Povezane vesti

Žestoka kriza drma Francusku: Marin Le Pen pozvala na raspuštanje parlamenta

Žestoka kriza drma Francusku: Marin Le Pen pozvala na raspuštanje parlamenta

Kurir pre 1 dan
Liderka francuske krajnje desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN) u parlamentu Marin Le Pen pozvala je danas na raspuštanje Skupštine, rekavši da je spremna na velike ''žrtve'' kako bi dovela svoju stranku na vlast. ''Spremna sam da žrtvujem svaki… »
Marin Le Pen pozvala na raspuštanje parlamenta: Vreme je da desnica preuzme vlast i spreči “masakr nad Francuzima

Marin Le Pen pozvala na raspuštanje parlamenta: Vreme je da desnica preuzme vlast i spreči “masakr nad Francuzima

Euronews pre 1 dan
Liderka francuske krajnje desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN) u parlamentu Marin Le Pen pozvala je danas na raspuštanje Skupštine, rekavši da je spremna na velike ''žrtve'' kako bi dovela svoju stranku na vlast. ''Spremna sam da žrtvujem svaki… »
Marin Le Pen pozvala na raspuštanje francuskog parlamenta

Politika pre 1 dan
Francuski premijer Fransoa Bajru će se sutra suočiti sa glasanjem o poverenju njegovoj vladi. PARIZ – Liderka francuske krajnje desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN) u parlamentu Marin Le Pen pozvala je danas na raspuštanje Skupštine, rekavši da… »

Telegraf pre 1 dan

Vesti dana »