Povezane vesti

Skandal! Selektor Italije šamarao fudbalere u svlačionici! Dvojica otkrila detalje: Udario me otpozadi

Skandal! Selektor Italije šamarao fudbalere u svlačionici! Dvojica otkrila detalje: Udario me otpozadi

Kurir pre 14 dana
Fudbalska reprezentacija Italije na debiju Đenara Gatuza savladala je Estoniju 5:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Zanimljivo je da su Italijani svih pet golova na utakmici u Bergamu postigli u drugom poluvremenu. Po završetku utakmice, igrači su… »
Šamari za bolji fudbal? Fudbaler Italije otkrio kako ih je legendarni Đenaro "probudio"

Šamari za bolji fudbal? Fudbaler Italije otkrio kako ih je legendarni Đenaro "probudio"

Večernje novosti pre 15 dana
Italija je deklasirala Estoniju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo sa 5:0. Međutim nakon prvih 45 minuta, "azuri" su delovali bledo i nisu uspeli da postignu pogodak a to je razljutilo njihovog selektora Đenara Gatuza. Đenaro Gatuzo foto: EPA U prvom… »
Gatuzove metode pokrenule Azure: "Delio nam je ćuške u svlačionici"

Gatuzove metode pokrenule Azure: "Delio nam je ćuške u svlačionici"

B92 pre 15 dana
Reprezentacija Italije pobedila je Estoniju 5:1 na debiju novog selektora Đenara Gatuza na klupi nacionalnog tima. Sve golove Azuri su dali u drugom poluvremenu. U prvom su se mučili, nije to bila najbolja predstava ekipe, pa je Gatuzo morao da reaguje i… »
Raspadori: Gatuzo nam podelio šamare, dobio sam jedan po vratu

Raspadori: Gatuzo nam podelio šamare, dobio sam jedan po vratu

Sport klub pre 15 dana
Đakomo Raspadori govorio je nakon pobede Italije protiv Estonije (5:0) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo o načinu na koji je Đenaro Gatuzo razbudio ekipu. Italija je protiv Estonije došla do druge pobede u kvalifikacijama u trećem odigranom meču u… »

Vesti dana »