Повезане вести
Освануле никад виђене фотографије са оба венчања Шабана Шаулића: Он 24, Гоца 17, трудна, а онда га је оставила
Мондо 06.09.2025
Краљ народне музике Шабан Шаулић погинуо је у фебруару 2019. године у саобраћајној несрећи у Немачкој, док се враћао са наступа. Да судбина није умешала прсте, ове године би прославио 74. рођендан. Иза себе је оставио супругу… »
"Тад сам могао да ти честитам рођендан" Музичар објавио никад виђену слику са Шабаном: Порука слама срца
Телеграф 06.09.2025
Краљ народне музике, Шабан Шаулић, данас, 6. септембра, напунио би 74 године. Легендарни певач погинуо је у саобраћајној несрећи у Немачкој 17. фебруара 2019. године, а иза себе је оставио супругу Гордану, троје деце, унуке и… »
Најемотивнији призор дана! Аца Софронијевић поделио никад виђену фотографију са Шабаном Шаулићем и дирнуо право у срце
Курир 06.09.2025
Краљ народне музике Шабан Шаулић данас, 6. септембра напунио би 74. године. Шабан је настрадао у саобраћајној несрећи у Немачкој 17. фебруара 2019. године, а иза себе је оставио супругу Гордану, троје деце, унуке, као и… »
"Тад сам могао да те пољубим и честитам ти рођендан": Музичар објавио никад виђену фотографију са Шабаном Шаулићем
Блиц 06.09.2025
Краљ народне музике Шабан Шаулић данас, 6. септембра напунио би 74. године. Шабан је настрадао у саобраћајној несрећи у Немачкој 17. фебруара 2019. године, а иза себе је оставио супругу Гордану, троје деце, унуке, као и… »
"Данас бисмо славили" Породица Шабана Шаулића обележила његов рођендан
Ало 06.09.2025
Шабан би данас напунио 74 године. Шабан Шаулић преминуо је пре више од шест година у саобраћајној несрећи док се враћао са наступа, а трагичан догађај оставио је неизбрисив траг на његову породицу. Супруга Гоца, деца Илда… »
Породица посетила његову вечну кућу: Данас би Шабан Шаулић прославио 74. рођендан - бели венац у облику срца на гробу (фото)…
Вечерње новости 06.09.2025
ДАНАС, 6. септембра, краљ фолк Шабан Шаулић, да је жив, напунио би 74 године, а његова породица као и сваке године дошла ја до вечне куће легенде народне музике. Фото: АТА имагес/Ф.С. Почаст трагично преминулом певачу одали су… »
Шабан Шаулић би данас прославио 74. рођендан: Тужан призор породице с гробља, с њима и овај певач
Мондо 06.09.2025
Данас би легендарни певач народне музике Шабан Шаулић напунио 74 године. Његова породица као и сваке године дошла ја до вечне куће легенде народне музике. Почаст трагично преминулом певачу одали су чланови његове породице – син… »
Шабан Шаулић данас би прославио 74. рођендан, призор са Новог гробља слама и најтврђа срца
Хелло 06.09.2025
Шабан Шаулић преминуо је пре више од шест година у саобраћајној несрећи док се враћао с наступа у Немачкој. Тај дан, 17. фебруар 2019. године заувек ће остати у тужном сећању његовим фановима али породици. Гоца, Илда, Санела… »
Шаулићи посетили вечну кућу Шабана: Данас би легенда народне музике прославио 74. рођендан: Ту је и брат певача, бели венац у…
Курир 06.09.2025
Данас би легенда народне музике напунио Шабан Шаулић напунио 74 године. Његова породица као и сваке године дошла ја до вечне куће легенде народне музике. Почаст трагично преминулом певачу одали су чланови његове породице – син… »
Шабан Шаулић би данас славио 74. рођендан, Илда неутешна: Тата, где год да си… Волимо те
Стори 06.09.2025
Данас, 6. септембра, легендарни певач народне музике Шабан Шаулић прославио би 74. рођендан. Иако већ четири године није међу нама, његова музика и даље живи и преноси емоцију која је генерације слушалаца остављала без даха… »
Шаулићи на Новом гробљу: Гоца се расплакала чим је стигла на Шабанов гроб, унука је грли, а певачев брат се сломио (видео)…
Блиц 06.09.2025
Певач Шабан Шаулић на данашњи дан напунио би 74 године, а његови најмилији окупили су се на Новом гробљу. Међу првима је стигла његова породица, а супруга Гордана Шаулић расплакала се чим је стигла на Шабанов гроб. На гробу… »
"Данас бисмо славили..." Породица Шаулић се огласила тужном објавом на Шабанов рођендан: До сада невиђени тренуци из живота…
Курир 06.09.2025
Шабан Шаулић преминуо је пре 6 година у саобраћајној несрећи док се враћао с наступа. Тај дан заувек ће остати у тужном сећању његовим фановима али породици. Гоца, Илда, Санела, Михајло и остала многобројна породица… »
"У 7 ујутру сам почела да га зовем, ухватила ме је паника": Болна исповест Шабанове удовице о његовој смрти: "Видим га како…
Блиц 06.09.2025
Легендарни певач Шабан Шаулић који је настрадао у удесу 19. фебруара 2019. године, данас 6. септембра напунио би 74 године. Краљ народне музике погинуо је у саобраћајној несрећи у Немачкој где је имао наступ, а у раним јутарњим… »
Шабан Шаулић би данас напунио 74 године: Огласила се Илда емотивном фотографијом и написала само једно
Телеграф 06.09.2025
Данас, 6. септембра, легендарни певач народне музике Шабан Шаулић би напунио 74 године. Иако већ четири године није са нама Шабан ће остати упамћен по музици, емоцији и непоновљивој интерпретацији која и даље живи у срцима… »
Вести дана »

Усвојено свих 48 тачака у Скупштини: Посланици изгласали законе о легализацији, извршитељима, међународним споразумима
НИН пре 1 сатјош 45 повезаних

Студент из Пазара: Невероватан дочек у Чачку, те ствари нас пуне енергијом
Н1 Инфо пре 18 минутајош 25 повезаних

Уплакани излазе из цркве, ћерка Марија са децом, а за њом водитељка Глориа коју је генерал лудо волео
Телеграф пре 2 минутајош 25 повезаних