Povezane vesti
''Dva meseca nisam znala da je mrtva'' Sandra Afrika za smrtni slučaj u porodici saznala kasnije, za sve je kriv njen otac
Alo 06.09.2025
Tuga! Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika godinama nije u kontaktu sa ocem koji se nakon razvoda od njene majke iselio iz kuće kada je pevačica bila peti razred osnovne škole. Nikada se više nije javio niti pitao za ćerku, a iako joj je to… »
"Ona se žena i ohladila, nije mi javio": Sandru Afriku otac šišao na ćelavo, a prećutao joj da joj je baba umrla
Mondo 06.09.2025
Pevačica Sandra Afrika u prošlosti je u nekoliko navrata pričala o narušenim porodičnim odnosima, a koliko su stvari loše svedoči i to što sa ocem nema kontakt od svog petog razreda, kada se razveo od njene majke. Nažalost, on nikada nije više ni pitao… »
"Umrla mi je baba, a ja sam to saznala posle 2 meseca" Sandra Afrika zbog loših odnosa s ocem, nije ispratila baku na večni…
Kurir 06.09.2025
Sandra Afrika prošle godine otkrila je koliko je imala loš odnos sa svojim ocem o čemu se danima pisalo i pričalo. Sada, je pevačica otkrila da nije znala za smrt svoje bake upravo zbog lošeg odnosa s ocem. Kako kaže tek nakon dva meseca njena majka je… »
Vesti dana »
Netanjahu prozvao "moralne kukavice" koje napuštaju salu dok govori! "U Britaniji i Francuskoj Izrael optužuju za kolonijalizam, pa oni su izmislili taj termin“
Kurir pre 3 minutajoš 22 povezane
"Naravno da sam pevao 'Bože pravde'": Jovanović je selektor Grčke i dugo nije bio emotivniji nego nakon gostovanja Srbiji
Nova pre 1 satjoš 37 povezanih