Повезане вести
Ево у каквом су односу Лука са таштом Грофицом! Све испливало на видело: Има право да ме коментарише
Курир 08.09.2025
Анели Ахмић и Лука Вујовић, после завшетка Елите, верили су се и настављају да граде свој заједнички живот. Лука је истакао добар однос са Анелином мајком Грофицом, описујући је као организовану и активну особу. - Говорио сам и… »
"Прстен је ту" Анели Ахмић проговорила о венчању и породици са Луком, па споменула ћерку: Плачем сваки дан...
Телеграф 08.09.2025
Пар који је своју љубав започео у ријалитију "Елита 8", Анели Ахмић и Лука Вујовић, открио је детаље из приватног живота и будућих планова. Анели је прокоментарисала питање венчања, након што ју је Лука запросио: - Прстен је… »
Ево у каквом су односу Лука и грофица: Све испливало на видело: "Има право да ме коментарише"
Блиц 07.09.2025
Анели Ахмић и Лука Вујовића у љубави су и након завршетка ријалитија "Задруга 8 Елита", а сада је Лука открио како се слаже са будућом таштом Грофицом. - Говорио сам и током ријалитија да Грифица има право да ме коментарише, јер… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 3 повезане
Данас без струје у Београду делови ових 6 општина: Искључења крећу већ од 8, а негде је неће бити све до 18 сати
Курир пре 2 минутајош 4 повезане
Вучић са тимовима задуженим за енергетску стабилност и безбедност земље
РТВ пре 7 минутајош 1 повезана