Повезане вести
Марко Дмитровић открива: „Било ми је тешко да се помирим с тим да сам друга опција!“ Словенци грме: Сматрају да су покрадени…
Хот спорт 08.09.2025
Није му било лако да прихвати да је друга опција! Марко Дмитровић овог лета напустио је Севиљу.. Рекло би се да је Марко добио значајно мање минута у односу на оно што је било очекивано. Разлог за то није био мањак његових… »
Шокантна исповест василија Мицића: Ево зашто је прекинуо сарадњу са Мишком Ражнатовићем! Словенци грме: Сматрају да су…
Хот спорт 08.09.2025
Отворио је душу српски плеј! Репрезентативац Србије и нови кошаркаш Хапоела – Василије Мицић недавно је прекинуо вишегодишњу сарадњу са Мишком Ражнатовићем. Разлог? Све до данас није био познат. Током гостовања у подкасту код… »
Проблеми у ‘рају’? Сеол јавно изнео незадовољство! Словенци грме: Сматрају да су покрадени против Немачке!
Хот спорт 08.09.2025
Много се говорило о његовом потенцијалном трансферу! Црвена звезда је овог лета имала неколико понуда за свог поливалентног бека – Сеола. За њега је било заинтересовано неколико клубова из лига петице, али до трансфера никада… »
"Вриштим од болова! Овај детаљ је мало познат јавности..." Василије Мицић открио тајну коју скоро нико није знао: "То су речи…
Курир 08.09.2025
Један од играча који је био на мети најжешћих критика током Еуробаскета дефинитивно је Василије Мицић. Није одиграо у складу са својим квалитетима Мицић ово Европско првенство, те се нашао на мети јавности после, али и пре пораза… »
Сеол открио Корејцима да је желео одлазак из Звезде: "Исход је био разочаравајући"
Спортске.нет 08.09.2025
Репрезентативац Јужне Кореје Сеол Јунг Ву, који слови за једног од поузданијих у дефанзивној линији Црвене звезде, истакао је да је овог лета планирао да потражи нови изазов, али је разочаравајући исход у потрази за клубуом… »
Василије Мицић отворио душу: Осетио сам жељу да се вратим у Звезду, али правио сам уговор живота
Еуроневс 08.09.2025
Иако је словила за главног фаворита када је у питању златна медаља репрезентација Србије Еуробаскет је завршила болним поразом од Финске у осмини финала. Иако се утисци још нису слегли, чини се да највише критика у јавности има… »
Мицић: "Мишку сам могао да опростим новац, али не то што ми је спомињао мајку"
Б92 08.09.2025
Василије Мицић се у опширном интервјуу дотакао неколико важних тема - од преговора са Црвеном звездом и другим европским великанима, преко искустава у репрезентацији, па све до раскида сарадње са дугогодишњим агентом Мишком… »
"Могао сам да му опростим све, али не и што ми је спомињао мајку" Исповест Васе Мицића која ће одјекнути после краха на…
Курир 08.09.2025
Кошаркашка репрезентација Србије доживела је крах на Еуробаскету где је у осмини финала испала од селекције Финске. Један од играча који је био на мети највећих критика током читавог шампионата дефинитивно је Василије Мицић. Васа… »
"Мајку нисам могао да му опростим"! Василије Мицић открио због чега је дао отказ Мишку Ражнатовићу
Вечерње новости 08.09.2025
Србија је завршила такмичење на Евробаскету поразом у осмини финала од Финске. Иза Василија Мицића, као и иза свих осталих кошаркашких репрезентативаца је лоше лето с обзиром на крах. ФОТО: М. Вукадиновић За новог плејмејкера… »
Вести дана »
Трамп прогласио Ормуски мореуз територијом САД, шеф Мосада тајно са сиријским министром
Наслови.аи пре 1 сатјош 34 повезане
Ангелина Топић пета, Ивана Шпановић девета на Дијамантској лиги у Пољској
РТС пре 6 сатијош 17 повезаних
Еворпска комесарка: Механизам за цивилну заштиту ЕУ на делу у Србији
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 40 повезаних