Povezane vesti
Tramp zapretio Hamasu: „Ovo je moje poslednje upozorenje, neće biti drugog!“
Dnevnik pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da poslednji put upozorava palestinsku militantnu organizaciju Hamas da prihvati uslove o primirju u Gazi i oslobađanju talaca. „Svi žele taoce kući. Svi žele da se ovaj rat završi… »
Tramp: Poslednji put upozoravam Hamas da prihvati sporazum o primirju i taocima
N1 Info pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da poslednji put upozorava palestinsku militantnu organizaciju Hamas da prihvati uslove o primirju u Gazi i oslobađanju talaca. "Svi žele taoce kući. Svi žele da se ovaj rat završi… »
Tramp zapretio Hamasu: Ovo vam je poslednje upozorenje, sledećeg neće biti
Kurir pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da poslednji put upozorava palestinsku militantnu organizaciju Hamas da prihvati uslove o primirju u Gazi i oslobađanju talaca. "Svi žele taoce kući. Svi žele da se ovaj rat završi… »
"Ovo vam je poslednje upozorenje, sledećeg neće biti"
B92 pre 1 dan
Tramp: Ovo je moje poslednje upozorenje…
Vesti online pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da poslednji put upozorava Hamas da prihvati uslove o primirju u Gazi i oslobađanju talaca. “Svi žele taoce kući. Svi žele da se ovaj rat završi! Izraelci su prihvatili moje uslove. Vreme… »
Tramp: Ovo je moje poslednje upozorenje Hamasu
Politika pre 1 dan
Upozoravam ih da prihvate sporazum o primirju i taocima. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da poslednji put upozorava palestinsku militantnu organizaciju Hamas da prihvati uslove o primirju u Gazi i oslobađanju talaca… »
Novi predlog primirja stigao do Hamasa! Amerika spremila dokument, a Netanjahu traži ovo: Da li će uskoro biti pušteni taoci…
Blic pre 1 dan
Sjedinjene Američke Države prenele su novi skup predloga palestinskoj militantnoj grupi Hamas, za sveobuhvatni sporazum o primirju u Gazi i oslobađanju talaca, javlja danas izraelski javni servis Kan. Prema Kanu, predlog o primirju i oslobađanju talaca… »
Vesti dana »

Sunčano i natprosečno toplo – u sredu uveče stiže promena vremena
Glas Zaječara pre 43 minutajoš 24 povezane

Počinje velika ofanziva, naređena evakuacija! Vojska spremna za udar, civili dobili upozorenje: "Napadamo velikom silom"
Blic pre 2 satajoš 15 povezanih