Повезане вести
''Нека ме у њему сахране'' Кристијан Голубовић поново прешао границу са јавним провоцирањем Кристине Спалевић након раскида…
Ало 07.09.2025
Нема границе, ни поштовања према мајци његове деце. После раскида са Кристином Спалевић, Кристијан Голубовић поново активан на друштвеним мрежама, па се сада појавио снимак у ком носи бадемантил који је некада поклонио Кристини… »
"Сахраните ме у њему": Кристијан узео поклон који је купио бившој жени Кристини, па шокирао: "Мој је пошто сам ослабио"
Блиц 07.09.2025
Након турбулентног раскида са Кристином Спалевић, Кристијан Голубовић поново је привукао пажњу јавности. На друштвеним мрежама појавио се снимак у којем Голубовић носи бадемантил који је некада поклонио Кристини и изјављује да… »
"У њему ме сахраните..." Голубовић након раскида с Кристином изгубио све конце, о његовом шок потезу сви брује...
Курир 07.09.2025
Кристијан Голубовић након раскида са Кристином Спалевић, са којом има два сина, обукао је њен бадемантил, а онда саопштио да жели да га у истом сахране. Иако је Кристијан Голубовић у први мах мислио да је реч о пролазној кризи и… »
"У њему ме сахраните!" Кристијан Голубовић шокирао јавност потезом након раскида са Кристином: Е, овако...
Телеграф 07.09.2025
Након раскида са Кристином Спалевић, са којом има два сина, Кристијан Голубовић изненадио је јавност својим гестом. Наиме, Голубовић је обукао бадемантил који је својој бившој купио док је била трудна, а потом изјавио да жели да… »
"Боље јести попару у кући пуној љубави, него бечке шницле на празном двору": Кристина Спалевић оставила Кристијана, па…
Блиц 07.09.2025
Бивша ријалити учесница Кристина Спалевић раскинула је са Кристијаном Голубовићем и са синовима се преселила у други стан. Кристина и Кристијан још увек нису решили несугласице које имају, а она је сада на свом Инстаграм профилу… »
Док он пати, она заводи! Кристина смршала 30 килограма па се утегла у минић, Кристијана ни на видику: Вау каква си мачка…
Курир 07.09.2025
Кристина Спалевић и Кристијан Голубовић тема број 1 су последњих неколико дана. Све занима шта се дешава у односу овог, до недавно врло сложног брачног пара. Кристијан је изнео своју страну приче, Кристина такође, а док… »
После раскида показала шта је Кристијан изгубио: Кристина Спалевић смршала 30 килограма, па се утегла у минић: Окренула нови…
Блиц 07.09.2025
Након бурног раскида са Кристијаном Голубовићем, Кристина Спалевић је решила да окрене нови лист – и то са стилом који никога није оставио равнодушним. Кристина Спалевић сликала се у провокативној мини сукњи. Она је била цела… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Данас без струје у Београду делови ових 6 општина: Искључења крећу већ од 8, а негде је неће бити све до 18 сати
Курир пре 37 минутајош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 42 минутајош 1 повезана
Данас почиње легализација по новим правилима: Који објекти ће бити срушени, који постати државно власништво, шта је потребно од докумената и ко је ослобођен плаћања - све на једном месту
Ало пре 37 минутајош 4 повезане
Важно ако данас мењате новац: Огласила се НБС, ово је званично саопштење
Ало пре 37 минутајош 2 повезане