Povezane vesti

Problemi u ‘raju’? Seol javno izneo nezadovoljstvo! Dragan stojković piksi o potencijalnoj ostavci: „Ljudi imaju pravo na…

Problemi u ‘raju’? Seol javno izneo nezadovoljstvo! Dragan stojković piksi o potencijalnoj ostavci: „Ljudi imaju pravo na…

Hot sport pre 2 dana
Mnogo se govorilo o njegovom potencijalnom transferu! Crvena zvezda je ovog leta imala nekoliko ponuda za svog polivalentnog beka – Seola. Za njega je bilo zainteresovano nekoliko klubova iz liga petice, ali do transfera nikada nije došlo. Seol ne skriva… »
Šokantna ispovest vasilija Micića: Evo zašto je prekinuo saradnju sa Miškom Ražnatovićem! Dragan stojković piksi o…

Šokantna ispovest vasilija Micića: Evo zašto je prekinuo saradnju sa Miškom Ražnatovićem! Dragan stojković piksi o…

Hot sport pre 2 dana
Otvorio je dušu srpski plej! Reprezentativac Srbije i novi košarkaš Hapoela – Vasilije Micić nedavno je prekinuo višegodišnju saradnju sa Miškom Ražnatovićem. Razlog? Sve do danas nije bio poznat. Tokom gostovanja u podkastu kod Edina Avdića, Vasilije… »
Marko Dmitrović otkriva: „Bilo mi je teško da se pomirim s tim da sam druga opcija!“ dragan stojković piksi o potencijalnoj…

Marko Dmitrović otkriva: „Bilo mi je teško da se pomirim s tim da sam druga opcija!“ dragan stojković piksi o potencijalnoj…

Hot sport pre 2 dana
Nije mu bilo lako da prihvati da je druga opcija! Marko Dmitrović ovog leta napustio je Sevilju.. Reklo bi se da je Marko dobio značajno manje minuta u odnosu na ono što je bilo očekivano. Razlog za to nije bio manjak njegovih kvaliteta, već činjenica da… »
"Vrištim od bolova! Ovaj detalj je malo poznat javnosti..." Vasilije Micić otkrio tajnu koju skoro niko nije znao: "To su reči…

"Vrištim od bolova! Ovaj detalj je malo poznat javnosti..." Vasilije Micić otkrio tajnu koju skoro niko nije znao: "To su reči…

Kurir pre 2 dana
Jedan od igrača koji je bio na meti najžešćih kritika tokom Eurobasketa definitivno je Vasilije Micić. Nije odigrao u skladu sa svojim kvalitetima Micić ovo Evropsko prvenstvo, te se našao na meti javnosti posle, ali i pre poraza od Finske i eliminacije… »
Seol otkrio Korejcima da je želeo odlazak iz Zvezde: "Ishod je bio razočaravajući"

Seol otkrio Korejcima da je želeo odlazak iz Zvezde: "Ishod je bio razočaravajući"

Sportske.net pre 2 dana
Reprezentativac Južne Koreje Seol Jung Vu, koji slovi za jednog od pouzdanijih u defanzivnoj liniji Crvene zvezde, istakao je da je ovog leta planirao da potraži novi izazov, ali je razočaravajući ishod u potrazi za klubuom uticao da i u nastavku sezone… »
Vasilije Micić otvorio dušu: Osetio sam želju da se vratim u Zvezdu, ali pravio sam ugovor života

Vasilije Micić otvorio dušu: Osetio sam želju da se vratim u Zvezdu, ali pravio sam ugovor života

Euronews pre 2 dana
Iako je slovila za glavnog favorita kada je u pitanju zlatna medalja reprezentacija Srbije Eurobasket je završila bolnim porazom od Finske u osmini finala. Iako se utisci još nisu slegli, čini se da najviše kritika u javnosti ima na račun selektora… »
Micić: "Mišku sam mogao da oprostim novac, ali ne to što mi je spominjao majku"

Micić: "Mišku sam mogao da oprostim novac, ali ne to što mi je spominjao majku"

B92 pre 2 dana
Vasilije Micić se u opširnom intervjuu dotakao nekoliko važnih tema - od pregovora sa Crvenom zvezdom i drugim evropskim velikanima, preko iskustava u reprezentaciji, pa sve do raskida saradnje sa dugogodišnjim agentom Miškom Ražnatovićem. Novi košarkaš… »
"Mogao sam da mu oprostim sve, ali ne i što mi je spominjao majku" Ispovest Vase Micića koja će odjeknuti posle kraha na…

"Mogao sam da mu oprostim sve, ali ne i što mi je spominjao majku" Ispovest Vase Micića koja će odjeknuti posle kraha na…

Kurir pre 2 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je krah na Eurobasketu gde je u osmini finala ispala od selekcije Finske. Jedan od igrača koji je bio na meti najvećih kritika tokom čitavog šampionata definitivno je Vasilije Micić. Vasa nije igrao onako kako… »
"Majku nisam mogao da mu oprostim"! Vasilije Micić otkrio zbog čega je dao otkaz Mišku Ražnatoviću

"Majku nisam mogao da mu oprostim"! Vasilije Micić otkrio zbog čega je dao otkaz Mišku Ražnatoviću

Večernje novosti pre 2 dana
Srbija je završila takmičenje na Evrobasketu porazom u osmini finala od Finske. Iza Vasilija Micića, kao i iza svih ostalih košarkaških reprezentativaca je loše leto s obzirom na krah. FOTO: M. Vukadinović Za novog plejmejkera Hapoela iz Tel Aviva je… »

Vesti dana »