Povezane vesti
Fico: Ne očekujem skori kraj rata, Slovački vojnici neće ići u Ukrajinu
RTV 06.09.2025
BRATISLAVA - Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da ne očekuje brzo uspostavljanje mira u Ukrajini i da slovački vojnici neće biti raspoređeni u toj zemlji. "Prilično sam pesimističan u pogledu brzog završetka rata u Ukrajini'', izjavio je… »
Fico: Ne očekujem skori kraj rata, Slovački vojnici neće ići u Ukrajinu a ona neće ući u NATO
Euronews 06.09.2025
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da ne očekuje brzo uspostavljanje mira u Ukrajini i da slovački vojnici neće biti raspoređeni u toj zemlji. "Prilično sam pesimističan u pogledu brzog završetka rata u Ukrajini'', izjavio je Fico u emisiji… »
"Ne očekujem skori kraj rata, Slovački vojnici neće ići u Ukrajinu"
B92 06.09.2025
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da ne očekuje brzo uspostavljanje mira u Ukrajini i da slovački vojnici neće biti raspoređeni u toj zemlji. "Prilično sam pesimističan u pogledu brzog završetka rata u Ukrajini'', izjavio je Fico u emisiji… »
Vesti dana »
Uskoro nove cisterne sa vodom, još se ne zna da li će biti isključena voda
Ozon press pre 17 minutajoš 57 povezanih
Osnovni sud u Podgorici odbacio tužbu Andreja Vučića protiv Vijesti
Serbian News Media pre 43 minutajoš 14 povezanih
Alo i Informer sa ćerkama firmama dobili više od 58 miliona dinara iz javnih budžeta
In medija pre 2 satajoš 16 povezanih
Crna prognoza ukrajinskih medija: Trampova administracija "progutala" Putinov nuklearni ultimatum i okrenula leđa Kijevu!
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih
"Nije sramota biti osoba sa invaliditetom - sramota je predati se": Đurđević uručila ugovor o finansiranju
Telegraf pre 48 minutajoš 16 povezanih