Повезане вести

"Она зна шта сам преживела, али..." Кристина Спалевић пецнула сестру Кристијана Голубовића

"Она зна шта сам преживела, али..." Кристина Спалевић пецнула сестру Кристијана Голубовића

Телеграф 08.09.2025
Кристина Спалевић демантовала Кристијана. Недавно је јавност остала шокирана када је Кристина Спалевић објавила на свом Инстаграм профилу да су се она и Кристијан Голубовић растали. Сада је водитељка открила у каквом односу је… »
Сестра Кристијана Голубовића је сведок свега што је Кристина Спалевић трпела: "Саветовала га је, никад ме не би подржала"

Сестра Кристијана Голубовића је сведок свега што је Кристина Спалевић трпела: "Саветовала га је, никад ме не би подржала"

Блиц 08.09.2025
Кристина Спалевић је говорила о раскиду са Кристијаном Голубовићем и том приликом открила да је његова сестра сведок свега што је она трпела. - Кристијанова сестра је прошла све са нама и сито и решето и врло добро зна како сам… »
Сестра кристијана голубовића сведок свега Вређао ју је: "Не може да обузда свој темперамент"

Сестра кристијана голубовића сведок свега Вређао ју је: "Не може да обузда свој темперамент"

Ало 08.09.2025
Кристина је демантовала бившег партнера и тврди да то није разлог њиховог растанка. Кристина Спалевић недавно је напустила дом у ком је живела са Кристијаном Голубовићем и њихова два сина. Како је прошло неко време од растанка… »
"Не може он да обузда свој темперамент..." Сестра Кристијана Голубовића сведок свега што је Кристина Спалевић трпела! Врећао…

"Не може он да обузда свој темперамент..." Сестра Кристијана Голубовића сведок свега што је Кристина Спалевић трпела! Врећао…

Курир 08.09.2025
Јавност је остала у шоку након информације да је Кристина Спалевић са децом изашла из стана у ком је живела са својим невенчаним супругом Кристијаном Голубовићем. Кристијан се након тога често оглашавао за медије, а у једном… »

Вести дана »