Povezane vesti
"Želeo sam da odem iz Zvezde": Seol šokirao javnost izjavom, otkrio gde je puklo u pregovorima
Mondo pre 2 dana
Jong Vu Seol tokom reprezentativne pauze nalazi se na pripremama sa svojim nacionalnim timom. Zbog toga je imao priliku da sa korejskim medijima razgovara i o Crvenoj zvezdi, odnosno o transferu koji je dugo čekao u crveno-belom dresu, ali se ipak nije… »
„Želeo sam da odem iz Zvezde“: Seol otvorio dušu Korejcima, otkrio šta ga je razočaralo
Nova pre 2 dana
Jong-Vu Seol je u izjavi za korejske medije potvrdio da je želeo da napusti Crvenu zvezdu i da je razočaran što transfer nije realizovan. Njegova želja bila je da pređe u Englesku ili Nemačku, ali nijedan klub nije aktivirao izlaznu klauzulu od 5,5… »
Seol otvorio dušu: Želeo sam da odem iz Zvezde
Euronews pre 2 dana
Talentovani južnokorejski reprezentativac Jung Vu Seol otvoreno je govorio za medije iz svoje zemlje o razočaranju što ovog leta nije realizovao prelazak iz Crvene zvezde. Iako je bilo interesovanja iz ozbiljnih evropskih klubova, konkretan dogovor nije… »
Hoće da ide sa marakane! Stranac želi da napusti Zvezdu, ali...
Večernje novosti pre 2 dana
Jong-Vu Seol je u otvorenom razgovoru za korejske medije priznao da je planirao odlazak iz Crvene zvezde i da je razočaran što transfer u inostranstvo nije realizovan. Foto: EPA-EFE/CHARA SAVVIDOU Napadač je želeo da nastavi karijeru u Engleskoj ili… »
Seol: Želeo sam da odem iz Zvezde!
Sport klub pre 2 dana
Jong-Vu Seol je potvrdio u izjavi za korejske medije da je želeo da napusti Crvenu zvezdu i da je razočaran što nije došlo do transfera. Hteo je u Englesku ili Nemačku, ali na kraju nijedna klub nije aktivirao izlaznu klauzulu od 5,5 miliona evra. U… »
Seol priznao: "Želeo sam da odem iz Zvezde - razočarao sam se"
B92 pre 2 dana
Jong-Vu Seol je u otvorenom razgovoru za korejske medije priznao da je planirao odlazak iz Crvene zvezde i da je razočaran što transfer u inostranstvo nije realizovan. Napadač je želeo da nastavi karijeru u Engleskoj ili Nemačkoj, ali nijedan klub nije… »
Vesti dana »

Đurica (Evropski pokret u Srbiji): Teme u govoru predsednice EK ključne za EU, Srbija je kap u moru
Danas pre 4 satijoš 2 povezane