Povezane vesti
Udala se za estradnog menadžera, on joj doveo ljubavnicu u kuću: Procvetala nakon razvoda, i prvi put skinula sa 55
Mondo pre 2 dana
Pevačica Nela Bijanić (55) objasnila je šta znači samopouzdanje nakon što je objavila seriju provokativnih fotografija u kupaćem kostimu. Ona je nedavno bila na letovanju odakle se redovno oglašavala na mrežama, a na liniji bi joj pozavidele i daleko… »
Pevačica bila u braku sa estradnim menadžerom, on doveo ljubavnicu u njihovu kuću! Nakon razvoda je procvetala, a sad se u 55…
Kurir pre 2 dana
Pevačica Nela Bijanić u šestoj deceniji izgleda fenomenalno. Naime, Nela (55) je pre mesec dana bila na letovanju odakla se oglasila provokativnim slikama i sve oduševila izgledom na kojem bi joj mogle pozavideti i mnogo mlađe žene i devojke. Nela je… »
"Muž me je prevario sa mlađom, kad sam se ja razvela mogu svi": Niko ne može da veruje da pevačica ima 55 godina: Skinula se u…
Blic pre 2 dana
Pevačica Nela Bijanić u šestoj deceniji izgleda fenomenalno. Naime, Nela (55) je pre mesec dana bila na letovanju odakla se oglasila provokativnim slikama i sve oduševila izgledom na kojem bi joj mogle pozavideti i mnogo mlađe žene i devojke. Nela je… »
Vesti dana »

Koncentracija ambrozije je na istorijskom maksimumu: Srpski lekari daju savete kako da ublažite simptome alergije
City magazine pre 3 satajoš 12 povezanih

Aerodrom u Katmanduu otvoren nakon nasilnih protesta u kojima je nastradala 21 osoba
Euronews pre 43 minutajoš 37 povezanih

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Novi magazin pre 3 satajoš 6 povezanih