Повезане вести

Јована Пајић о новом дечку: Прелепо је кад се заљубиш

Јована Пајић о новом дечку: Прелепо је кад се заљубиш

Стори 06.09.2025
Певачица Јована Пајић већ годинама је присутна на музичкој сцени, али јавност подједнако интригира и њен приватан, посебно љубавни живот. Након развода од певача Тропико бенда, Салета, са којим има две ћерке, Јована је… »
"Презираће ме његови јер сам певачица и мајка двоје деце": Јована Пајић отворено о новом партнеру и очекивањима

"Презираће ме његови јер сам певачица и мајка двоје деце": Јована Пајић отворено о новом партнеру и очекивањима

Мондо 06.09.2025
Јована Пајић је пре неколико година ставила тачку на брак са певачем Тропико бенда, Салетом, након чега је наставила свој живот у нешто другачијем ритму. Иако је период развода био изазован, она је успела да пронађе баланс између… »
"Презираће ме његови јер сам певачица и мајка двоје деце" Јована Пајић о новом партнеру: На почетку смо...

"Презираће ме његови јер сам певачица и мајка двоје деце" Јована Пајић о новом партнеру: На почетку смо...

Курир 06.09.2025
Јована Пајић пре неколико година ставила је тачку на брак с певачем Тропико бенда, Салетом, а недавно је у једној емисији говорила о томе шта би се десило када би сада поново ступила у емотивни однос. - На почетку смо сви бајни и… »
"Породица мог партнера би ме презирала јер имам две ћерке" Јована Пајић искрено о емотивним односима

"Породица мог партнера би ме презирала јер имам две ћерке" Јована Пајић искрено о емотивним односима

Телеграф 06.09.2025
Певачица Јована Пајић пре више од четири године развела се од колеге Салета Тропика са којим је добила две ћерке. Она је више пута истицала како је развод био једино решење да њихове наследнице одрастају у здравој средини, али… »
"Породица мог партнера би ме презирала јер имам две ћерке": Јована Пајић искрено о емотивним односима

"Породица мог партнера би ме презирала јер имам две ћерке": Јована Пајић искрено о емотивним односима

Блиц 06.09.2025
Певачица Јована Пајић пре више од четири године развела се од колеге Салета Тропика са којим је добила две ћерке. Она је истакла да је развод био једино решење како би њихове наследнице одрасле у здравој средини. Јована је… »
"Презираће ме његова породица, имам две ћерке" Јована Пајић отворено о новом партнеру: "Осуђен си на разилажење"

"Презираће ме његова породица, имам две ћерке" Јована Пајић отворено о новом партнеру: "Осуђен си на разилажење"

Ало 06.09.2025
Истиче да на то гледа објективно. Развод Јоване Пајић и Салета Тропика био је једино решење како би њихове мезимице Хелена и Ђина одрастале у здравој средини, истиче певачица. Недавно је гостовала у једној емисији где је… »

Вести дана »