Povezane vesti
Otkriven pol bebe koju očekuju Mina i Ognjen: Voditeljka se izlanula o njihovoj prinovi "On izgleda kao da..."
Telegraf pre 2 dana
Bojana Lazićvodiće muzičko takmičenje "Pinkove zvezde" zajedno sa kolegom Ognjenom Amidžićem. - Jako sam uzbuđena, ovo je nešto što ja priželjkujem godinama. Spremna sam i srećna. Sada mi je bilo suđeno, ko čeka taj i dočeka. Ovo je negde prava stvar, u… »
Prva slika trudne supruge Ognjena Amidžića: Ljudi u neverici kako izgleda u šestom mesecu, jedno svi gledaju
Mondo pre 1 dan
Ognjen Amidžić i njegova supruga ne kriju sreću što će se ponovo ostvariti u ulozi roditelja, pogotovo što ovog puta čekaju devojčicu. Iako su lepe vesti krili pola godine, Mina je sada odlučila da podeli prvu fotografiju sa trudničkim stomakom, a mnogi… »
Voditeljka pinka se izlanula i otkrila dugo čuvanu tajnu! Slučajno rekla kog je pola beba koju čekaju Ognjen Amidžić i Mina…
Alo pre 1 dan
Ognjenova koleginica, voditeljka Pink televizije Bojana Lazić, sada je govorila o prinovi, te slučajno otkrila pol bebe. Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina uskoro će svoju porodicu uvećati za još jednog člana. Mina je u šestom mesecu… »
Prva fotografija trudne mine Naumović! Pozirala u uskoj kombinaciji nikad srećnija, više ne krije trudnički stomak (foto)
Kurir pre 1 dan
Mina Naumović i poznati voditelj Ognjen Amidžić čekaju svoje drugo dete, devojčicu. Mina i Ognjen već imaju sina Peruna, dok voditelj iz prethodnog braka sa manekenkom ima naslednika Matiju. Mina je u šestom mesecu trudnoće, a sada je na Instagramu… »
Prva fotka trudne mine Naumović! Više ne krije stomak, pozirala u crnoj kombinaciji nikad srećnija (foto)
Alo pre 1 dan
Voditeljka je u šestom mesecu. Mina Naumović i poznati voditelj Ognjen Amidžić čekaju svoje drugo dete, devojčicu. Mina i Ognjen već imaju sina Peruna, dok voditelj iz prethodnog braka sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom ima naslednika Matiju. Mina je u… »
(Foto) prva slike žene ognjena amidžića u šestom mesecu trudnoće: U crnim pantalonama pokazala trudnički stomak: Mina blista…
Blic pre 1 dan
Mina Naumović i poznati voditelj Ognjen Amidžić čekaju svoje drugo dete, devojčicu. Mina i Ognjen već imaju sina Peruna, dok voditelj iz prethodnog braka sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom ima naslednika Matiju. Mina je u šestom mesecu trudnoće, a sada… »
Lepše nije moglo! Otkriven pol bebe Ognjena i Mine Amidžić
Story pre 1 dan
Ognjen Amdižić i Mina Naumović sa nestrpljenjem čekaju svoje drugo dete, a srećne vesti nedavno su podelili sa domaćom javnošću. Lepa voditeljka u šestom je mesecu trudnoće, a preslatki Perun, koji je u martu napunio godinu dana uskoro će dobiti najlepše… »
Otkriven pol bebe ognjena amidžića i mine! Voditeljka se izlanula pa otkrila najradosniju vest
Kurir pre 1 dan
Bojana Lazić vodiće muzičko takmičenje "Pinkove zvezde" zajedno sa kolegom Ognjenom Amidžićem. Ona je istakla koliko je srećna zbog novog angažmana. "Jako sam uzbuđena, ovo je nešto što ja priželjkujem godinama. Spremna sam i srećna. Sada mi je bilo… »
Ognjen Amidžić progovorio o svom trećem detetu: Odavno želim devojčicu
Kurir pre 1 dan
Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina čekaju drugo dete, dok on iz prethodnog braka sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom ima i sina Matiju. Ognjen je sada prvi put progovorio o prinovi, te je na početku govorio koliko je uzbuđen. "Naravno kao i… »
