Povezane vesti

Evo u kakvom su odnosu Luka sa taštom Groficom! Sve isplivalo na videlo: Ima pravo da me komentariše

Evo u kakvom su odnosu Luka sa taštom Groficom! Sve isplivalo na videlo: Ima pravo da me komentariše

Kurir pre 22 sata
Aneli Ahmić i Luka Vujović, posle zavšetka Elite, verili su se i nastavljaju da grade svoj zajednički život. Luka je istakao dobar odnos sa Anelinom majkom Groficom, opisujući je kao organizovanu i aktivnu osobu. - Govorio sam i tokom rijalitija da… »
"Prsten je tu" Aneli Ahmić progovorila o venčanju i porodici sa Lukom, pa spomenula ćerku: Plačem svaki dan...

"Prsten je tu" Aneli Ahmić progovorila o venčanju i porodici sa Lukom, pa spomenula ćerku: Plačem svaki dan...

Telegraf pre 23 sata
Par koji je svoju ljubav započeo u rijalitiju "Elita 8", Aneli Ahmić i Luka Vujović, otkrio je detalje iz privatnog života i budućih planova. Aneli je prokomentarisala pitanje venčanja, nakon što ju je Luka zaprosio: - Prsten je tu, skinula sam nokte… »
Evo u kakvom su odnosu Luka i grofica: Sve isplivalo na videlo: "Ima pravo da me komentariše"

Evo u kakvom su odnosu Luka i grofica: Sve isplivalo na videlo: "Ima pravo da me komentariše"

Blic pre 1 dan
Aneli Ahmić i Luka Vujovića u ljubavi su i nakon završetka rijalitija "Zadruga 8 Elita", a sada je Luka otkrio kako se slaže sa budućom taštom Groficom. - Govorio sam i tokom rijalitija da Grifica ima pravo da me komentariše, jer sam partner njene ćerke… »

Vesti dana »