Povezane vesti
"Odvukla sam ga s Kosova, nije mi rekao hvala": Pevačica ovom kolegi promenila život, zbog nje zaradio "masnu" lovu
Mondo pre 4 dana
Pevačica Goca Lazarević neretko je isticala da je sve što je postigla u životu učinila sama, i da je na to veoma ponosna. Dodala je da njen uspeh nije došao lako, već kao rezultat mukotrpnog rada i brojnih odricanja. Kako kaže, posao pevača mnogi… »
“Ne treba niko da mi kaže hvala!” Goca Lazarević je ovom pevaču promenila život!
Vesti online pre 4 dana
Pevačica Goca Lazarević decenijama unazad gradi karijeru oslanjajući se isključivo na talenat, trud i predan rad, bez ijednog skandala. U intervjuu za domaće medije, govorila je o svojim počecima, zahvalnosti koju joj danas iskazuju mlađe kolege, ali i o… »
Goca Lazarević pomogla kolegi sa Kosova, pa sada otkrila sve: Ne treba meni niko da kaže hvala
Kurir pre 4 dana
Pevačica Goca Lazarević progovorila je o svojoj karijeri i životu i istakla da je sve sama postigla u životu i da je na tome zahvalna i veoma ponosna. - Ja obožavam mlade ljude. Imam decu, mlade ljude, imam unuke, koji su već odrasli. Uvek sam mislila… »
"Odvukla sam ga sa Kosova, nikad mi se nije zahvalio" Goca Lazarević oplela po mlađem kolegi
Alo pre 4 dana
Bez dlake na jeziku. Pevačica Goca Lazarević progovorila je o svojoj karijeri i životu i istakla da je sve sama postigla u životu i da je na tome zahvalna i veoma ponosna. - Obožavam mlade ljude. Imam decu, mlade ljude, imam unuke, koji su već odrasli… »
"Odvukla sam ga sa Kosova, nikad mi se nije zahvalio": Goca Lazarević otkrila kom kolegi je pomogla: "Ljudi ne vide kako se…
Blic pre 4 dana
Pevačica Goca Lazarević progovorila je o svojoj karijeri i životu i istakla da je sve sama postigla u životu i da je na tome zahvalna i veoma ponosna. - Ja obožavam mlade ljude. Imam decu, mlade ljude, imam unuke, koji su već odrasli. Uvek sam mislila… »
Vesti dana »

"Ovo je mračan trenutak za Ameriku": Tramp se obratio i obećao obračun sa političkim nasiljem (Video)
Mondo pre 3 minutajoš 24 povezane

Vremenska prognoza za 11 septembar: Oblačno i nestabilno, mogući pljuskovi sa grmljavinom
Mondo pre 2 satajoš 7 povezanih

Kremlj testira crvene linije NATO: Upad dronovima u Poljsku nova faza strategije "rezanja salame": Putin je majstor te igre (foto)
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Na današnji dan pre 24 godine izvedeni teroristički napadi na Njujork i Vašington
RTV pre 54 minutajoš 3 povezane