Povezane vesti
"Hapsi me i vodi me sa sobom": Lidija je najlepša policajka u Srbiji, ispod njenih slika talas komentara
Telegraf 06.09.2025
Lidija Takač iz Novog Sada nezvanično nosi titulu najlepše policajke u Srbiji. Uniforma koju nosi stoji joj kao salivena, čega je Lidija itekako svesna, pa fotografije u uniformi deli preko društvenih mreža. Ona je postala i prava zvezda na društvenim… »
"Hapsi me i vodi me sa sobom": Izazovna plavuša najlepša srpska policajka, muškarci ludeli za njom
Mondo 06.09.2025
Lidija Takač iz Novog Sada nezvanično nosi titulu najlepše policajke u Srbiji. Uniforma koju nosi stoji joj kao salivena, čega je Lidija itekako svesna, pa fotografije u uniformi deli preko društvenih mreža. Ona je postala i prava zvezda na društvenim… »
Vesti dana »
Ministarka Mesarović: Stanje sa strujom večeras stabilnije, mnogo bolje nego prethodnih dana, 8.869 potrošača bez napajanja. Svaki građanin je važan, radi se danonoćno.
Dnevnik pre 42 minutajoš 49 povezanih
Haos u derbiju Serije A: Vanja primio dva gola, Konte isključen zbog neviđenog izliva besa prema sudijama
Telegraf pre 17 minutajoš 28 povezanih
Aktivisti: U Iranu tokom demonstracija poginulo više od 500 ljudi
Radio 021 pre 3 satajoš 35 povezanih
BLOG UŽIVO Ledeni dan u Srbiji: Vanredno u 11 opština, ministarka Sofronijević o kolapsu zbog snega: „Bilo je malo nesnalaženja, ali da ne bi rekla da je bilo ko zakazao“
Nova pre 1 satjoš 50 povezanih
Blumberg: Evropa priprema vojni plan za Arktik zbog Trampove pretnje Grenlandu
Radio 021 pre 2 satajoš 24 povezane