Povezane vesti
Dejan Vuk Stanković: "Nema više blokadera na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, stvari se normalizuju"
Blic 08.09.2025
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da se situacija na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu normalizuje i dodao se to vidi i po tome što se 1.300 studenata prijavilo da polaže ispite i da u zgradi više nema blokadera. "Nije me niko… »
Stanković: Situacija na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu se normalizuje, protivim se smeni rektora Madića
RTV 08.09.2025
BEOGRAD - Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da se situacija na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu normalizuje i dodao se to vidi i po tome što se 1.300 studenata prijavilo da polaže ispite i da u zgradi više nema blokadera. "Nije me… »
Ministar prosvete o susretu i razgovorima sa rektorom Vladanom Đokićem
Telegraf 08.09.2025
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da nema problem sa tim da razgovara sa rektorom Univerziteta u Beogradu Vladanom Đokićem, ali da ne vidi svrhu da se razgovara o stvarima koje se podrazumevaju i istakao da nema univerziteta ukoliko… »
"Rektor Đokić da predstavi svoj politički plan, pa da diskutujemo": Dejan Vuk Stanković: "Ne treba ja da ga podsećam da je…
Blic 08.09.2025
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da nema problem sa tim da razgovara sa rektorom Univerziteta u Beogradu Vladanom Đokićem, ali da ne vidi svrhu da se razgovara o stvarima koje se podrazumevaju i istakao da nema univerziteta ukoliko… »
Policija napustila Filozofski fakultet u Novom Sadu; Ministar prosvete: Situacija se normalizuje
Sputnik 08.09.2025
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova napustili su jutros Filozofski fakultet u Novom Sadu. Prema snimku koji se pojavio na društvenim mrežama i u medijima, policija je napustila fakultet na koji je ranije došla na poziv dekana Milivoja Alanovića… »
Ministar prosvete protiv smene rektora Madića: On je mudar čovek, nepravedno optužen za sve i svašta
Radio 021 08.09.2025
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković je, govoreći o situaciji na DIF-u u Novom Sadu, kazao da će dekan Patrik Drid uraditi sve da zaštiti fakultet. Kada je reč o 22 zahteva studenata u blokadi, a između ostalog traže da Drid podnese ostavku, da se ukinu… »
Stanković: Razgovarao bih sa Đokićem o politici, ali ne o onome što se podrazumeva
NIN 08.09.2025
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da se situacija na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu normalizuje i dodao se to vidi i po tome što se 1.300 studenata prijavilo da polaže ispite i da u zgradi više nema blokadera. "Nije me niko… »
Stanković: Razgovarao bih sa Đokićem o politici, ali ne o onome što se podrazumeva
Euronews 08.09.2025
Ministar Stanković: Filozofski fakultet u Novom Sadu konačno oslobođen, nema više blokadera
Radio 021 08.09.2025
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je da se situacija na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu normalizuje i dodao se to vidi i po tome što se 1.300 studenata prijavilo da polaže ispite. "Nije me niko obaveštavao o tome, ali sama činjenica da… »
Filozofski u Novom Sadu ponovo radi, Stanković: 1.300 studenata prijavilo ispite, policija izašla sa fakulteta
Euronews 08.09.2025
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da se situacija na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu normalizuje i dodao se to vidi i po tome što se 1.300 studenata prijavilo da polaže ispite i da u zgradi, kako je naveo, više nema blokadera… »
Dejan Vuk Stanković: Filozofski fakultet u Novom Sadu konačno oslobođen, nema više blokadera
Danas 08.09.2025
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je da se situacija na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu normalizuje i dodao se to vidi i po tome što se 1.300 studenata prijavilo da polaže ispite. Nije me niko obaveštavao o tome, ali sama činjenica da… »
Ministar Stanković o Filozofskom fakultetu u Novom Sadu: "Situacija se normalizuje"
Dnevnik 08.09.2025
BEOGRAD: Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da se situacija na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu normalizuje i dodao se to vidi i po tome što se 1.300 studenata prijavilo da polaže ispite i da u zgradi više nema blokadera. "Nije me… »
Ministar prosvete odgovorio direktno na pitanje o smeni rektora Univerziteta u Novom Sadu Dejana Madića
Telegraf 08.09.2025
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da je protiv smene rektora Univerziteta u Novom Sadu Dejana Madića. Stanković je to rekao komentarišući zahtev dekana fakulteta Univerziteta u Novom Sadu koji su ranije zatražili ostavku Madića zbog… »
Ministar prosvete oglasio se o Filozofskom fakultetu u Novom Sadu
Telegraf 08.09.2025
Vesti dana »
Borba sa požarima se nastavlja: Najteže i dalje u Deliblatskoj peščari
N1 Info pre 25 minutajoš 18 povezanih
Suša se nastavlja, uz prolazne lokalne pljuskove: Drugi dan vikenda donosi manji pad temperature
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
Tramp: Kanada neće moći da naplaćuje ogromne carine na poljoprivredne proizvode iz SAD
Insajder pre 19 minutajoš 18 povezanih
Francuzi žele osvetu za Beograd! Vembanjama dobio ozbiljno pojačanje pred novi okršaj sa Jokićem i "orlovima"
Kurir pre 24 minutajoš 21 povezana
Studenti i novobeogradski zborovi danas na Ušću organizuju protest Eko buna
Pravo u centar pre 39 minutajoš 6 povezanih