Povezane vesti

''Neka me u njemu sahrane'' Kristijan Golubović ponovo prešao granicu sa javnim provociranjem Kristine Spalević nakon raskida…

''Neka me u njemu sahrane'' Kristijan Golubović ponovo prešao granicu sa javnim provociranjem Kristine Spalević nakon raskida…

Alo pre 1 dan
Nema granice, ni poštovanja prema majci njegove dece. Posle raskida sa Kristinom Spalević, Kristijan Golubović ponovo aktivan na društvenim mrežama, pa se sada pojavio snimak u kom nosi bademantil koji je nekada poklonio Kristini i izjavljuje da želi da… »
"Sahranite me u njemu": Kristijan uzeo poklon koji je kupio bivšoj ženi Kristini, pa šokirao: "Moj je pošto sam oslabio"

"Sahranite me u njemu": Kristijan uzeo poklon koji je kupio bivšoj ženi Kristini, pa šokirao: "Moj je pošto sam oslabio"

Blic pre 1 dan
Nakon turbulentnog raskida sa Kristinom Spalević, Kristijan Golubović ponovo je privukao pažnju javnosti. Na društvenim mrežama pojavio se snimak u kojem Golubović nosi bademantil koji je nekada poklonio Kristini i izjavljuje da želi da ga u njemu… »
"U njemu me sahranite..." Golubović nakon raskida s Kristinom izgubio sve konce, o njegovom šok potezu svi bruje...

"U njemu me sahranite..." Golubović nakon raskida s Kristinom izgubio sve konce, o njegovom šok potezu svi bruje...

Kurir pre 1 dan
Kristijan Golubović nakon raskida sa Kristinom Spalević, sa kojom ima dva sina, obukao je njen bademantil, a onda saopštio da želi da ga u istom sahrane. Iako je Kristijan Golubović u prvi mah mislio da je reč o prolaznoj krizi i da će mu se partnerka… »
"U njemu me sahranite!" Kristijan Golubović šokirao javnost potezom nakon raskida sa Kristinom: E, ovako...

"U njemu me sahranite!" Kristijan Golubović šokirao javnost potezom nakon raskida sa Kristinom: E, ovako...

Telegraf pre 1 dan
Nakon raskida sa Kristinom Spalević, sa kojom ima dva sina, Kristijan Golubović iznenadio je javnost svojim gestom. Naime, Golubović je obukao bademantil koji je svojoj bivšoj kupio dok je bila trudna, a potom izjavio da želi da ga u njemu sahrane. Iako… »
"Bolje jesti poparu u kući punoj ljubavi, nego bečke šnicle na praznom dvoru": Kristina Spalević ostavila Kristijana, pa…

"Bolje jesti poparu u kući punoj ljubavi, nego bečke šnicle na praznom dvoru": Kristina Spalević ostavila Kristijana, pa…

Blic pre 1 dan
Bivša rijaliti učesnica Kristina Spalević raskinula je sa Kristijanom Golubovićem i sa sinovima se preselila u drugi stan. Kristina i Kristijan još uvek nisu rešili nesuglasice koje imaju, a ona je sada na svom Instagram profilu poslala moćnu poruku koju… »
Dok on pati, ona zavodi! Kristina smršala 30 kilograma pa se utegla u minić, Kristijana ni na vidiku: Vau kakva si mačka…

Dok on pati, ona zavodi! Kristina smršala 30 kilograma pa se utegla u minić, Kristijana ni na vidiku: Vau kakva si mačka…

Kurir pre 1 dan
Kristina Spalević i Kristijan Golubović tema broj 1 su poslednjih nekoliko dana. Sve zanima šta se dešava u odnosu ovog, do nedavno vrlo složnog bračnog para. Kristijan je izneo svoju stranu priče, Kristina takođe, a dok Golubović izlazi i provodi se, a… »
Posle raskida pokazala šta je Kristijan izgubio: Kristina Spalević smršala 30 kilograma, pa se utegla u minić: Okrenula novi…

Posle raskida pokazala šta je Kristijan izgubio: Kristina Spalević smršala 30 kilograma, pa se utegla u minić: Okrenula novi…

Blic pre 1 dan
Nakon burnog raskida sa Kristijanom Golubovićem, Kristina Spalević je rešila da okrene novi list – i to sa stilom koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Kristina Spalević slikala se u provokativnoj mini suknji. Ona je bila cela obučeno u crnu, jednu nogu… »

Vesti dana »