Povezane vesti
Lepa Lukić ima dečka godinu dana: Ne krije koliko je srećna "Divan je, svaki dan mi govori da sam najlepša!"
Telegraf pre 9 dana
Legendarna pevačica Lepa Lukić ne priča mnogo o svom privatnom životu, međutim nedavno je otkrila kako je srećna pored svog partnera. Ona se tad pohvalila da ima dečka i da ljubav traje već neko vreme. - Ako sam zaljubljena bila ili imala neku emociju… »
Naša pevačica (85) ima dečka godinu dana i priznaje: "Divan je i pažljiv! Svaki dan mi govori da sam najlepša"
Blic pre 9 dana
Legendarna pevačica Lepa Lukić nedavno se pohvalila da ima dečka i da ljubav traje već neko vreme. - Ako sam zaljubljena bila ili imala neku emociju prema toj osobi, za to kratko vreme može da se vrati, jer ja možda tugujem što nismo zajedno, pa se ta… »
Lepa Lukić ima dečka! Ljubavna priča koja će vas oboriti s nogu: Rekao mi je da je zaljubljen u mene i da sam najlepša...
Kurir pre 9 dana
Lepa Lukić nedavno se pohvalila da ima dečka i da ljubav traje već godinu dana. Njihova ljubavna priča počela je još pre više od pola veka, a pevačica je u emisiji Magazin in otkrila sve detalje ponovnog susreta, ali se prisetila i onih davnih dana kad… »
Lepa Lukić ima dečka: Razdvojili se zbog karijere i njegovog braka, a evo šta sad kaže o nastavku romanse
Mondo pre 9 dana
Njihova ljubavna priča počela je još pre više od pola veka, a pevačica je u emisiji Magazin in otkrila sve detalje ponovnog susreta, ali se prisetila i onih davnih dana kad je sve počelo. "Ako sam zaljubljena bila ili imala neku emociju prema toj osobi… »
Lepa Lukić (85) ima dečka! Posle 50 godina su obnovili odnos, otkrila sve detalje!
Alo pre 9 dana
Lepa je nedavno otkrila da ima emotivnog partnera i da to traje već godinu dana. Lepa Lukić je nedavno otkrila da ima dečka i da je u pitanju njena stara ljubav. Gostujući u emisiji "Magazin In" jedna od tema bila je: "Da li muškarcu treba dati drugu… »
Vesti dana »

Ovo je poslednja objava Roberta Redforda: "Mlad sam izgubio majku, suočavao se sa neuspesima, padao ispite..."
Kurir pre 1 satjoš 47 povezanih

Izrael je počinio genocid u Gazi, saopštila istražna komisija Ujedinjenih nacija
BBC News pre 4 satijoš 28 povezanih