Povezane vesti

Dejan Vuk Stanković: Nema više blokadera na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, stvari se normalizuju"

Dejan Vuk Stanković: Nema više blokadera na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, stvari se normalizuju"

Blic pre 4 sati
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da se situacija na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu normalizuje i dodao se to vidi i po tome što se 1.300 studenata prijavilo da polaže ispite i da u zgradi više nema blokadera. "Nije me niko… »
Stanković: Situacija na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu se normalizuje, protivim se smeni rektora Madića

Stanković: Situacija na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu se normalizuje, protivim se smeni rektora Madića

RTV pre 13 sati
BEOGRAD - Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da se situacija na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu normalizuje i dodao se to vidi i po tome što se 1.300 studenata prijavilo da polaže ispite i da u zgradi više nema blokadera. "Nije me… »
Ministar prosvete o susretu i razgovorima sa rektorom Vladanom Đokićem

Ministar prosvete o susretu i razgovorima sa rektorom Vladanom Đokićem

Telegraf pre 14 sati
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da nema problem sa tim da razgovara sa rektorom Univerziteta u Beogradu Vladanom Đokićem, ali da ne vidi svrhu da se razgovara o stvarima koje se podrazumevaju i istakao da nema univerziteta ukoliko… »
"Rektor Đokić da predstavi svoj politički plan, pa da diskutujemo": Dejan Vuk Stanković: "Ne treba ja da ga podsećam da je…

"Rektor Đokić da predstavi svoj politički plan, pa da diskutujemo": Dejan Vuk Stanković: "Ne treba ja da ga podsećam da je…

Blic pre 14 sati
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da nema problem sa tim da razgovara sa rektorom Univerziteta u Beogradu Vladanom Đokićem, ali da ne vidi svrhu da se razgovara o stvarima koje se podrazumevaju i istakao da nema univerziteta ukoliko… »
Policija napustila Filozofski fakultet u Novom Sadu; Ministar prosvete: Situacija se normalizuje

Policija napustila Filozofski fakultet u Novom Sadu; Ministar prosvete: Situacija se normalizuje

Sputnik pre 15 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova napustili su jutros Filozofski fakultet u Novom Sadu. Prema snimku koji se pojavio na društvenim mrežama i u medijima, policija je napustila fakultet na koji je ranije došla na poziv dekana Milivoja Alanovića… »
Ministar prosvete protiv smene rektora Madića: On je mudar čovek, nepravedno optužen za sve i svašta

Ministar prosvete protiv smene rektora Madića: On je mudar čovek, nepravedno optužen za sve i svašta

Radio 021 pre 16 sati
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković je, govoreći o situaciji na DIF-u u Novom Sadu, kazao da će dekan Patrik Drid uraditi sve da zaštiti fakultet. Kada je reč o 22 zahteva studenata u blokadi, a između ostalog traže da Drid podnese ostavku, da se ukinu… »
Stanković: Razgovarao bih sa Đokićem o politici, ali ne o onome što se podrazumeva

Stanković: Razgovarao bih sa Đokićem o politici, ali ne o onome što se podrazumeva

NIN pre 16 sati
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da se situacija na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu normalizuje i dodao se to vidi i po tome što se 1.300 studenata prijavilo da polaže ispite i da u zgradi više nema blokadera. "Nije me niko… »

Euronews pre 16 sati
Ministar Stanković: Filozofski fakultet u Novom Sadu konačno oslobođen, nema više blokadera

Ministar Stanković: Filozofski fakultet u Novom Sadu konačno oslobođen, nema više blokadera

Radio 021 pre 17 sati
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je da se situacija na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu normalizuje i dodao se to vidi i po tome što se 1.300 studenata prijavilo da polaže ispite. "Nije me niko obaveštavao o tome, ali sama činjenica da… »
Filozofski u Novom Sadu ponovo radi, Stanković: 1.300 studenata prijavilo ispite, policija izašla sa fakulteta

Filozofski u Novom Sadu ponovo radi, Stanković: 1.300 studenata prijavilo ispite, policija izašla sa fakulteta

Euronews pre 17 sati
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da se situacija na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu normalizuje i dodao se to vidi i po tome što se 1.300 studenata prijavilo da polaže ispite i da u zgradi, kako je naveo, više nema blokadera… »
Dejan Vuk Stanković: Filozofski fakultet u Novom Sadu konačno oslobođen, nema više blokadera

Dejan Vuk Stanković: Filozofski fakultet u Novom Sadu konačno oslobođen, nema više blokadera

Danas pre 17 sati
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je da se situacija na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu normalizuje i dodao se to vidi i po tome što se 1.300 studenata prijavilo da polaže ispite. Nije me niko obaveštavao o tome, ali sama činjenica da… »
Ministar Stanković o Filozofskom fakultetu u Novom Sadu: "Situacija se normalizuje"

Ministar Stanković o Filozofskom fakultetu u Novom Sadu: "Situacija se normalizuje"

Dnevnik pre 16 sati
BEOGRAD: Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da se situacija na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu normalizuje i dodao se to vidi i po tome što se 1.300 studenata prijavilo da polaže ispite i da u zgradi više nema blokadera. "Nije me… »
Ministar prosvete odgovorio direktno na pitanje o smeni rektora Univerziteta u Novom Sadu Dejana Madića

Ministar prosvete odgovorio direktno na pitanje o smeni rektora Univerziteta u Novom Sadu Dejana Madića

Telegraf pre 17 sati
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da je protiv smene rektora Univerziteta u Novom Sadu Dejana Madića. Stanković je to rekao komentarišući zahtev dekana fakulteta Univerziteta u Novom Sadu koji su ranije zatražili ostavku Madića zbog… »
Ministar prosvete oglasio se o Filozofskom fakultetu u Novom Sadu

Ministar prosvete oglasio se o Filozofskom fakultetu u Novom Sadu

Telegraf pre 17 sati

Vesti dana »