Povezane vesti
"Videla sam sebe u budućnosti slobodnu i bez dece" Glumica (54) raskinula veridbu sa kolegom i priznala zašto se nije…
Blic 06.09.2025
Nela Kočiš (54) decenijama gradi uspešnu karijeru na sceni i malim ekranima, a postoji jedna uloga koju nikada nije videla u svom privatnom životu - to je uloga majke. Glumica je sama priznala da je svesno odbacila to jer kako kaže, majčinstvo… »
Jovana zaratila sa majkom: Zamera joj što je poznata, htela je da se bavi OVIM poslom
Svet & Skandal 06.09.2025
Voditeljka Jovana Jeremić izuuetno je vezana sa svoje članove porodice, te iako je vidimo raspoloženu u javnosti u dubini duše i dalje pati za ocem Miodragom koji je preminuo tokom leta. Utehu je pronašla u poslu, ali i u ćerki Lei od koje se ne odvaja… »
"Da li će jednom biti zadovoljna ili ću uvek biti najgora od sve dece?" Jovana Jeremić otkrila šta majka traži od nje: "Ja sam…
Blic 06.09.2025
Voditeljka Jovana Jeremić na svom Instagram profilu otkrila je detalje razgovora njene ćerke Lee i njene majke. - Trenutno Lea i moja mama pričaju telefonom i moja mama izjavljuje jednu fenomenalnu stvar iako imam 35 godina. Moja mama izjavljuje da treba… »
Vesti dana »
Milijarderi i uticajni ljudi iz Vašingtona na raskošnoj večeri Sija i Trampa
REUC pre 1 satjoš 33 povezane
Pezeškijan: Nikada nismo želeli nuklearno oružje, spremni smo na dogovor; iz Njujorka poruka: Samo diplomatija može da reši krizu na Bliskom istoku
RTS pre 46 minutajoš 19 povezanih
Na polupraznoj Marakani Srbija izgubila od Grčke, a navijači u crnom skandirali Ratku Mladiću
Vreme pre 2 satajoš 33 povezane
Snažna eksplozija u strogom centru Atine! Jeziv snimak iz vazduha, zgrada se urušila posle detonacije (video)
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih