Povezane vesti
''Dva meseca nisam znala da je mrtva'' Sandra Afrika za smrtni slučaj u porodici saznala kasnije, za sve je kriv njen otac
Alo pre 4 dana
Tuga! Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika godinama nije u kontaktu sa ocem koji se nakon razvoda od njene majke iselio iz kuće kada je pevačica bila peti razred osnovne škole. Nikada se više nije javio niti pitao za ćerku, a iako joj je to… »
"Ona se žena i ohladila, nije mi javio": Sandru Afriku otac šišao na ćelavo, a prećutao joj da joj je baba umrla
Mondo pre 4 dana
Pevačica Sandra Afrika u prošlosti je u nekoliko navrata pričala o narušenim porodičnim odnosima, a koliko su stvari loše svedoči i to što sa ocem nema kontakt od svog petog razreda, kada se razveo od njene majke. Nažalost, on nikada nije više ni pitao… »
"Posle 2 meseca sam saznala da mi je baba umrla": Sandra Afrika o porodičnim odnosima: "Ona se žena i ohladila, otac mi nije…
Blic pre 4 dana
Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika godinama nema kontakt sa svojim ocem, što je nju dosta pogađalo. Nakon razvoda od njene majke iselio se iz porodične kuće kada je Sandra bila peti razred i od tada nije više pitao za nju. Sandra je… »
"Umrla mi je baba, a ja sam to saznala posle 2 meseca" Sandra Afrika zbog loših odnosa s ocem, nije ispratila baku na večni…
Kurir pre 4 dana
Sandra Afrika prošle godine otkrila je koliko je imala loš odnos sa svojim ocem o čemu se danima pisalo i pričalo. Sada, je pevačica otkrila da nije znala za smrt svoje bake upravo zbog lošeg odnosa s ocem. Kako kaže tek nakon dva meseca njena majka je… »
Vesti dana »

Fbi se oglasio: Osumnjičeni za ubistvo Čarlija Kirka je u pritvoru
Večernje novosti pre 4 satijoš 19 povezanih

Đurica (Evropski pokret u Srbiji): Teme u govoru predsednice EK ključne za EU, Srbija je kap u moru
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Vremenska prognoza za 11 septembar: Oblačno i nestabilno, mogući pljuskovi sa grmljavinom
Mondo pre 49 minutajoš 3 povezane