Povezane vesti
"Upoznao je moje roditelje, a onda počeo da me dodiruje": Naša pevačica otkrila da ju je menadžer napastvovao u kolima
Mondo pre 29 dana
PevačicaJelena Jović otvoreno je progovorila o traumatičnom iskustvu koje ju je, kako kaže, zauvek promenilo. Na početku karijere verovala je da je pronašla pravog čoveka koji će joj pomoći da uspe. Umesto toga, doživela je poniženje i pokušaj… »
Pevačica se oglasila i otkrila da ju je menadžer napastvovao u kolima: U sve upleteni njen kolega, koleginica i novinar…
Kurir pre 30 dana
Mlada pevačica Jelena Jović otvoreno je progovorila o traumatičnom iskustvu koje ju je, kako kaže, zauvek promenilo. Na početku svoje karijere, puna nade i entuzijazma, verovala je da je pronašla pravog čoveka koji će joj pomoći da uspe. Umesto toga… »
Pevačicu napastvovao menadžer Ispričala šok detalje: "Rekao mi je da sam na testu i krenuo na mene, a onda..."
Alo pre 30 dana
Nakon ucene je dobila i gomilu uvreda i psovki. Mlada pevačica Jelena Jović otvoreno je progovorila o traumatičnom iskustvu koje ju je, kako kaže, zauvek promenilo. Na početku karijere, puna nade i entuzijazma, verovala je da je pronašla pravog čoveka… »
Vesti dana »

Prohodan auto-put, udes na Rumenačkom putu: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Radio 021 pre 15 minutajoš 31 povezana

"Neću početi sa policajcima u sali": Brnabić: Neće biti blokade parlamenta, opoziciji uvek pružena ruka za dijalog
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 8 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 10 minutajoš 40 povezanih

Pronađena beživotna tela braće koju je lavina progutala! Tragičan kraj potrage za hrvatskim planinarima na Alpima!
Alo pre 25 minutajoš 27 povezanih