Повезане вести

Скандал! Селектор Италије шамарао фудбалере у свлачионици! Двојица открила детаље: Ударио ме отпозади

Скандал! Селектор Италије шамарао фудбалере у свлачионици! Двојица открила детаље: Ударио ме отпозади

Курир 06.09.2025
Фудбалска репрезентација Италије на дебију Ђенара Гатуза савладала је Естонију 5:0 у квалификацијама за Светско првенство. Занимљиво је да су Италијани свих пет голова на утакмици у Бергаму постигли у другом полувремену. По… »
Шамари за бољи фудбал? Фудбалер Италије открио како их је легендарни Ђенаро "пробудио"

Шамари за бољи фудбал? Фудбалер Италије открио како их је легендарни Ђенаро "пробудио"

Вечерње новости 06.09.2025
Италија је декласирала Естонију у квалификацијама за Светско првенство са 5:0. Међутим након првих 45 минута, "азури" су деловали бледо и нису успели да постигну погодак а то је разљутило њиховог селектора Ђенара Гатуза. Ђенаро… »
Гатузове методе покренуле Азуре: "Делио нам је ћушке у свлачионици"

Гатузове методе покренуле Азуре: "Делио нам је ћушке у свлачионици"

Б92 06.09.2025
Репрезентација Италије победила је Естонију 5:1 на дебију новог селектора Ђенара Гатуза на клупи националног тима. Све голове Азури су дали у другом полувремену. У првом су се мучили, није то била најбоља представа екипе, па је… »
Распадори: Гатузо нам поделио шамаре, добио сам један по врату

Распадори: Гатузо нам поделио шамаре, добио сам један по врату

Спорт клуб 06.09.2025
Ђакомо Распадори говорио је након победе Италије против Естоније (5:0) у квалификацијама за Светско првенство о начину на који је Ђенаро Гатузо разбудио екипу. Италија је против Естоније дошла до друге победе у квалификацијама у… »

Вести дана »