Povezane vesti

Lepa Lukić ima dečka godinu dana: Ne krije koliko je srećna "Divan je, svaki dan mi govori da sam najlepša!"

Lepa Lukić ima dečka godinu dana: Ne krije koliko je srećna "Divan je, svaki dan mi govori da sam najlepša!"

Telegraf 07.09.2025
Legendarna pevačica Lepa Lukić ne priča mnogo o svom privatnom životu, međutim nedavno je otkrila kako je srećna pored svog partnera. Ona se tad pohvalila da ima dečka i da ljubav traje već neko vreme. - Ako sam zaljubljena bila ili imala neku emociju… »
Naša pevačica (85) ima dečka godinu dana i priznaje: "Divan je i pažljiv! Svaki dan mi govori da sam najlepša"

Naša pevačica (85) ima dečka godinu dana i priznaje: "Divan je i pažljiv! Svaki dan mi govori da sam najlepša"

Blic 07.09.2025
Legendarna pevačica Lepa Lukić nedavno se pohvalila da ima dečka i da ljubav traje već neko vreme. - Ako sam zaljubljena bila ili imala neku emociju prema toj osobi, za to kratko vreme može da se vrati, jer ja možda tugujem što nismo zajedno, pa se ta… »
Lepa Lukić ima dečka! Ljubavna priča koja će vas oboriti s nogu: Rekao mi je da je zaljubljen u mene i da sam najlepša...

Lepa Lukić ima dečka! Ljubavna priča koja će vas oboriti s nogu: Rekao mi je da je zaljubljen u mene i da sam najlepša...

Kurir 07.09.2025
Lepa Lukić nedavno se pohvalila da ima dečka i da ljubav traje već godinu dana. Njihova ljubavna priča počela je još pre više od pola veka, a pevačica je u emisiji Magazin in otkrila sve detalje ponovnog susreta, ali se prisetila i onih davnih dana kad… »
Lepa Lukić ima dečka: Razdvojili se zbog karijere i njegovog braka, a evo šta sad kaže o nastavku romanse

Lepa Lukić ima dečka: Razdvojili se zbog karijere i njegovog braka, a evo šta sad kaže o nastavku romanse

Mondo 07.09.2025
Njihova ljubavna priča počela je još pre više od pola veka, a pevačica je u emisiji Magazin in otkrila sve detalje ponovnog susreta, ali se prisetila i onih davnih dana kad je sve počelo. "Ako sam zaljubljena bila ili imala neku emociju prema toj osobi… »
Lepa Lukić (85) ima dečka! Posle 50 godina su obnovili odnos, otkrila sve detalje!

Lepa Lukić (85) ima dečka! Posle 50 godina su obnovili odnos, otkrila sve detalje!

Alo 07.09.2025
Lepa je nedavno otkrila da ima emotivnog partnera i da to traje već godinu dana. Lepa Lukić je nedavno otkrila da ima dečka i da je u pitanju njena stara ljubav. Gostujući u emisiji "Magazin In" jedna od tema bila je: "Da li muškarcu treba dati drugu… »

Vesti dana »