Повезане вести

"Желео сам да одем из Звезде": Сеол шокирао јавност изјавом, открио где је пукло у преговорима

"Желео сам да одем из Звезде": Сеол шокирао јавност изјавом, открио где је пукло у преговорима

Мондо 08.09.2025
Јонг Ву Сеол током репрезентативне паузе налази се на припремама са својим националним тимом. Због тога је имао прилику да са корејским медијима разговара и о Црвеној звезди, односно о трансферу који је дуго чекао у црвено-белом… »
Сеол отворио душу: Желео сам да одем из Звезде

Сеол отворио душу: Желео сам да одем из Звезде

Еуроневс 08.09.2025
Талентовани јужнокорејски репрезентативац Јунг Ву Сеол отворено је говорио за медије из своје земље о разочарању што овог лета није реализовао прелазак из Црвене звезде. Иако је било интересовања из озбиљних европских… »
„Желео сам да одем из Звезде“: Сеол отворио душу Корејцима, открио шта га је разочарало

„Желео сам да одем из Звезде“: Сеол отворио душу Корејцима, открио шта га је разочарало

Нова 08.09.2025
Јонг-Ву Сеол је у изјави за корејске медије потврдио да је желео да напусти Црвену звезду и да је разочаран што трансфер није реализован. Његова жеља била је да пређе у Енглеску или Немачку, али ниједан клуб није активирао… »
Хоће да иде са маракане! Странац жели да напусти Звезду, али...

Хоће да иде са маракане! Странац жели да напусти Звезду, али...

Вечерње новости 08.09.2025
Јонг-Ву Сеол је у отвореном разговору за корејске медије признао да је планирао одлазак из Црвене звезде и да је разочаран што трансфер у иностранство није реализован. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЦХАРА САВВИДОУ Нападач је желео да настави… »
Сеол: Желео сам да одем из Звезде!

Сеол: Желео сам да одем из Звезде!

Спорт клуб 08.09.2025
Јонг-Ву Сеол је потврдио у изјави за корејске медије да је желео да напусти Црвену звезду и да је разочаран што није дошло до трансфера. Хтео је у Енглеску или Немачку, али на крају ниједна клуб није активирао излазну клаузулу од… »
Сеол признао: "Желео сам да одем из Звезде - разочарао сам се"

Сеол признао: "Желео сам да одем из Звезде - разочарао сам се"

Б92 08.09.2025
Јонг-Ву Сеол је у отвореном разговору за корејске медије признао да је планирао одлазак из Црвене звезде и да је разочаран што трансфер у иностранство није реализован. Нападач је желео да настави каријеру у Енглеској или… »

Вести дана »