Povezane vesti
(VIDEO) Bokić: Država demonstrirala silu, žandarm namerno gurnuo starijeg čoveka na pločnik
N1 Info 06.09.2025
Uglješa Bokić, novinar Danasa i bivši policajac, rekao je za N1 da je u petak uveče u Novom Sadu bio naveći broj policajaca do sada. Kako je kazao, država je demonstrirala silu, a policija je u pojedinačnim slučajevima prekomerno primenila silu. Posebno… »
Novinar Danasa i bivši policajac: Država demonstrirala silu, žandarm namerno gurnuo starijeg čoveka na pločnik
Nova 06.09.2025
Uglješa Bokić, novinar Danasa i bivši policajac, rekao je za N1 da je u petak uveče u Novom Sadu bio naveći broj policajaca do sada. Kako je kazao, država je demonstrirala silu, a policija je u pojedinačnim slučajevima prekomerno primenila silu. Posebno… »
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred ( video)
Politika pre 14 minutajoš 9 povezanih
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
Nova ideja finskog predsednika: Stub tražio od Maska da proširi Starlink kako bi Ukrajina gađala ruske lansere
Blic pre 44 minutajoš 1 povezana