ponovo se vraća u MMA oktagon! Ovog puta, Stošić će nastupiti na velikom FNC-u 24 u zagrebačkoj Areni, gde će se boriti za šampionski pojas teške kategorije, protiv aktuelnog prvaka Ivana Vitasovića! Tim povodom, pred… »
"Džoker" Ilić motivisan pred FNC 24: "Ljudi me često potcenjuju, on ne može da se drži taktike, iako priča..."
Telegraf 06.09.2025
Pred nama je novi borilački spektakl, pošto će u zagrebačkoj Areni biti održan veliki FNC 24! Gledaćemo ukupno 12 odličnih mečeva, a u sunaslovnoj borbi, videćemo ponovo na delu jednog od najpoznatijih i najboljih srpskih boraca, Aleksandra Džokera… »
On je poslednja prepreka Darku Stošiću do titule šampiona: Upoznajte Ivana Vitasovića
Telegraf 06.09.2025
Regionalna MMA scena sa nestrpljenjem čeka spektakl FNC 24, zakazan za 6. septembar 2025. u Areni Zagreb, gde će u glavnoj borbi večeri snage odmeriti Ivan Vitasović i Darko Stošić. Duel dvojice teškaša nosi ogroman ulog, prestiž i pojas FNC prvaka teške… »
Uskočio umesto Mirana Fabjana i ide pravo na "Džokera" Ilića: Ko je Mario Žgela?
Telegraf 06.09.2025
Veliki spektakl FNC 24 zakazan je za 6. septembar 2025. u Areni Zagreb, a jedna od glavnih borbi večeri biće okršaj između Marija Žgele i Aleksandra Ilića. Publika s nestrpljenjem očekuje duel boraca koji važe za jedne od najatraktivnijih u regionu, a za… »
Evo gde možete da pratite uživo prenos FNC-a 24 u Zagrebu
Telegraf 06.09.2025
Predstojeća subota, rezervisana je za novi borilački spektakl! Ovog puta, zagrebačka Arena ugostiće sam krem regionalne MMA scene, na velikom FNC-u 24! Kako to obično biva kada je reč o FNC-u, ni ovog puta nije moglo bez fenomenalnog fajt karda, i… »
Vesti dana »
Prosek neto plata za januar 2026: Jug i dalje šampion siromaštva, Jablanički okrug i opština Preševo sa najnižim zaradama
Jug press pre 2 satajoš 32 povezane
uživo kriza na bliskom istoku Tramp: Iran dao poklon SAD u formi bezbednog prolaska više tankera kroz Ormušlo moreuz
Euronews pre 14 minutajoš 44 povezane
Iran odbio Trampov mirovni plan, Amerika šalje kopnene trupe na Bliski Istok
BBC News pre 49 minutajoš 51 povezana
Predstavnici gluvih i nagluvih u petak će izneti svoje zahteve premijeru Macutu
N1 Info pre 7 satijoš 16 povezanih
Vremenska prognoza Srbije i regiona: Promenljivo vreme, obilne padavine, zahlađenje i snežne nepogode
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 44 povezane