Повезане вести

Откривен пол бебе коју очекују Мина и Огњен: Водитељка се изланула о њиховој принови "Он изгледа као да..."

Откривен пол бебе коју очекују Мина и Огњен: Водитељка се изланула о њиховој принови "Он изгледа као да..."

Телеграф 07.09.2025
Бојана Лазићводиће музичко такмичење "Пинкове звезде" заједно са колегом Огњеном Амиџићем. - Јако сам узбуђена, ово је нешто што ја прижељкујем годинама. Спремна сам и срећна. Сада ми је било суђено, ко чека тај и дочека. Ово… »
Прва слика трудне супруге Огњена Амиџића: Људи у неверици како изгледа у шестом месецу, једно сви гледају

Прва слика трудне супруге Огњена Амиџића: Људи у неверици како изгледа у шестом месецу, једно сви гледају

Мондо 07.09.2025
Огњен Амиџић и његова супруга не крију срећу што ће се поново остварити у улози родитеља, поготово што овог пута чекају девојчицу. Иако су лепе вести крили пола године, Мина је сада одлучила да подели прву фотографију са… »
Водитељка пинка се изланула и открила дуго чувану тајну! Случајно рекла ког је пола беба коју чекају Огњен Амиџић и Мина…

Водитељка пинка се изланула и открила дуго чувану тајну! Случајно рекла ког је пола беба коју чекају Огњен Амиџић и Мина…

Ало 07.09.2025
Огњенова колегиница, водитељка Пинк телевизије Бојана Лазић, сада је говорила о принови, те случајно открила пол бебе. Водитељ Огњен Амиџић и његова супруга Мина ускоро ће своју породицу увећати за још једног члана. Мина је… »
Прва фотографија трудне мине Наумовић! Позирала у уској комбинацији никад срећнија, више не крије труднички стомак (фото)

Прва фотографија трудне мине Наумовић! Позирала у уској комбинацији никад срећнија, више не крије труднички стомак (фото)

Курир 07.09.2025
Мина Наумовић и познати водитељ Огњен Амиџић чекају своје друго дете, девојчицу. Мина и Огњен већ имају сина Перуна, док водитељ из претходног брака са манекенком има наследника Матију. Мина је у шестом месецу трудноће, а… »
Прва фотка трудне мине Наумовић! Више не крије стомак, позирала у црној комбинацији никад срећнија (фото)

Прва фотка трудне мине Наумовић! Више не крије стомак, позирала у црној комбинацији никад срећнија (фото)

Ало 07.09.2025
Водитељка је у шестом месецу. Мина Наумовић и познати водитељ Огњен Амиџић чекају своје друго дете, девојчицу. Мина и Огњен већ имају сина Перуна, док водитељ из претходног брака са манекенком Данијелом Димитровском има… »
(Фото) прва слике жене огњена амиџића у шестом месецу трудноће: У црним панталонама показала труднички стомак: Мина блиста…

(Фото) прва слике жене огњена амиџића у шестом месецу трудноће: У црним панталонама показала труднички стомак: Мина блиста…

Блиц 07.09.2025
Мина Наумовић и познати водитељ Огњен Амиџић чекају своје друго дете, девојчицу. Мина и Огњен већ имају сина Перуна, док водитељ из претходног брака са манекенком Данијелом Димитровском има наследника Матију. Мина је у… »
Лепше није могло! Откривен пол бебе Огњена и Мине Амиџић

Лепше није могло! Откривен пол бебе Огњена и Мине Амиџић

Стори 07.09.2025
Огњен Амдижић и Мина Наумовић са нестрпљењем чекају своје друго дете, а срећне вести недавно су поделили са домаћом јавношћу. Лепа водитељка у шестом је месецу трудноће, а преслатки Перун, који је у марту напунио годину дана… »
Откривен пол бебе огњена амиџића и мине! Водитељка се изланула па открила најрадоснију вест

Откривен пол бебе огњена амиџића и мине! Водитељка се изланула па открила најрадоснију вест

Курир 07.09.2025
Бојана Лазић водиће музичко такмичење "Пинкове звезде" заједно са колегом Огњеном Амиџићем. Она је истакла колико је срећна због новог ангажмана. "Јако сам узбуђена, ово је нешто што ја прижељкујем годинама. Спремна сам и… »
"Одавно сам желео девојчицу..." Огњен први пут о принови у породици: Открио да ли су смислили име за бебу

