Повезане вести

Сломио се и у сузама поднео оставку на Еуробаскету: Поцеко псовао пред новинарима на растанку

Сломио се и у сузама поднео оставку на Еуробаскету: Поцеко псовао пред новинарима на растанку

Мондо 07.09.2025
Селектор Италија Ђанмарко Поцеко (52) емотивно се сломио после елиминације у осмини финала Еуробаскета против Словеније. Одмах након меча, он је поднео оставку на конференцији за новинаре. "Пре свега, честитам Словенији, стручном… »
Селектор Италије поднео оставку након пораза од Словеније на Еуробаскету

Селектор Италије поднео оставку након пораза од Словеније на Еуробаскету

Еуроневс 07.09.2025
Кошаркаши Словеније пласирали су се у четвртфинале Европског првенства, пошто су данас у осмини финала савладали Италију резултатом 84:77. Иако су "азури" изашли из, према мишљењу многих, најтеже групе на Еуробаскету 2025, на… »
Поцекова последња утакмица на клупи Италије

Поцекова последња утакмица на клупи Италије

РТС 07.09.2025
Италијански стручњак Ђанмарко Поцеко објавио је на конференцији за медије да неће више бити селектор Италије. Словенија је победом 84:77 елиминисала Италију у осмини финала Евробаскета. Након тог меча, Ђанмарко Поцеко је навео… »
Емотивни Поцеко поднео оставку: Ј**е ми се шта мислите о мени!

Емотивни Поцеко поднео оставку: Ј**е ми се шта мислите о мени!

Спорт клуб 07.09.2025
Ђанмарко Поцеко више неће бити селектор Италије, пошто је након пораза од Словеније у осмини финала Евробаскета објавио да се повлачи са те функције. Словенци су славили са 84:77. Поцеко је био селектор Италијана од 2022. године… »
Дошло време за растанак: Ђанмарко Поцеко није више тренер Италије!

Дошло време за растанак: Ђанмарко Поцеко није више тренер Италије!

Вечерње новости 07.09.2025
ИТАЛИЈА је Европско првенство завршила у осмини финала након што је изгубила од Словеније (84:77). Овај пораз изазвао је промене код "азура": Фото: ЕПА-ЕФЕ/ТОМС КАЛНИНС Наиме, своје битисање на клупи ове селекције окончао је… »
Уплакани Поцеко поднео оставку: Италија остала без четвртфинала и селектора на ЕП

Уплакани Поцеко поднео оставку: Италија остала без четвртфинала и селектора на ЕП

Дневник 07.09.2025
Ђанмарко Поцеко више није селектор Италије – поднео је оставку после елиминације са Евробаскета. Кошаркашка репрезентација Италије је завршила учешће на Евробаскету поразом од Словеније у осмини финала. На конференцији за медије… »
Уплакани Поцеко поднео оставку! ФОТО

Уплакани Поцеко поднео оставку! ФОТО

Б92 07.09.2025
Ђанмарко Поцеко више није селектор Италије - поднео је оставку после елиминације са Евробаскета. Кошаркашка репрезентација Италије је завршила учешће на Евробаскету поразом од Словеније у осмини финала. На конференцији за медије… »
Емоције потпуно сломиле Ђанмарка Поцека: Погледајте како је устао и напустио конференцију за медије

Емоције потпуно сломиле Ђанмарка Поцека: Погледајте како је устао и напустио конференцију за медије

Телеграф 07.09.2025
Кошаркашка репрезентација Италије поражена је од селекције Словеније (77:84) у осмини финала Еуробаскета, али се оно што је све изненадило догодило на конференцији за медије после самог меча. Наиме, селектор Италије, Ђанмарко… »

Вести дана »