Повезане вести
"Испао сам смрад према њој" Карићу пукла веза због ове познате даме, а његова бивша се сада први пут огласила и јавно му…
Курир 07.09.2025
Стефан Карић у "Елиту 8" ушао је као заузет момак, а напољу га је све време стрпљиво чекала његова изабраница Андреа Богдановић, коју је често поздрављао и звао својом љубављу. Међутим, убрзо након краја ријалитија уследио… »
Андреа проговорила о раскиду са Стефаном: Разишли су се после његових преписки са Софијом, поручила је ово
Телеграф 07.09.2025
Стефан Карић у "Елиту 8" ушао је као заузет момак, а напољу га је све време стрпљиво чекала његова изабраница Андреа Богдановић, коју је често поздрављао и звао својом љубављу. Међутим, убрзо након краја ријалитија уследио… »
"Испао сам смрад према њој": Стефан Карић оставио девојку, сада се први пут огласила његова бивша
Блиц 07.09.2025
Стефан Карић у "Елиту 8" ушао је док је био у вези са Андреом Богдановић, али убрзо након његовог изласка из ријалитија дошло је до раскида. И док је био у вези, почеле су спекулације о Стефановом дописивању са цимерком из… »
"Испао сам смрад према њој" Стефан Карић оставио девојку, а његова бивша се сада први пут огласила
Ало 07.09.2025
Карић је сада проговорио о раскиду и открио шта је довело до њега. Стефан Карић је недавно ставио тачку на однос са Андреом Богдановић која га је чекала девет месеци док је боравио у Елити 8. И док је био у вези, почеле су… »
Вести дана »

Новак нахвалио Синера и поменуо крај каријере: Као да је воз протутњао поред мене...
Курир пре 4 минутајош 48 повезаних

КФОР: Јединица БКС грешком скренула са пута, поштован договор о недоласку на Север без одобрења
Нови магазин пре 54 минутајош 25 повезаних

Гоци: Одушевљен сам што су студенти из Србије ушли у ужи избор за награду Сахаров
Данас пре 7 сатијош 16 повезаних

Нешовић: Процедура избора директора Пете београдске гимназије биће спроведена у складу са законом
НИН пре 9 сатијош 35 повезаних