Povezane vesti
"Videla sam sebe u budućnosti slobodnu i bez dece" Glumica (54) raskinula veridbu sa kolegom i priznala zašto se nije…
Blic pre 4 dana
Nela Kočiš (54) decenijama gradi uspešnu karijeru na sceni i malim ekranima, a postoji jedna uloga koju nikada nije videla u svom privatnom životu - to je uloga majke. Glumica je sama priznala da je svesno odbacila to jer kako kaže, majčinstvo… »
Jovana zaratila sa majkom: Zamera joj što je poznata, htela je da se bavi OVIM poslom
Svet & Skandal pre 3 dana
Voditeljka Jovana Jeremić izuuetno je vezana sa svoje članove porodice, te iako je vidimo raspoloženu u javnosti u dubini duše i dalje pati za ocem Miodragom koji je preminuo tokom leta. Utehu je pronašla u poslu, ali i u ćerki Lei od koje se ne odvaja… »
"Da li će jednom biti zadovoljna ili ću uvek biti najgora od sve dece?" Jovana Jeremić otkrila šta majka traži od nje: "Ja sam…
Blic pre 3 dana
Voditeljka Jovana Jeremić na svom Instagram profilu otkrila je detalje razgovora njene ćerke Lee i njene majke. - Trenutno Lea i moja mama pričaju telefonom i moja mama izjavljuje jednu fenomenalnu stvar iako imam 35 godina. Moja mama izjavljuje da treba… »
"Uvek sam ja najgora od sve dece" Jovana Jeremić brutalno o majci: "Zbog nje sam otišla od kuće"
Alo pre 3 dana
Istakla je da njena majka ne može da se pomiri sa tim da je ona mega zvezda. Voditeljka Jovana Jeremić na svom Instagram profilu otkrila je detalje razgovora njene ćerke Lee i njene majke. - Trenutno Lea i moja mama pričaju telefonom i moja mama… »
Vesti dana »

Marta Kos u EP: Vučićev odlazak u Moskvu i Peking i napad na evroposlanike nisu ono što očekujemo
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Sablasna, naopaka i zla Vučićeva izjava: Opozicija poručuje – zatvor, a ne „nepalski scenario“
Danas pre 45 minutajoš 1 povezana

'Petarda': Debakl Srbije protiv Engleske, uz tenzije na tribinama i povike 'Piksi, odlazi'
BBC News pre 10 minutajoš 7 povezanih