Повезане вести

(Видео) Гала свадба марка јанкетића: Наташа Нинковић и Јована Стојиљковић највеселије на весељу: Глумице блистају, Горан…

(Видео) Гала свадба марка јанкетића: Наташа Нинковић и Јована Стојиљковић највеселије на весељу: Глумице блистају, Горан…

Блиц 08.09.2025
Глумац Марко Јанкетић се јуче оженио дугогодишњом партнерком Маријом са којом има двоје деце и тим поводом направили су гала весеље. Они су направили велику свадбу на којој су биле бројне колеге, а највеселије су без сумње… »
Оженио се Марко Јанкетић: Млада као принцеза блиста у белој венчаници, а глумац елегантан: Први плес је чиста романтика - ево…

Оженио се Марко Јанкетић: Млада као принцеза блиста у белој венчаници, а глумац елегантан: Први плес је чиста романтика - ево…

Блиц 08.09.2025
Глумац Марко Јанкетић оженио се данас својом дугогодишњом партнерком Маријом са којом има двоје деце. Наиме, Марко и Марија већ имају две ћеркице, а сада су коначно изговорили судбоносно "да" након бројних одлагања због… »
Истина о браку омиљеног глумца: Супруга Марка Јанкетића пристала на оно што многе жене не би

Истина о браку омиљеног глумца: Супруга Марка Јанкетића пристала на оно што многе жене не би

Стори 08.09.2025
Иако већ имају двоје деце и складан брак, Марко Јанкетић и његова супруга Марија свадбу су дуго одлагали због бројних обавеза. Ипак, јуче су на гала слављу изговорили судбоносно "да" у присуству породице и великог броја глумаца… »
Горан Богдан плесао са младожењом: Нови снимак са свадбе Марка Јанкетића, погледајте шта ради кум (Видео)

Горан Богдан плесао са младожењом: Нови снимак са свадбе Марка Јанкетића, погледајте шта ради кум (Видео)

Мондо 08.09.2025
Глумац Марко Јанкетић коначно се заветовао на вечну љубав својој дугогодишњој партнерки Марији са којом је добио и двоје деце. Младенци су направили велику свадбу на којој су биле бројне колеге, а највеселије су без сумње биле… »
(Видео) Кум Горан Богдан ђуска са младожењом: Марко Јанкетић се оженио, па славио са колегама и пријатељима

(Видео) Кум Горан Богдан ђуска са младожењом: Марко Јанкетић се оженио, па славио са колегама и пријатељима

Блиц 08.09.2025
Глумац Марко Јанкетић се јуче оженио својој дугогодишњом партнерком Маријом са којом има двоје деце, а кум на венчању му је био колега Горан Богдан. Марко Јанкетић се јуче оженио својом изабраницом Маријом и том приликом су… »
"Ја сам њој на првом месту, она мени није": Марко Јанкетић први пут о супрузи, открио детаље брака

"Ја сам њој на првом месту, она мени није": Марко Јанкетић први пут о супрузи, открио детаље брака

Мондо 08.09.2025
Популарни српски глумац Марко Јанкетић коначно се заветовао на вечну љубав својој дугогодишњој партнерки са којом је добио и двоје деце. Направили су велику свадбу на којој су биле бројне колеге, а највеселије су без сумње… »
"Жена ме Воли, али и критикује": Марко Јанкетић о супрузи: "Ја сам њој на првом месту, она мени није, морам да коригујем то"

"Жена ме Воли, али и критикује": Марко Јанкетић о супрузи: "Ја сам њој на првом месту, она мени није, морам да коригујем то"

Блиц 08.09.2025
Глумац Марко Јанкетић изговорио је судбоносно "да" својој изабраници Марији са којом је одлагао венчање због бројних обавеза. Иначе, Марко и његова, сада и званично супруга, већ имају двоје деце. Због пословних и породичних… »
Испливао снимак првог плеса са венчања Марка Јанкетића: Све пршти од емоција, а куму сви добро знате са Тв екрана

Испливао снимак првог плеса са венчања Марка Јанкетића: Све пршти од емоција, а куму сви добро знате са Тв екрана

Мондо 08.09.2025
Српски глумац Марко Јанкетић, и син нашег глумачког барда, Михаила Мише Јанкетића, и званично се заветовао на вечну љубав дугогодишњој партнерки Марији. Младенци су први плес одиграли уз песму "Само једну љубав имам", Владе… »
Наташа Нинковић и Јована Стојиљковић пале у севдах: Глумице запевале на свадби Марка Јанкетића, похвале за куму само прште…

Наташа Нинковић и Јована Стојиљковић пале у севдах: Глумице запевале на свадби Марка Јанкетића, похвале за куму само прште…

Курир 08.09.2025
Марко Јанкетић јуче је стао на луди камен са дугогодишњом партнерком Маријом, са којом има двоје деце, а њихова свадба била је права гала прослава. Велико славље одржано је у присуству бројних колега из света филма и… »
Наташа Нинковић и Јована Стојиљковић највеселије на свадби код колеге: Гала славље, а Горан Богдан је био кум

Наташа Нинковић и Јована Стојиљковић највеселије на свадби код колеге: Гала славље, а Горан Богдан је био кум

Мондо 08.09.2025
Домаћи глумац Марко Јанкетић јуче је у тајности, у једном престоничком хотелу упловио у брак са дугогодишњом изабраницом Маријом са којом има двоје деце и тим поводом направили су гала весеље. Направили су велику свадбу на… »
Завирите на гала венчање Марка Јанкетића: Наташа Нинковић највеселија, а овај познати глумац му је био кум (ФОТО)

Завирите на гала венчање Марка Јанкетића: Наташа Нинковић највеселија, а овај познати глумац му је био кум (ФОТО)

Нова 08.09.2025
Глумац Марко Јанкетић се јуче оженио дугогодишњом партнерком Маријом са којом има двоје деце, а слављу су присуствовале бројне колеге. На друштвеним мрежама освануле су бројне објаве, а највеселије су без сумње биле Наташа… »
Свадба Марка Јанкетића окупила глумачки свет: Наташа Нинковић у друштву највеселија, Горан Богдан је био кум

Свадба Марка Јанкетића окупила глумачки свет: Наташа Нинковић у друштву највеселија, Горан Богдан је био кум

Телеграф 08.09.2025
Глумац Марко Јанкетић се јуче оженио дугогодишњом партнерком Маријом са којом има двоје деце и тим поводом направили су гала весеље. Пар је приредио весеље за своју породицу и пријатеље а највеселије су без сумње биле… »
Видео је док је прала судове у шанку, а САД је оженио: Љубавна прича Марка Јанкетића и његове жене: "Рекао сам то је жена за…

Видео је док је прала судове у шанку, а САД је оженио: Љубавна прича Марка Јанкетића и његове жене: "Рекао сам то је жена за…

Блиц 08.09.2025
Глумац Марко Јанкетић изговорио је судбоносно "да" својој партнерки Марији са којом има двоје деце. Свадба Марка и Маје била је бајковића, а глумац је о њиховом упознавању раније говорио. Марко је Марију први пут видео у… »

Вести дана »