Povezane vesti

"Upoznao je moje roditelje, a onda počeo da me dodiruje": Naša pevačica otkrila da ju je menadžer napastvovao u kolima

"Upoznao je moje roditelje, a onda počeo da me dodiruje": Naša pevačica otkrila da ju je menadžer napastvovao u kolima

Mondo pre 3 dana
PevačicaJelena Jović otvoreno je progovorila o traumatičnom iskustvu koje ju je, kako kaže, zauvek promenilo. Na početku karijere verovala je da je pronašla pravog čoveka koji će joj pomoći da uspe. Umesto toga, doživela je poniženje i pokušaj… »
Pevačica se oglasila i otkrila da ju je menadžer napastvovao u kolima: U sve upleteni njen kolega, koleginica i novinar…

Pevačica se oglasila i otkrila da ju je menadžer napastvovao u kolima: U sve upleteni njen kolega, koleginica i novinar…

Kurir pre 3 dana
Mlada pevačica Jelena Jović otvoreno je progovorila o traumatičnom iskustvu koje ju je, kako kaže, zauvek promenilo. Na početku svoje karijere, puna nade i entuzijazma, verovala je da je pronašla pravog čoveka koji će joj pomoći da uspe. Umesto toga… »
Pevačicu napastvovao menadžer Ispričala šok detalje: "Rekao mi je da sam na testu i krenuo na mene, a onda..."

Pevačicu napastvovao menadžer Ispričala šok detalje: "Rekao mi je da sam na testu i krenuo na mene, a onda..."

Alo pre 3 dana
Nakon ucene je dobila i gomilu uvreda i psovki. Mlada pevačica Jelena Jović otvoreno je progovorila o traumatičnom iskustvu koje ju je, kako kaže, zauvek promenilo. Na početku karijere, puna nade i entuzijazma, verovala je da je pronašla pravog čoveka… »

Vesti dana »