Повезане вести
Удала се за естрадног менаџера, он јој довео љубавницу у кућу: Процветала након развода, и први пут скинула са 55
Мондо 07.09.2025
Певачица Нела Бијанић (55) објаснила је шта значи самопоуздање након што је објавила серију провокативних фотографија у купаћем костиму. Она је недавно била на летовању одакле се редовно оглашавала на мрежама, а на линији би… »
Певачица била у браку са естрадним менаџером, он довео љубавницу у њихову кућу! Након развода је процветала, а сад се у 55…
Курир 07.09.2025
Певачица Нела Бијанић у шестој деценији изгледа феноменално. Наиме, Нела (55) је пре месец дана била на летовању одакла се огласила провокативним сликама и све одушевила изгледом на којем би јој могле позавидети и много млађе… »
"Муж ме је преварио са млађом, кад сам се ја развела могу сви": Нико не може да верује да певачица има 55 година: Скинула се у…
Блиц 07.09.2025
Певачица Нела Бијанић у шестој деценији изгледа феноменално. Наиме, Нела (55) је пре месец дана била на летовању одакла се огласила провокативним сликама и све одушевила изгледом на којем би јој могле позавидети и много млађе… »
Вести дана »
Руси пристали да продају свој део власништва у НИС-у, чека се одлука САД-а
Луфтика пре 2 сатајош 49 повезаних
Жесток руски напад на украјински град: Најмање 25 људи погинуло, међу њима и деца (Видео)
Мондо пре 2 сатајош 28 повезаних
Народна банка добила упозорење на санкције због НИС! Јоргованка Табаковић: То би значило блокаду свих плаћања
Курир пре 3 сатајош 38 повезаних