Povezane vesti
Pink uspeo da je ubedi da učestvuje! Smrtonosno je bolesna i cela Srbija je tugovala zbog njenog stanja, a sada ćemo je…
Kurir pre 3 dana
Večeras na televiziji Pink održaće se još jedna emisija "Narod pita", a voditeljka Maša Mihailović ugostiće Anu Nikolić i njenu majku Radu Vasić, no, međutim, one neće biti same. U studio pored njih stižu i Đole VIP Kralj, Nenad Macanović Bebica i Jovana… »
Produkcija uspela da je ubedi! Usred borbe sa opakom bolešću u zgradu Pinka stiže zadrugarka koju mnogi obožavaju (foto)
Alo pre 3 dana
Nije joj lako! Večeras na televiziji Pink održaće se još jedna emisija "Narod pita", a voditeljka Maša Mihailović ugostiće Anu Nikolić i njenu majku Radu Vasić, no, međutim, one neće biti same. U studio pored njih stižu i Đole VIP Kralj, Nenad Macanović… »
Zdravstveno stanje rade Vasić gore nego što je bilo: Njena ćerka otkrila detalje: Imala je karcinom dojke, sada ima karcinom…
Kurir pre 4 dana
Rada Vasić već neko vreme se bori sa opakom bolešću - karcinomom. Njena ćerka Ana Nikolić sada je otkrila kako se oseća njena majka. Kako kaže, ona sada ima osim karcinoma dojke i karcinom pluća. - Hvala na pitanju, mama mi je bolesna, zna se od čega… »
"Imala je karcinom dojke, sad karcinom pluća": Rada Vasić teško bolesna, ćerka otkrila bolne detalje
Mondo pre 4 dana
Ana Nikolić, učesnica prošle sezone Elite, oglasila se i otkrila u kakvom je stanju njena majka, rijaliti učesnica Rada Vasić. "Mama mi je bolesna, zna se od čega boluje. Nažalost, bolest je neizlečiva, sa terapijama produžavaš sebi život. Jeste, da… »
Rijaliti učesnica u lošem stanju: "Imala je karcinom dojke, sad su zahvaćena i pluća, prima jaku terapiju"
Alo pre 4 dana
Ističe da se oseća malaksalo i većinu vremena provodi u krevetu. Učesnica Elite 8 Ana Nikolić progovorila je o zdravstvenom stanju svoje majke Rade Vasić, ali se prisetila i pokojnog oca, Radeta Vasića. - Hvala na pitanju, mama mi je bolesna, zna se od… »
"Imala je karcinom dojke, SAD ima karcinom pluća": Ana Nikolić prolazi kroz pakao, njena majka je teško bolesna: "Prima…
Blic pre 4 dana
Bivša učesnica "Elite 8" Ana Nikolić progovorila je o zdravstvenom stanju svoje majke Rade Vasić, ali se prisetila i pokojnog oca, Radeta Vasića. - Hvala na pitanju, mama mi je bolesna, zna se od čega boluje. Nažalost, bolest je neizlečiva, sa terapijama… »
Vesti dana »

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Nova pre 1 satjoš 5 povezanih

Ne možete normalno da funkcionišete od alergije? Lekari otkrivaju načine da ublažite simptome
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane