Povezane vesti
Drama na Jadranu: Auto se survao niz liticu, zaustavio se par metara od kafića punog ljudi, tragedija izbegnuta pukom srećom…
Blic 06.09.2025
U mestu Brsečine u Hrvatskoj danas pre podne dogodila se nesreća koja je, pukom srećom, prošla bez povređenih. Automobil se sam pokrenuo, sleteo sa puta i zaustavio u rastinju – svega nekoliko metara iznad kafića punog gostiju. Očevici navode da je… »
Drama na Jadranu: Auto se survao niz liticu, zaustavio se par metara od kafića punog ljudi (video)
Večernje novosti 06.09.2025
U MESTU Brsečine u Hrvatskoj danas pre podne dogodila se nesreća koja je, pukom srećom, prošla bez povređenih. Automobil se sam pokrenuo, sleteo sa puta i zaustavio u rastinju – svega nekoliko metara iznad kafića punog gostiju. Foto… »
Vesti dana »
"Nisam ja zvao policiju, mnogo mi je teško": Prodekan Medicinskog fakulteta koga je MUP noćas izveo iz zgrade za Nova.rs
Nova pre 33 minutajoš 42 povezane
Kopredsednici Evropske zelene partije: Vreme je za slobodne i poštene izbore u Srbiji
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih
IDF nastavlja da "čisti" Liban: "Primirje je samo pauza, rat sa Hezbolahom nije gotov"
B92 pre 3 minutajoš 48 povezanih