Povezane vesti
Problemi u ‘raju’? Seol javno izneo nezadovoljstvo! Dragan stojković piksi o potencijalnoj ostavci: „Ljudi imaju pravo na…
Hot sport pre 2 dana
Mnogo se govorilo o njegovom potencijalnom transferu! Crvena zvezda je ovog leta imala nekoliko ponuda za svog polivalentnog beka – Seola. Za njega je bilo zainteresovano nekoliko klubova iz liga petice, ali do transfera nikada nije došlo. Seol ne skriva… »
Šokantna ispovest vasilija Micića: Evo zašto je prekinuo saradnju sa Miškom Ražnatovićem! Dragan stojković piksi o…
Hot sport pre 2 dana
Otvorio je dušu srpski plej! Reprezentativac Srbije i novi košarkaš Hapoela – Vasilije Micić nedavno je prekinuo višegodišnju saradnju sa Miškom Ražnatovićem. Razlog? Sve do danas nije bio poznat. Tokom gostovanja u podkastu kod Edina Avdića, Vasilije… »
Marko Dmitrović otkriva: „Bilo mi je teško da se pomirim s tim da sam druga opcija!“ dragan stojković piksi o potencijalnoj…
Hot sport pre 2 dana
Nije mu bilo lako da prihvati da je druga opcija! Marko Dmitrović ovog leta napustio je Sevilju.. Reklo bi se da je Marko dobio značajno manje minuta u odnosu na ono što je bilo očekivano. Razlog za to nije bio manjak njegovih kvaliteta, već činjenica da… »
"Vrištim od bolova! Ovaj detalj je malo poznat javnosti..." Vasilije Micić otkrio tajnu koju skoro niko nije znao: "To su reči…
Kurir pre 2 dana
Jedan od igrača koji je bio na meti najžešćih kritika tokom Eurobasketa definitivno je Vasilije Micić. Nije odigrao u skladu sa svojim kvalitetima Micić ovo Evropsko prvenstvo, te se našao na meti javnosti posle, ali i pre poraza od Finske i eliminacije… »
Seol otkrio Korejcima da je želeo odlazak iz Zvezde: "Ishod je bio razočaravajući"
Sportske.net pre 2 dana
Reprezentativac Južne Koreje Seol Jung Vu, koji slovi za jednog od pouzdanijih u defanzivnoj liniji Crvene zvezde, istakao je da je ovog leta planirao da potraži novi izazov, ali je razočaravajući ishod u potrazi za klubuom uticao da i u nastavku sezone… »
Vasilije Micić otvorio dušu: Osetio sam želju da se vratim u Zvezdu, ali pravio sam ugovor života
Euronews pre 2 dana
Iako je slovila za glavnog favorita kada je u pitanju zlatna medalja reprezentacija Srbije Eurobasket je završila bolnim porazom od Finske u osmini finala. Iako se utisci još nisu slegli, čini se da najviše kritika u javnosti ima na račun selektora… »
Micić: "Mišku sam mogao da oprostim novac, ali ne to što mi je spominjao majku"
B92 pre 2 dana
Vasilije Micić se u opširnom intervjuu dotakao nekoliko važnih tema - od pregovora sa Crvenom zvezdom i drugim evropskim velikanima, preko iskustava u reprezentaciji, pa sve do raskida saradnje sa dugogodišnjim agentom Miškom Ražnatovićem. Novi košarkaš… »
"Mogao sam da mu oprostim sve, ali ne i što mi je spominjao majku" Ispovest Vase Micića koja će odjeknuti posle kraha na…
Kurir pre 2 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je krah na Eurobasketu gde je u osmini finala ispala od selekcije Finske. Jedan od igrača koji je bio na meti najvećih kritika tokom čitavog šampionata definitivno je Vasilije Micić. Vasa nije igrao onako kako… »
"Majku nisam mogao da mu oprostim"! Vasilije Micić otkrio zbog čega je dao otkaz Mišku Ražnatoviću
Večernje novosti pre 2 dana
Srbija je završila takmičenje na Evrobasketu porazom u osmini finala od Finske. Iza Vasilija Micića, kao i iza svih ostalih košarkaških reprezentativaca je loše leto s obzirom na krah. FOTO: M. Vukadinović Za novog plejmejkera Hapoela iz Tel Aviva je… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 59 povezanih

Ministarstvo prosvete osudilo ponašanje roditelja u OŠ „Pavle Savić“
Nedeljnik pre 3 satajoš 31 povezana

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 53 povezane

Upucan Čarli Kirk, konzervativni aktivista i Trampov saradnik
BBC News pre 15 minutajoš 25 povezanih

Tramp: Šta je to s Rusijom kad dronovima narušava vazdušni prostor Poljske
Beta pre 25 minutajoš 28 povezanih