Povezane vesti

Žestoka kriza drma Francusku: Marin Le Pen pozvala na raspuštanje parlamenta

Žestoka kriza drma Francusku: Marin Le Pen pozvala na raspuštanje parlamenta

Kurir 07.09.2025
Liderka francuske krajnje desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN) u parlamentu Marin Le Pen pozvala je danas na raspuštanje Skupštine, rekavši da je spremna na velike ''žrtve'' kako bi dovela svoju stranku na vlast. ''Spremna sam da žrtvujem svaki… »
Marin Le Pen pozvala na raspuštanje parlamenta: Vreme je da desnica preuzme vlast i spreči “masakr nad Francuzima

Marin Le Pen pozvala na raspuštanje parlamenta: Vreme je da desnica preuzme vlast i spreči “masakr nad Francuzima

Euronews 07.09.2025
Liderka francuske krajnje desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN) u parlamentu Marin Le Pen pozvala je danas na raspuštanje Skupštine, rekavši da je spremna na velike ''žrtve'' kako bi dovela svoju stranku na vlast. ''Spremna sam da žrtvujem svaki… »
Marin Le Pen pozvala na raspuštanje francuskog parlamenta

Politika 07.09.2025
Francuski premijer Fransoa Bajru će se sutra suočiti sa glasanjem o poverenju njegovoj vladi. PARIZ – Liderka francuske krajnje desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN) u parlamentu Marin Le Pen pozvala je danas na raspuštanje Skupštine, rekavši da… »

Telegraf 07.09.2025

Vesti dana »

Vremenska prognoza 30. decembar 2025.

Vremenska prognoza 30. decembar 2025.

RTS pre 2 satajoš 32 povezane
ETF: Prikupljeno oko 400.000 potpisa za dan u akciji "Potpiši pobedu"

ETF: Prikupljeno oko 400.000 potpisa za dan u akciji "Potpiši pobedu"

Newsmax Balkans pre 22 minutajoš 59 povezanih
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i oštre reakcije Rusije

Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i oštre reakcije Rusije

Naslovi.ai pre 8 minutajoš 79 povezanih
Iznenađenje večeri - Džoel Bolomboj!

Iznenađenje večeri - Džoel Bolomboj!