Povezane vesti
Snima se film o Milevi Marić: Prilika da žena iz Titela dobije glas
B92 07.09.2025
Ovih dana počinje deo snimanje igrano dokumentarnog filma o našoj poznatoj fizičarki i matematičarki Milevi Marić Ajnštajn. Podela uloga još nije završena, a producentkinje Danke Milošević otkriva šta ju je privuklo ovoj priči. "Privukla me je izuzetnost… »
Snima se film o Milevi Marić Ajnštajn: Kako se žena iz Titela suočila sa izazovima i ostavila trag u istoriji
Blic 07.09.2025
Ovih dana počinje deo snimanje igrano dokumentarnog filma o našoj poznatoj fizičarki i matematičarki Milevi Marić Ajnštajn. Podela uloga još nije završena, a od producentkinje Danke Milošević saznajemo šta ju je privuklo ovoj priči. - Privukla me je… »
Vesti dana »
Đedović Handanović otkrila korake Srbije u vezi sa NIS-om: Ovo će se pratiti svakodnevno
Telegraf pre 45 minutajoš 26 povezanih
Hrka obustavila štrajk glađu, Jaćimovićev sin: Povređen sam u intervenciji policije u Novom Sadu
NIN pre 10 minutajoš 46 povezanih
(Foto, video) radarski snimci otkrivaju haos koji stiže: Ekstremno količine kiše, sneg, ali ledena kiša, sve to danas!
Blic pre 1 satjoš 56 povezanih
Simbol Zagreba nestao pred očima građana: Pogledajte šta je ostalo od čuvenog nebodera FOTO/VIDEO
B92 pre 35 minutajoš 60 povezanih
Drčelić: Zahtevamo brzu reakciju i kazne za odgovorne; ABA liga: Sudije donele ispravnu odluku
RTV pre 34 minutajoš 32 povezane