Povezane vesti
"Mišku nisam mogao da oprostim što mi je spominjao majku": Vasa Micić otkrio zašto je dao otkaz Ražnatoviću
Mondo 07.09.2025
Srpski plejmejker Vasilije Micić (31) prvi put je javno progovorio o rastanku sa svojim dugogodišnjem agentom Miodragom Miškom Ražnatovićem (58), sa kojim je sarađivao od 15. do 30. godine - od Mege, dominacije u Efesu, pa do selidbe u NBA ligu. Micić je… »
Micić progovorio o rastanku sa Miškom: "Novac mogu da mu oprostim, lične stvari zaista ne"
Sportske.net 07.09.2025
Glavna košarkaška tema u Srbiji je samo jedna - šokantna eliminacija sa Evrobasketa već u osmini finala. Za koju ispada da niko nije odgovoran. Mnogo je tu tema o kojima bi trebalo da se priča, stvari koje treba analizirati, a nastup posle povrede… »
Vesti dana »
Održani komemorativni skupovi u Novom Sadu i Nišu povodom 20 meseci od pada nadstrešnice: Građani odali počast žrtvama
Newsmax Balkans pre 20 minutajoš 31 povezana
Jaka scena na Vimbldonu! Devojka prišla sa makazama - Novak vrisnuo: Izvinjavam se, pretpostavljam da mi šala nije uspela...
Kurir pre 15 minutajoš 57 povezanih
U Grčkoj napadi zapaljivim bombama na političare: Jedna političarka povređena, njena majka poginula
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih
Tramp posle više od 120 dana rata i iznenadnih "napada u samoodbrani": "Dobar je Iran, odlično se slažemo"
Blic pre 5 satijoš 29 povezanih
Student Andrej Tanko proglašen krivim za ometanje službenog lica
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 23 povezane