Povezane vesti

Novi DSS: Gradonačelniče, još li tražite olovku za ostavku?

Novi DSS: Gradonačelniče, još li tražite olovku za ostavku?

Jug press pre 4 dana
LESKOVAC Leskovački odbor Novog DSS-a zahteva od gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića da, bez odlaganja, podnese ostavku kako je i sam javno obećao. Podsećamo građane da je gradonačelnik Cvetanović izjavio da će se povući sa funkcije ukoliko se… »
Novi DSS: „Gradonačelniče još li tražite olovku za ostavku“

Novi DSS: „Gradonačelniče još li tražite olovku za ostavku“

Stav.life pre 4 dana
Gradski odbor Novog DSS-a zahteva od gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića da, bez odlaganja, podnese ostavku kako je i sam javno obećao. „Podsećamo građane da je gradonačelnik Cvetanović izjavio da će se povući sa funkcije ukoliko se dokaže krivica… »
Novi DSS Leskovac: Gradonačelniče, još li tražite olovku za ostavku?!

Novi DSS Leskovac: Gradonačelniče, još li tražite olovku za ostavku?!

Jugmedia pre 4 dana
Gradski odbor Novog DSS-a zahteva od gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića da, bez odlaganja, podnese ostavku kako je i sam javno obećao. Saopštenje prenosimo u celosti: Podsećamo građane da je gradonačelnik Cvetanović izjavio da će se povući sa… »
„Gradonačelniče, još li tražite olovku za ostavku?!“

„Gradonačelniče, još li tražite olovku za ostavku?!“

Rešetka pre 4 dana
Gradski odbor Novog DSS-a zatražio je od gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića da bez odlaganja podnese ostavku, podsećajući da je on to sam javno obećao. Kako navode u saopštenju, Cvetanović je ranije izjavio da će se povući sa funkcije ukoliko se… »

Vesti dana »