Povezane vesti
(Foto) gala svadba marka janketića: Nataša Ninković i Jovana Stojiljković najveselije na veselju: Glumice blistaju, Goran…
Blic pre 1 dan
Glumac Marko Janketić se juče oženio dugogodišnjom partnerkom Marijom sa kojom ima dvoje dece i tim povodom napravili su gala veselje. Oni su napravili veliku svadbu na kojoj su bile brojne kolege, a najveselije su bez sumnje bile Nataša Ninković i… »
Oženio se Marko Janketić: Mlada kao princeza blista u beloj venčanici, a glumac elegantan: Prvi ples je čista romantika - evo…
Blic pre 8 sati
Glumac Marko Janketić oženio se danas svojom dugogodišnjom partnerkom Marijom sa kojom ima dvoje dece. Naime, Marko i Marija već imaju dve ćerkice, a sada su konačno izgovorili sudbonosno "da" nakon brojnih odlaganja zbog poslovnih i porodičnih obaveza… »
Istina o braku omiljenog glumca: Supruga Marka Janketića pristala na ono što mnoge žene ne bi
Story pre 12 sati
Iako već imaju dvoje dece i skladan brak, Marko Janketić i njegova supruga Marija svadbu su dugo odlagali zbog brojnih obaveza. Ipak, juče su na gala slavlju izgovorili sudbonosno "da" u prisustvu porodice i velikog broja glumaca i prijatelja, a svedok… »
Goran Bogdan plesao sa mladoženjom: Novi snimak sa svadbe Marka Janketića, pogledajte šta radi kum (Video)
Mondo pre 13 sati
Glumac Marko Janketić konačno se zavetovao na večnu ljubav svojoj dugogodišnjoj partnerki Mariji sa kojom je dobio i dvoje dece. Mladenci su napravili veliku svadbu na kojoj su bile brojne kolege, a najveselije su bez sumnje bile Nataša Ninković i Jovana… »
(Video) Kum Goran Bogdan đuska sa mladoženjom: Marko Janketić se oženio, pa slavio sa kolegama i prijateljima
Blic pre 14 sati
Glumac Marko Janketić se juče oženio svojoj dugogodišnjom partnerkom Marijom sa kojom ima dvoje dece, a kum na venčanju mu je bio kolega Goran Bogdan. Marko Janketić se juče oženio svojom izabranicom Marijom i tom prilikom su napravili gala slavlje, a… »
"Ja sam njoj na prvom mestu, ona meni nije": Marko Janketić prvi put o supruzi, otkrio detalje braka
Mondo pre 15 sati
Popularni srpski glumac Marko Janketić konačno se zavetovao na večnu ljubav svojoj dugogodišnjoj partnerki sa kojom je dobio i dvoje dece. Napravili su veliku svadbu na kojoj su bile brojne kolege, a najveselije su bez sumnje bile Nataša Ninković i… »
"Žena me Voli, ali i kritikuje": Marko Janketić o supruzi: "Ja sam njoj na prvom mestu, ona meni nije, moram da korigujem to"
Blic pre 16 sati
Glumac Marko Janketić izgovorio je sudbonosno "da" svojoj izabranici Mariji sa kojom je odlagao venčanje zbog brojnih obaveza. Inače, Marko i njegova, sada i zvanično supruga, već imaju dvoje dece. Zbog poslovnih i porodičnih obaveza glumac Marko… »
Isplivao snimak prvog plesa sa venčanja Marka Janketića: Sve pršti od emocija, a kumu svi dobro znate sa Tv ekrana
Mondo pre 16 sati
Srpski glumac Marko Janketić, i sin našeg glumačkog barda, Mihaila Miše Janketića, i zvanično se zavetovao na večnu ljubav dugogodišnjoj partnerki Mariji. Mladenci su prvi ples odigrali uz pesmu "Samo jednu ljubav imam", Vlade Divljana i Ljetno Kino Big… »
Nataša Ninković i Jovana Stojiljković pale u sevdah: Glumice zapevale na svadbi Marka Janketića, pohvale za kumu samo pršte…
Kurir pre 19 sati
Marko Janketić juče je stao na ludi kamen sa dugogodišnjom partnerkom Marijom, sa kojom ima dvoje dece, a njihova svadba bila je prava gala proslava. Veliko slavlje održano je u prisustvu brojnih kolega iz sveta filma i televizije, a najveselije su, kako… »
Nataša Ninković i Jovana Stojiljković najveselije na svadbi kod kolege: Gala slavlje, a Goran Bogdan je bio kum
Mondo pre 20 sati
Domaći glumac Marko Janketić juče je u tajnosti, u jednom prestoničkom hotelu uplovio u brak sa dugogodišnjom izabranicom Marijom sa kojom ima dvoje dece i tim povodom napravili su gala veselje. Napravili su veliku svadbu na kojoj su bile brojne kolege… »
Zavirite na gala venčanje Marka Janketića: Nataša Ninković najveselija, a ovaj poznati glumac mu je bio kum (FOTO)
Nova pre 20 sati
Glumac Marko Janketić se juče oženio dugogodišnjom partnerkom Marijom sa kojom ima dvoje dece, a slavlju su prisustvovale brojne kolege. Na društvenim mrežama osvanule su brojne objave, a najveselije su bez sumnje bile Nataša Ninković i Jovana… »
Svadba Marka Janketića okupila glumački svet: Nataša Ninković u društvu najveselija, Goran Bogdan je bio kum
Telegraf pre 20 sati
Glumac Marko Janketić se juče oženio dugogodišnjom partnerkom Marijom sa kojom ima dvoje dece i tim povodom napravili su gala veselje. Par je priredio veselje za svoju porodicu i prijatelje a najveselije su bez sumnje bile njegove koleginice Nataša… »
Video je dok je prala sudove u šanku, a SAD je oženio: Ljubavna priča Marka Janketića i njegove žene: "Rekao sam to je žena za…
Blic pre 21 sat
Glumac Marko Janketić izgovorio je sudbonosno "da" svojoj partnerki Mariji sa kojom ima dvoje dece. Svadba Marka i Maje bila je bajkovića, a glumac je o njihovom upoznavanju ranije govorio. Marko je Mariju prvi put video u Jugoslovenskom dramskom… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Danas u Srbiji pretežno sunčano sa mestimičnom kišom
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Ovaj kraj je prava riznica srpske hrane i tradicije: Starinski kupus, gulaš, pasulj, hajdučki ćevap, pečeni prasići: Plodovi Zapadnog pomoravlja
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Tesan trijumf Laburista u Norveškoj: Stjore na korak od nove manjinske vlade
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Makron će u narednih nekoliko dana imenovati novog premijera Francuske
Danas pre 6 satijoš 3 povezane