Повезане вести

Писао састав о штетности дроге, па „пао“ због шверца тона кокаина: Ухапшени припадници групе Срђана Јездимира, у Србији му се…

Писао састав о штетности дроге, па „пао“ због шверца тона кокаина: Ухапшени припадници групе Срђана Јездимира, у Србији му се…

Нова 06.09.2025
Више особа ухапшено је у великој акцији у Еквадору у склопу истраге која се односи на шверц 9,3 тона кокаина из Јужне Америке у Европу, а приведени су означени као део криминалне групе српског нарко-боса Срђана Јездимира који се… »
"Ја сам у Србији успешан спортиста": Буран живот српског Ескобара: Писао о штетности дроге, а из ћелије организовао шверц тона…

"Ја сам у Србији успешан спортиста": Буран живот српског Ескобара: Писао о штетности дроге, а из ћелије организовао шверц тона…

Блиц 06.09.2025
Срђан Јездимир (45), озлоглашени нарко-бос пореклом из Србије, познат међу јужноамеричким истражитељима као "Српски Ескобар", није престајао да води крвави нарко-бизнис ни из затворске ћелије. Наиме, док у Еквадору чека суђење… »
Буран живот српског ескобара, од "спортисте" до вође нарко-картела! Писао о штетности дроге, а из ћелије организовао шверц…

Буран живот српског ескобара, од "спортисте" до вође нарко-картела! Писао о штетности дроге, а из ћелије организовао шверц…

Курир 06.09.2025
Срђан Јездимир (45), озлоглашени нарко-бос пореклом из Србије, познат међу јужноамеричким истражитељима као "Српски Ескобар", није престајао да води крвави нарко-бизнис ни из затворске ћелије! Наиме, док у Еквадору чека суђење… »

Вести дана »