Povezane vesti
Srbija zanemela: ‘Zar od Finske?!’
Južne vesti 07.09.2025
TOMS KALNINS/EPA/Shutterstock Košarkaši Srbije završili su takmičenje na Evrobasketu 2025. već u osmini finala, a bili su jedan od najvećih favorita za zlatnu medalju Jutro posle… Sedam je sati i u pekari srećem komšiju Mladena: ‘Komšo, šta bi ono sinoć… »
Srbija zanemela: 'Zar od Finske?!'
NIN 07.09.2025
Jutro posle... Sedam je sati i u pekari srećem komšiju Mladena: 'Komšo, šta bi ono sinoć? Pa, zar od Finske?', pita me. Ne znam, sležem ramenima, kao da sam ja sa mojih 178 centimetara visine košarkaški stručnjak. Ili mu je bio potreban pogled… »
Srbija zanemela: ‘Zar od Finske?!’
Danas 07.09.2025
Jutro posle… Sedam je sati i u pekari srećem komšiju Mladena: ‘Komšo, šta bi ono sinoć? Pa, zar od Finske?’, pita me. Ne znam, sležem ramenima, kao da sam ja sa mojih 178 centimetara visine košarkaški stručnjak. Ili mu je bio potreban pogled razumevanja… »
Vesti dana »
Tramp se oglasio o akciji kod američke baze u Engleskoj: "Pokušavali su da nanesu veliku štetu"
Telegraf pre 4 minutajoš 26 povezanih
Referendum u Švajcarskoj o neutralnosti: Odbijena stroža pravila
Radio 021 pre 4 minutajoš 25 povezanih
Komisija utvrdila da pruga Niš-Brestovac nije bezbedna, Vučić najavljuje njeno brzo otvaranje
Nova pre 4 satijoš 2 povezane
Propao pokušaj Irana da se dogovori sa SAD o Ormuzu, Teheran poručuje da je spreman za svaki novi napad
RTS pre 29 minutajoš 23 povezane