"Одавно сам желео девојчицу..." Огњен први пут о принови у породици: Открио да ли су смислили име за бебу

Телеграф 07.09.2025
Водитељ Огњен Амиџић и његова супруга Мина чекају друго дете, док он из претходног брака са манекенком Данијелом Димитровском има и сина Матију. Огњен је сада први пут проговорио о принови, те је открио колико је узбуђен… »
Огњен Амиџић проговорио о свом трећем детету: Одавно желим девојчицу

Огњен Амиџић проговорио о свом трећем детету: Одавно желим девојчицу

Курир 07.09.2025
Водитељ Огњен Амиџић и његова супруга Мина чекају друго дете, док он из претходног брака са манекенком Данијелом Димитровском има и сина Матију. Огњен је сада први пут проговорио о принови, те је на почетку говорио колико је… »
Откривен пол Огњенове и Минине бебе! Ево чија се жеља остварује

Откривен пол Огњенове и Минине бебе! Ево чија се жеља остварује

Хелло 07.09.2025
Један од најпознатијих водитеља и заштитно лице телевизије Пинк, Огњен Амиџић и његова супруга Мина очекују друго дете. Водитељка је у шестом месецу трудноће и осећа се одлично. Пар је марту претходне године добио сина, за… »
"Одавно сам желео девојчицу, још нисмо смислили име": Огњен Амиџић први пут о принови у породици: "Мини није било тешко да…

"Одавно сам желео девојчицу, још нисмо смислили име": Огњен Амиџић први пут о принови у породици: "Мини није било тешко да…

Блиц 07.09.2025
Водитељ Огњен Амиџић и његова супруга Мина чекају друго дете, док он из претходног брака са манекенком Данијелом Димитровском има и сина Матију. Огњен је сада први пут пред камерама "Блица" проговорио о принови, те смо га на… »
Откривен пол бебе Огњена Амиџића и Мине Наумовић

Откривен пол бебе Огњена Амиџића и Мине Наумовић

Нова 07.09.2025
Водитељ Огњен Амиџић ускоро ће добити треће дете, а сада је откривено и да чека девојчицу. До овог сазнања је дошло случајно, односно ни Огњен ни Мина то нису открили, већ њихова колегиница Бојана Лазић. Она је у опуштеном… »
"Огњен и Мина чекају девојчицу": Водитељка се изланула током интервјуа и открила пол бебе

"Огњен и Мина чекају девојчицу": Водитељка се изланула током интервјуа и открила пол бебе

Мондо 07.09.2025
Пре неколико дана је откривено да заштитно лице телевизије Пинк, Огњен Амиџић и његова супруга Мина Наумовић очекују друго дете, Пар који је прошле године добио сина Перуна, шест месеци је крио ову вест од медија, а сада је… »
Откривен пол бебе огњена амиџића и мине: Водитељка се изланула о њиховој принови: "Спреман је, он као да има 25 година"

Откривен пол бебе огњена амиџића и мине: Водитељка се изланула о њиховој принови: "Спреман је, он као да има 25 година"

Блиц 07.09.2025
Бојана Лазић водиће музичко такмичење "Пинкове звезде" заједно са колегом Огњеном Амиџићем. Она је за "Блиц" истакла колико је срећна због новог ангажмана. "Јако сам узбуђена, ово је нешто што ја прижељкујем годинама. Спремна… »
"Помогао ми је на Пинку, али одмогао с мужем": Згодна водитељка Пинкових звезда проговорила о Огњену Амиџићу

"Помогао ми је на Пинку, али одмогао с мужем": Згодна водитељка Пинкових звезда проговорила о Огњену Амиџићу

Мондо 07.09.2025
Водитељка Пинк телевизије Бојана Лазић, стигла је данас на снимање Пинкових звезда у оквиру којих ће ће имати завидну улогу. Бојана ће заједно с Огњеном Амиџићем водити музичко такмичење, па је открила да је он задужен за… »
Водитељка Пинкових звезда окривила огњена амиџића за све! Бојана Лазић проговорила о њиховом односу, па се дотакла…

Водитељка Пинкових звезда окривила огњена амиџића за све! Бојана Лазић проговорила о њиховом односу, па се дотакла…

Курир 07.09.2025
Бојана Лазић стигла је на снимање Пинкових звезда у оквиру којих ће ће имати завидну улогу. Бојана ће заједно с Огњеном Амиџићем водити музичко такмичење, па је открила да је он задужен за њен успех на Пинк телевизији. -… »

Вести дана »