Povezane vesti
Tramp zapretio Hamasu: „Ovo je moje poslednje upozorenje, neće biti drugog!“
Dnevnik pre 30 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da poslednji put upozorava palestinsku militantnu organizaciju Hamas da prihvati uslove o primirju u Gazi i oslobađanju talaca. „Svi žele taoce kući. Svi žele da se ovaj rat završi… »
Tramp: Poslednji put upozoravam Hamas da prihvati sporazum o primirju i taocima
N1 Info pre 30 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da poslednji put upozorava palestinsku militantnu organizaciju Hamas da prihvati uslove o primirju u Gazi i oslobađanju talaca. "Svi žele taoce kući. Svi žele da se ovaj rat završi… »
Tramp zapretio Hamasu: Ovo vam je poslednje upozorenje, sledećeg neće biti
Kurir pre 30 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da poslednji put upozorava palestinsku militantnu organizaciju Hamas da prihvati uslove o primirju u Gazi i oslobađanju talaca. "Svi žele taoce kući. Svi žele da se ovaj rat završi… »
"Ovo vam je poslednje upozorenje, sledećeg neće biti"
B92 pre 30 dana
Tramp: Ovo je moje poslednje upozorenje…
Vesti online pre 30 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da poslednji put upozorava Hamas da prihvati uslove o primirju u Gazi i oslobađanju talaca. “Svi žele taoce kući. Svi žele da se ovaj rat završi! Izraelci su prihvatili moje uslove. Vreme… »
Tramp: Ovo je moje poslednje upozorenje Hamasu
Politika pre 30 dana
Upozoravam ih da prihvate sporazum o primirju i taocima. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da poslednji put upozorava palestinsku militantnu organizaciju Hamas da prihvati uslove o primirju u Gazi i oslobađanju talaca… »
Novi predlog primirja stigao do Hamasa! Amerika spremila dokument, a Netanjahu traži ovo: Da li će uskoro biti pušteni taoci…
Blic pre 30 dana
Sjedinjene Američke Države prenele su novi skup predloga palestinskoj militantnoj grupi Hamas, za sveobuhvatni sporazum o primirju u Gazi i oslobađanju talaca, javlja danas izraelski javni servis Kan. Prema Kanu, predlog o primirju i oslobađanju talaca… »