Povezane vesti

"Odvukla sam ga s Kosova, nije mi rekao hvala": Pevačica ovom kolegi promenila život, zbog nje zaradio "masnu" lovu

"Odvukla sam ga s Kosova, nije mi rekao hvala": Pevačica ovom kolegi promenila život, zbog nje zaradio "masnu" lovu

Mondo pre 4 dana
Pevačica Goca Lazarević neretko je isticala da je sve što je postigla u životu učinila sama, i da je na to veoma ponosna. Dodala je da njen uspeh nije došao lako, već kao rezultat mukotrpnog rada i brojnih odricanja. Kako kaže, posao pevača mnogi… »
“Ne treba niko da mi kaže hvala!” Goca Lazarević je ovom pevaču promenila život!

“Ne treba niko da mi kaže hvala!” Goca Lazarević je ovom pevaču promenila život!

Vesti online pre 4 dana
Pevačica Goca Lazarević decenijama unazad gradi karijeru oslanjajući se isključivo na talenat, trud i predan rad, bez ijednog skandala. U intervjuu za domaće medije, govorila je o svojim počecima, zahvalnosti koju joj danas iskazuju mlađe kolege, ali i o… »
Goca Lazarević pomogla kolegi sa Kosova, pa sada otkrila sve: Ne treba meni niko da kaže hvala

Goca Lazarević pomogla kolegi sa Kosova, pa sada otkrila sve: Ne treba meni niko da kaže hvala

Kurir pre 4 dana
Pevačica Goca Lazarević progovorila je o svojoj karijeri i životu i istakla da je sve sama postigla u životu i da je na tome zahvalna i veoma ponosna. - Ja obožavam mlade ljude. Imam decu, mlade ljude, imam unuke, koji su već odrasli. Uvek sam mislila… »
"Odvukla sam ga sa Kosova, nikad mi se nije zahvalio" Goca Lazarević oplela po mlađem kolegi

"Odvukla sam ga sa Kosova, nikad mi se nije zahvalio" Goca Lazarević oplela po mlađem kolegi

Alo pre 4 dana
Bez dlake na jeziku. Pevačica Goca Lazarević progovorila je o svojoj karijeri i životu i istakla da je sve sama postigla u životu i da je na tome zahvalna i veoma ponosna. - Obožavam mlade ljude. Imam decu, mlade ljude, imam unuke, koji su već odrasli… »
"Odvukla sam ga sa Kosova, nikad mi se nije zahvalio": Goca Lazarević otkrila kom kolegi je pomogla: "Ljudi ne vide kako se…

"Odvukla sam ga sa Kosova, nikad mi se nije zahvalio": Goca Lazarević otkrila kom kolegi je pomogla: "Ljudi ne vide kako se…

Blic pre 4 dana
Pevačica Goca Lazarević progovorila je o svojoj karijeri i životu i istakla da je sve sama postigla u životu i da je na tome zahvalna i veoma ponosna. - Ja obožavam mlade ljude. Imam decu, mlade ljude, imam unuke, koji su već odrasli. Uvek sam mislila… »

Vesti dana »