Povezane vesti
Objavljen Zbornik radova sa naučnog skupa povodom 80 godina od oslobođenja Pirota u Drugom svetskom ratu
Plus online 08.09.2025
Udruženje istoričara Pirota je zahvaljujući Gradskoj upravi Pirot i projektnom finansiranju objavilo Zbornik radova sa naučnog skupa povodom 80 godina od oslobođenja Pirota u Drugom svetskom ratu koji je održan prošle godine. Ovaj Zbornik predstavlja… »
Objavljen Zbornik radova sa naučnog skupa povodom 80 godina od oslobođenja Pirota u Drugom svetskom ratu
Pirotske vesti 08.09.2025
Udruženje istoričara Pirota je zahvaljujući Gradskoj upravi Pirot i projektnom finansiranju objavilo Zbornik radova sa naučnog skupa povodom 80 godina od oslobođenja Pirota u Drugom svetskom ratu koji je održan prošle godine. Ovaj Zbornik predstavlja… »
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 35 minutajoš 9 povezanih
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Nova pre 2 satajoš 1 povezana