Povezane vesti
Fico: Ne očekujem skori kraj rata, Slovački vojnici neće ići u Ukrajinu
RTV 06.09.2025
BRATISLAVA - Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da ne očekuje brzo uspostavljanje mira u Ukrajini i da slovački vojnici neće biti raspoređeni u toj zemlji. "Prilično sam pesimističan u pogledu brzog završetka rata u Ukrajini'', izjavio je… »
Fico: Ne očekujem skori kraj rata, Slovački vojnici neće ići u Ukrajinu a ona neće ući u NATO
Euronews 06.09.2025
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da ne očekuje brzo uspostavljanje mira u Ukrajini i da slovački vojnici neće biti raspoređeni u toj zemlji. "Prilično sam pesimističan u pogledu brzog završetka rata u Ukrajini'', izjavio je Fico u emisiji… »
"Ne očekujem skori kraj rata, Slovački vojnici neće ići u Ukrajinu"
B92 06.09.2025
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da ne očekuje brzo uspostavljanje mira u Ukrajini i da slovački vojnici neće biti raspoređeni u toj zemlji. "Prilično sam pesimističan u pogledu brzog završetka rata u Ukrajini'', izjavio je Fico u emisiji… »
Vesti dana »

Kfor potvrdio incident na severu KiM: Vozila tzv. KBS greškom skrenula, spremni smo da odgovorimo
Euronews pre 57 minutajoš 27 povezanih

„Studenti iz Srbije zaslužuju nagradu Saharov, jer se bore za evropske vrednosti“: Evroposlanici o užem izboru za čuveno priznanje
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih

Danka Nešović odgovorila da li će se kandidovati za direktorku Pete gimnazije
Nova pre 6 satijoš 35 povezanih