Povezane vesti
Srbija zanemela: 'Zar od Finske?!'
BBC News pre 29 dana
Teško prihvatljiv poraz Srbije u osmini finala Evropskog prvenstva u košarci. Jutro posle... Sedam je sati i u pekari srećem komšiju Mladena: 'Komšo, šta bi ono sinoć? Pa, zar od Finske?', pita me. Ne znam, sležem ramenima, kao da sam ja sa mojih 178… »
Radio 021 pre 29 dana
Teško prihvatljiv poraz Srbije u osmini finala Evropskog prvenstva u košarci. TOMS KALNINS/EPA/Shutterstock Košarkaši Srbije završili su takmičenje na Evrobasketu 2025. već u osmini finala, a bili su jedan od najvećih favorita za zlatnu medalju Jutro… »
NIN pre 29 dana
Jutro posle... Sedam je sati i u pekari srećem komšiju Mladena: 'Komšo, šta bi ono sinoć? Pa, zar od Finske?', pita me. Ne znam, sležem ramenima, kao da sam ja sa mojih 178 centimetara visine košarkaški stručnjak. Ili mu je bio potreban pogled… »
Srbija zanemela: ‘Zar od Finske?!’
Danas pre 29 dana
Jutro posle… Sedam je sati i u pekari srećem komšiju Mladena: ‘Komšo, šta bi ono sinoć? Pa, zar od Finske?’, pita me. Ne znam, sležem ramenima, kao da sam ja sa mojih 178 centimetara visine košarkaški stručnjak. Ili mu je bio potreban pogled razumevanja… »
Južne vesti pre 29 dana
TOMS KALNINS/EPA/Shutterstock Košarkaši Srbije završili su takmičenje na Evrobasketu 2025. već u osmini finala, a bili su jedan od najvećih favorita za zlatnu medalju Jutro posle… Sedam je sati i u pekari srećem komšiju Mladena: ‘Komšo, šta bi ono sinoć… »
Danas pre 29 dana
Jutro posle… Sedam je sati i u pekari srećem komšiju Mladena: ‘Komšo, šta bi ono sinoć? Pa, zar od Finske?’, pita me. Ne znam, sležem ramenima, kao da sam ja sa mojih 178 centimetara visine košarkaški stručnjak. Ili mu je bio potreban pogled razumevanja… »
Vesti dana »

Boban Rajović na punolestvu sina Viki Miljković s porodicom: Žena KIDA koliko je lepa, a tek da vidite sina FOTO
Svet & Skandal pre 16 minutajoš 35 povezanih

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih

Mirovni plan za Gazu: Počeli indirektni pregovori Izraela i Hamasa u Egiptu
BBC News pre 7 minutajoš 34 povezane