"Odavno sam želeo devojčicu..." Ognjen prvi put o prinovi u porodici: Otkrio da li su smislili ime za bebu
Telegraf pre 1 dan
Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina čekaju drugo dete, dok on iz prethodnog braka sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom ima i sina Matiju. Ognjen je sada prvi put progovorio o prinovi, te je otkrio koliko je uzbuđen zbog svega što ga čeka: -… »
Otkriven pol Ognjenove i Minine bebe! Evo čija se želja ostvaruje
Hello pre 1 dan
Jedan od najpoznatijih voditelja i zaštitno lice televizije Pink, Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina očekuju drugo dete. Voditeljka je u šestom mesecu trudnoće i oseća se odlično. Par je martu prethodne godine dobio sina, za koga su izabrali ime… »
"Odavno sam želeo devojčicu, još nismo smislili ime": Ognjen Amidžić prvi put o prinovi u porodici: "Mini nije bilo teško da…
Blic pre 1 dan
Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina čekaju drugo dete, dok on iz prethodnog braka sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom ima i sina Matiju. Ognjen je sada prvi put pred kamerama "Blica" progovorio o prinovi, te smo ga na početku pitali koliko je… »
Otkriven pol bebe Ognjena Amidžića i Mine Naumović
Nova pre 1 dan
Voditelj Ognjen Amidžić uskoro će dobiti treće dete, a sada je otkriveno i da čeka devojčicu. Do ovog saznanja je došlo slučajno, odnosno ni Ognjen ni Mina to nisu otkrili, već njihova koleginica Bojana Lazić. Ona je u opuštenom razgovoru za „ Blic“… »
"Ognjen i Mina čekaju devojčicu": Voditeljka se izlanula tokom intervjua i otkrila pol bebe
Mondo pre 1 dan
Pre nekoliko dana je otkriveno da zaštitno lice televizije Pink, Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović očekuju drugo dete, Par koji je prošle godine dobio sina Peruna, šest meseci je krio ovu vest od medija, a sada je Ognjenova koleginica Bojana… »
Otkriven pol bebe ognjena amidžića i mine: Voditeljka se izlanula o njihovoj prinovi: "Spreman je, on kao da ima 25 godina"
Blic pre 1 dan
Bojana Lazić vodiće muzičko takmičenje "Pinkove zvezde" zajedno sa kolegom Ognjenom Amidžićem. Ona je za "Blic" istakla koliko je srećna zbog novog angažmana. "Jako sam uzbuđena, ovo je nešto što ja priželjkujem godinama. Spremna sam i srećna. Sada mi je… »
"Pomogao mi je na Pinku, ali odmogao s mužem": Zgodna voditeljka Pinkovih zvezda progovorila o Ognjenu Amidžiću
Mondo pre 1 dan
Voditeljka Pink televizije Bojana Lazić, stigla je danas na snimanje Pinkovih zvezda u okviru kojih će će imati zavidnu ulogu. Bojana će zajedno s Ognjenom Amidžićem voditi muzičko takmičenje, pa je otkrila da je on zadužen za njen uspeh na Pink… »
Voditeljka Pinkovih zvezda okrivila ognjena amidžića za sve! Bojana Lazić progovorila o njihovom odnosu, pa se dotakla…
Kurir pre 1 dan
Bojana Lazić stigla je na snimanje Pinkovih zvezda u okviru kojih će će imati zavidnu ulogu. Bojana će zajedno s Ognjenom Amidžićem voditi muzičko takmičenje, pa je otkrila da je on zadužen za njen uspeh na Pink televiziji. - Ognjen je zadužen ṣ̌to sam… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Danas u Srbiji pretežno sunčano sa mestimičnom kišom
Beta pre 3 satajoš 1 povezana

Ovaj kraj je riznica srpske hrane i tradicije Plodovi Zapadnog pomoravlja okupili veliki broj posetilaca u Zablaću, manifestacija pokazala da selo ima budućnost
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane

Makron će u narednih nekoliko dana imenovati novog premijera Francuske
Danas pre 5 satijoš 3 povezane