Повезане вести
Србија занемела: 'Зар од Финске?!'
BBC News 07.09.2025
Тешко прихватљив пораз Србије у осмини финала Европског првенства у кошарци. Јутро после... Седам је сати и у пекари срећем комшију Младена: 'Комшо, шта би оно синоћ? Па, зар од Финске?', пита ме. Не знам, слежем раменима, као… »
Радио 021 07.09.2025
Тешко прихватљив пораз Србије у осмини финала Европског првенства у кошарци. ТОМС КАЛНИНС/ЕПА/Схуттерстоцк Кошаркаши Србије завршили су такмичење на Евробаскету 2025. већ у осмини финала, а били су један од највећих фаворита за… »
Србија занемела: ‘Зар од Финске?!’
Јужне вести 07.09.2025
ТОМС КАЛНИНС/ЕПА/Схуттерстоцк Кошаркаши Србије завршили су такмичење на Евробаскету 2025. већ у осмини финала, а били су један од највећих фаворита за златну медаљу Јутро после… Седам је сати и у пекари срећем комшију Младена… »
НИН 07.09.2025
Јутро после... Седам је сати и у пекари срећем комшију Младена: 'Комшо, шта би оно синоћ? Па, зар од Финске?', пита ме. Не знам, слежем раменима, као да сам ја са мојих 178 центиметара висине кошаркашки стручњак. Или му је био… »
Данас 07.09.2025
Јутро после… Седам је сати и у пекари срећем комшију Младена: ‘Комшо, шта би оно синоћ? Па, зар од Финске?’, пита ме. Не знам, слежем раменима, као да сам ја са мојих 178 центиметара висине кошаркашки стручњак. Или му је био… »
Данас 07.09.2025
Јутро после… Седам је сати и у пекари срећем комшију Младена: ‘Комшо, шта би оно синоћ? Па, зар од Финске?’, пита ме. Не знам, слежем раменима, као да сам ја са мојих 178 центиметара висине кошаркашки стручњак. Или му је био… »
Вести дана »
Нови детаљи несреће у Црној Гори: Сви путници из комбија држављани Србије
Еуроневс пре 3 минутајош 49 повезаних
Шабић: Дефетисти никада ништа нису урадили, ако не успемо оставка је увек решење
Радио 021 пре 3 сатајош 25 повезаних
Зверев је оставио срце на лондонској трави – али Синер је поново шампион Вимблдона
Спутник пре 8 минутајош 25 повезаних