Povezane vesti

Nemanja Šarović tvrdi da ga je u Novom Sadu napao komandant odreda Žandarmerije

Beta pre 2 dana
U Novom Sadu, na studentskom protestu  u petak uveče,  komandant novosadskog odreda Žandarmerije napao je  predsednika "Pokreta ljubav, vera, nada"  Nemanju Šarovića i ekipu KTV Zrenjanin za koji je on izveštavao, saopštio je danas taj pokret. {Video1:}… »

Pravda pre 2 dana
U Novom Sadu, na studentskom protestu ; u petak uveče, komandant novosadskog odreda Žandarmerije napao je predsednika „Pokreta ljubav, vera, nada“ Nemanju Šarovića i ekipu KTV Zrenjanin za koji je on izveštavao, saopštio je danas taj pokret. U saopštenju… »
Incident na novosadskom protestu: Žandarmerija napala novinare i aktivistu (VIDEO)

Incident na novosadskom protestu: Žandarmerija napala novinare i aktivistu (VIDEO)

Serbian News Media pre 2 dana
Pokret “Ljubav, vera, nada” saopštio je danas da je komandant novosadskog odreda Žandarmerije, Mićo Kljajić, napao predsednika tog pokreta, Nemanju Šarovića, i ekipu televizije KTV Zrenjanin tokom studentskog protesta u petak uveče u Novom Sadu. Prema… »
Šarović: U Novom Sadu me napao komandant odreda Žandarmerije, oteo mi mikrofon

Šarović: U Novom Sadu me napao komandant odreda Žandarmerije, oteo mi mikrofon

N1 Info pre 2 dana
U Novom Sadu, na studentskom protestu u petak uveče, komandant novosadskog odreda Žandarmerije napao je predsednika "Pokreta ljubav, vera, nada" Nemanju Šarovića i ekipu KTV Zrenjanin za koji je on izveštavao, saopštio je danas taj pokret. U saopštenju… »

Novi magazin pre 2 dana
U Novom Sadu, na studentskom protestu u petak uveče, komandant novosadskog odreda Žandarmerije napao je predsednika "Pokreta ljubav, vera, nada" Nemanju Šarovića i ekipu KTV Zrenjanin za koji je on izveštavao, saopštio je danas taj pokret. U saopštenju… »
Komandant Žandarmerije šutnuo Šarovića u Novom Sadu

Komandant Žandarmerije šutnuo Šarovića u Novom Sadu

Nedeljnik pre 2 dana
U Novom Sadu, na studentskom protestu u petak uveče, komandant novosadskog odreda Žandarmerije napao je predsednika „Pokreta ljubav, vera, nada“ Nemanju Šarovića i ekipu KTV Zrenjanin za koji je on izveštavao, saopštio je danas taj pokret. U saopštenju… »

Danas pre 2 dana
U Novom Sadu, na studentskom protestu ; u petak uveče, komandant novosadskog odreda Žandarmerije napao je predsednika „Pokreta ljubav, vera, nada“ Nemanju Šarovića i ekipu KTV Zrenjanin za koji je on izveštavao, saopštio je danas taj pokret. U saopštenju… »

Vesti dana »