Povezane vesti
Udala se za estradnog menadžera, on joj doveo ljubavnicu u kuću: Procvetala nakon razvoda, i prvi put skinula sa 55
Mondo 07.09.2025
Pevačica Nela Bijanić (55) objasnila je šta znači samopouzdanje nakon što je objavila seriju provokativnih fotografija u kupaćem kostimu. Ona je nedavno bila na letovanju odakle se redovno oglašavala na mrežama, a na liniji bi joj pozavidele i daleko… »
Pevačica bila u braku sa estradnim menadžerom, on doveo ljubavnicu u njihovu kuću! Nakon razvoda je procvetala, a sad se u 55…
Kurir 07.09.2025
Pevačica Nela Bijanić u šestoj deceniji izgleda fenomenalno. Naime, Nela (55) je pre mesec dana bila na letovanju odakla se oglasila provokativnim slikama i sve oduševila izgledom na kojem bi joj mogle pozavideti i mnogo mlađe žene i devojke. Nela je… »
"Muž me je prevario sa mlađom, kad sam se ja razvela mogu svi": Niko ne može da veruje da pevačica ima 55 godina: Skinula se u…
Blic 07.09.2025
Pevačica Nela Bijanić u šestoj deceniji izgleda fenomenalno. Naime, Nela (55) je pre mesec dana bila na letovanju odakla se oglasila provokativnim slikama i sve oduševila izgledom na kojem bi joj mogle pozavideti i mnogo mlađe žene i devojke. Nela je… »
Vesti dana »
Sneg doneo zimske uslove na planinskim putevima, prilazi prohodni, potrebna oprema
RTV pre 38 minutajoš 2 povezane
Nbs objavila novi kurs evra: Po ovim vrednostima menjačnice prodaju valute
Mondo pre 58 minutajoš 3 povezane
Zelenski s Erdoganom o nastavku pregovora s Rusijom; Kremlj: Ruski predstavnici neće biti u Turskoj
RTS pre 53 minutajoš 2 povezane
Niš pod vodom! Kiša pretvorila ulice u reke i jezera, a neće stati do subote: Evo kada se očekuje pravi potop (foto/video)
Blic pre 28 minutajoš 1 povezana