Povezane vesti

Jovana Pajić o novom dečku: Prelepo je kad se zaljubiš

Jovana Pajić o novom dečku: Prelepo je kad se zaljubiš

Story pre 3 dana
Pevačica Jovana Pajić već godinama je prisutna na muzičkoj sceni, ali javnost podjednako intrigira i njen privatan, posebno ljubavni život. Nakon razvoda od pevača Tropiko benda, Saleta, sa kojim ima dve ćerke, Jovana je nastavila da gradi svoj put… »
"Preziraće me njegovi jer sam pevačica i majka dvoje dece": Jovana Pajić otvoreno o novom partneru i očekivanjima

"Preziraće me njegovi jer sam pevačica i majka dvoje dece": Jovana Pajić otvoreno o novom partneru i očekivanjima

Mondo pre 3 dana
Jovana Pajić je pre nekoliko godina stavila tačku na brak sa pevačem Tropiko benda, Saletom, nakon čega je nastavila svoj život u nešto drugačijem ritmu. Iako je period razvoda bio izazovan, ona je uspela da pronađe balans između privatnog i poslovnog… »
"Preziraće me njegovi jer sam pevačica i majka dvoje dece" Jovana Pajić o novom partneru: Na početku smo...

"Preziraće me njegovi jer sam pevačica i majka dvoje dece" Jovana Pajić o novom partneru: Na početku smo...

Kurir pre 3 dana
Jovana Pajić pre nekoliko godina stavila je tačku na brak s pevačem Tropiko benda, Saletom, a nedavno je u jednoj emisiji govorila o tome šta bi se desilo kada bi sada ponovo stupila u emotivni odnos. - Na početku smo svi bajni i sjajni, želimo da… »
"Porodica mog partnera bi me prezirala jer imam dve ćerke" Jovana Pajić iskreno o emotivnim odnosima

"Porodica mog partnera bi me prezirala jer imam dve ćerke" Jovana Pajić iskreno o emotivnim odnosima

Telegraf pre 3 dana
Pevačica Jovana Pajić pre više od četiri godine razvela se od kolege Saleta Tropika sa kojim je dobila dve ćerke. Ona je više puta isticala kako je razvod bio jedino rešenje da njihove naslednice odrastaju u zdravoj sredini, ali je isto takjo priznala da… »
"Porodica mog partnera bi me prezirala jer imam dve ćerke": Jovana Pajić iskreno o emotivnim odnosima

"Porodica mog partnera bi me prezirala jer imam dve ćerke": Jovana Pajić iskreno o emotivnim odnosima

Blic pre 4 dana
Pevačica Jovana Pajić pre više od četiri godine razvela se od kolege Saleta Tropika sa kojim je dobila dve ćerke. Ona je istakla da je razvod bio jedino rešenje kako bi njihove naslednice odrasle u zdravoj sredini. Jovana je nedavno govorila o svojim… »
"Preziraće me njegova porodica, imam dve ćerke" Jovana Pajić otvoreno o novom partneru: "Osuđen si na razilaženje"

"Preziraće me njegova porodica, imam dve ćerke" Jovana Pajić otvoreno o novom partneru: "Osuđen si na razilaženje"

Alo pre 4 dana
Ističe da na to gleda objektivno. Razvod Jovane Pajić i Saleta Tropika bio je jedino rešenje kako bi njihove mezimice Helena i Đina odrastale u zdravoj sredini, ističe pevačica. Nedavno je gostovala u jednoj emisiji gde je govorila o svojim brigama kada… »

Vesti dana »